התפקדות ינואר

• פותח הנושא LPMCR
  • פורסם בתאריך

LPMCR

New member
../images/Emo163.gif התפקדות ינואר ../images/Emo195.gif../images/Emo196.gif

בגלל שסאמר לא פה, וביקשו ממני , הגיע זמן להתפקדות! שם: גיל: תאריך לידה: כיתה\צבא וכו': מיקום בארץ: להקות אהובות [חוץ מ LP]: מסנג'ר או אייסקיו: תמונה
!

Erezh21

New member
Happy New Fuckin' Year

שם: ארז גיל: עוד מעט 17 תאריך לידה: 21/02/1991 כיתה\צבא וכו': יא' מיקום בארץ: ראשל"צ להקות אהובות: ממש אין לי כוח לרשום, אבל בשביל זה יש מסנג'ר ואיי סי למי שמתעניין מסנג'ר או אייסקיו: מסנג'ר: [email protected] איי סיי: 296018604 תמונה !

A Kiss To Kill

New member
ניניני ^.^../images/Emo25.gif

שם: אמילי גיל:14 תאריך לידה:8.10.93 כיתה\צבא וכו':ט' מיקום בארץ: חדרה
להקות אהובות [חוץ מ LP]:MCR בעיקר
מסנג'ר או אייסקיו:[email protected] תמונה !מאוחר יותר

LK19

New member
שתיהיה אחלה שנה לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

שם: לי גיל: 14 וחצי תאריך לידה: 19.05.93 כיתה\צבא וכו': ט' מיקום בארץ: קרית אונו.. להקות אהובות [חוץ מ LP]: נו.. יש מלא מלא.. אני בטוח אשכח כמה.. אין לי כוח לרשום
מסנג'ר או אייסקיו: אין אייסי.. מסן: [email protected] תמונה D:

LK19

New member
אבל העלתי תמונה..../images/Emo6.gif

אין לי בכלל תמונות שלי על המחשב.. ואל תעלי תמונה שלי!

LPMCR

New member
../images/Emo163.gif ../images/Emo6.gif!

לימור משטר התמונות! כל הכבוד לך

LPMCR

New member
../images/Emo163.gif התפקדות ../images/Emo163.gif

שם: דלית
תאריך לידה: 14.8.92
כיתה\צבא וכו': י'
מיקום בארץ: חיפה
להקות אהובות [חוץ מ LP]: MCR
וגם עוד בעיקר Bullet For My Valentine, Escape The Fate וHIM
מסנג'ר או אייסקיו: מסנג'ר- [email protected] (מי שאין לי תוסיפו אותי
)
תמונה ! אוף.. לא תמונה הכי טובה שלי אבל אין לי תמונה יותר טובה מאחרי שצבעתי את השיער... צריכה להצטלם!

hadarinke

New member
י ינ ינו ינוא ינואר מאומן../images/Emo122.gif

זמן להתפקדות! שם: הדר גיל:15 תאריך לידה:23.11.1992 כיתה\צבא וכו':ט' מיקום בארץ: קרית הומו להקות אהובות [חוץ מ LP]:גאנז,קווין... מסנג'ר או אייסקיו:[email protected] תמונה ! הבנדוד המתוק שלי

Lp Fairy

New member
רילקססססס [=

שם: רעות ה-----תות!!! [= גיל: 19 וחודשיים..וכמה ימים..אבל מי באמת סופר..? תאריך לידה: 20.10.88 כיתה\צבא וכו': צבא...אם קוראים לזה ככה..[= מיקום בארץ: פיזית קרית חיים...אבל ליבי תמיד בקרית שמונה.. להקות אהובות [חוץ מ LP]: בנות נחמה, אריק ברמן, יוני בלוך,וד"ר קספר.. מסנג'ר או אייסקיו: [email protected] תמונה !

DrunkenBar

New member
חהחה פתחתם שתי התפקדויות!

שם: בר גיל: עוד חצי שנה,17. (להגיד 16.5 זה עלוב.) תאריך לידה: 14.5 כיתה\צבא וכו': יא' מיקום בארץ: מזכרת בתיה,ליד רחובות, 20 דקות מראשון. וכו'... להקות אהובות [חוץ מ LP]: מרסדס בנד,הדג נחש,מארס וולטה,דרים תיאטר,ג'אמירוקוואי ויש עוד המון.. :] מסנג'ר או אייסקיו: [email protected] כןכן,הוא ארוך אני יודעת. הכי פשוט,תבקשו מדאלית :]

אני=]=]

שם: נטלי גיל: 15 (ושלושה חודשים!!) תאריך לידה: 24/10/92 כיתה\צבא וכו': כיתה י' להקות אהובות [חוץ מ LP]: קולדפליי הכי הכי!!!!! וגם את Evanescence ואת גרין דיי ואת 30 second to ועוד מלאא מסנג'ר או אייסקיו: [email protected] (מסנ')

L I M O R A

New member
אני =]

שם : לימור גיל : 14 וחצי וחודש!
כיתה: ט' מיקום בארץ: קריית אונו
להקות אהובות ,Simple Plan,MCR,metallica,Pink Floyd, מסן:[email protected] ,306350407 תמונה : אז ככה, זה אני והדר (כי הדר לא העלתה תמונה שלה
) אני השמאלית..

hadarinke

New member
לימור אני כלכך הורגת אותך!!!

זאת התמונה הכי מכוערת שלי בייקום!!

L I M O R A

New member
אחלה- תמונה יפה של הדר!

לאחר חיפושים רבים במחשב שלי גיליתי שאין לי תמונות יפות שלך, אז חיפשתי בבלוג שלך.. =]

למעלה