חיוך למצלמה.................

../images/Emo163.gif חיוך למצלמה.................

או קיי כמה עניינים קטנים שדורשים סדר גדול.........
בקשר לפינה שלי שרציתי לכתוב... סגנון כמו: התפוז לא נופל רחוק מהתאומות, על ריילי קלואי מישל ומה שבינהיהן, להיכנס לראש של התאומות וכו´ וכו´.. כשאני מכניסה מאמרים משלי אנשים אומרים שיש לי כישרון כתיבה ואת זה הייתי רוצה להוכיח באופן קבוע...
דיון חדש מבית שרוש: המצלמה... האוייב או החבר
תארו לכם מה היה קורה אם כל פעם שאתם מחייכים למצלמה יוצאת לכם תמונה כזאת:
או כזאת:
או כזאת:
זה היה היום ונורא.... הדיון דלי עוסק בפוטוגניות מול המצלמה. התאומות, כפי שנוכחנו לדעת הן מאוד פוטוגניות. ומה איתנו המעריצים הנלהבים
אז במקום הפרצופים שהראיתי וראיתם לפני 2.5 שניות תצאו ככה:
וככה:
והכי בונבוני:
. אז כל מה שצריך לעשות זה: לשרשר את האייקונים
ואני אתן כמה עצות מאוד מאוד מאוד מאוד חשובות כדי שתצא פוטוגניים יותר ויותר ויותר... אם יש דחיות.. לא נורא נייתי, לא הצליח, לא נורא.. תמיד יש יום חדש.......

שרה אם כל הכבוד את יכולה...........

להפסיק לפתוח הודעות חדשות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כל הזמן את נכנסת ופותחת הודעות חדשות ז-ה מ-צ-י-ף את הפורום!!!!!!!!! די כל פעם שאת נעלמת לכמה ימים ואז את חוזרת את חייבת פשוט חייבת לפתוח הודעה חדשה, אולי תפסיקי עם זה!!!!!!!!!!!!!!!!! תשרשרי תגובות כמו כולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 דייייייייייייייייייייייייי זה מ-----ע-----צ------ב------ן פשוט תפסיקי לתוח כל הזמן הודעות חדשות!!!!!!!!!!! ולהזכירך יש גם מסרים!!!!!!!

ואם תסתכלי ביומיים האחרונים........

פתחת לפחות 5 6 הודעות שזה המון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ובשביל מה בשביל שטויות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

netta12

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gifאלינור../images/Emo70.gif../images/Emo128.gif

אני לא מסכימה איתך.... אז היא פתחה הודעות חדשות, (ואוו) לפחות היא תורמת לפורום מה איכפת לך
את בכלל לא כותבת ואז את באה ומתרגזת עליה כאילו לא יודעת מה

../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif../images/Emo144.gif אלינור ../images/Emo26.gif

עם כל הכבוד , שאנחנו תמיד או אומרים לא להציף ת´פורום ולא לפתוח הודעות חדשות - אם זה באמת לא הייתה שום שעיה
אני ממש לא מבינה אותך
שרה לא הייתה פה הרבה זמן יחדסית , והיא רוצה לפצות ( את עצמה ואותנו ... ) על הזמן שהיא לא הייתה
אין בזה שום רע , להיפך . היא משתתפת ופותחת דיונים נחמדים שקשורים בנושא של הפורום ובגלל זה - אני לא חושבת שיש בעיה עם זה
אז אני מציעה לך לקחת נשימה ארוכה , ולהירגע . מה היא עשתה לך
העבירה את השרשור
לעמוד 2
רק לא זה
היא פתחה הודעה בנושא התאומות - ובגלל זה נפתח הפורום , לא בשביל ה
שרה מוצאת רעיונות יפים לדיונים וזה רק טוב לפורום
ממש לא הורס אותו
אז באמת , תירגעי
השימוש ב
היה סתם לדוגמה .

ruth yehuda

New member
אוקי..... אז ../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif ../images/Emo60.gif

ruth yehuda

New member
אוקי ברבי......../images/Emo60.gif

דבר ראשון,רות ודבר שני, לא ראיתי את מה שרשמת (אפילו שרשמת את זה לפני, פשוט באותו זמן כתבתי את ההודעה...)

אהה רות../images/Emo26.gif

אופסי חשבתי שקוראים רעות סליחה את רות.... בכל אופן חשבתי שאת עושה לי
בקשר למה שאמרתי אבל עזבי לא חשוב... בושות...

../images/Emo163.gif או קיי אז אלינור:

אם את עצבנית עליי זאת הבעייה שלך
זאת לא אשמתי שאני לא נמצאת בפורום כל שעות היממה
יש לי בית ספר, אני צריכה לישון ולפעמים אני פשוט עצלנית ומתחשק לי לשבת בחד ר ולא לעשות כלום
אז מצטערת שאני פותחת הודעות חדשות, אפשר לחשוב כמה
פתחתי את ההודעה הזאת ועוד אחת וזהו
ויש לי זכות לעשות את זה
והשאר, כל השאר היו תגובות או קיי
אז כשאני נכנסת לפורום אני אוהבת להגיב כמעט לכל דבר חשוב.... גם את לא בדיוק נכנסת הרבה וכשאת כן נכנסת אז את מביאה הרבה רעיונות........ ואם אני רוצה לפתוח פינת סיפורים משלי אני הייתי רוצה לדעת אם החברים האחרים בפורום מעוניינים בפינה או שעדיף לוותר. ואם מתחשק לי לעשות דיון קטן ולתת כמה טיפים לכל המעוניין אז מותר לי

אוקיי אז שרה......./images/Emo26.gif

אז את ממש מפגרתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אמרתי שמה אכפת לי מה את עושה בזמנך החופשי או מה שלא יהיה התכוונתי שתפסיקי לפתוח כל הזמן הודעות חדשות!!!!!!!!!!!!!! אם את דוודקי קצת יותר אז תראי שפתחת ביומיים האחרונים לחות 6 הודעות וזה בדוק................ אז תסתמי את הפה לפני שאת פותחת אותו..........
ה

ת-רגעו!-->

אתם לא קולטים שאתם הורסים ת´פורום הזה בשביל שהוא לא יהרס? הבנתם ת´משפט
אם הרבה אנשים יפתחו הרבה הודעות חדשות, אז זה גם יעביר נושאים אחרים לעמוד קודם, ואולי יקח לפורום הרבה זמן לעלות, וזה, אבל אתם לא קולטים שזה לא נורא אם פותחים 1-2 הודעות חדשות לבן-אדם? אז...אממ...תרגעי (אלינור), אוקיי? שרה לא עשתה שום דבר נורא וגם לא חטאה, לכן אפשר להוריד טון. אני חושבת שזה בסדר גמור שהיא פתחה הודעה חדשה, אם בא לה. אם היא הייתה פותחת היום עוד הודעה חדשה, אז אולי הייתי אומרת לה שתנסה לשרשר יותר במקום לכתוב הודעות חדשות. אבל...מה זאת ההתנפלות הזאת???? ו-לא. היא לא פתחה 6 הודעות חדשות. בדוק. אז שאף אחד לא יסתום ת´פה. זה פורום, גם ככה לא צריכים לפתוח את הפה בשביל לכתוב כאן. השורה התחתונה: היא ל-א מפגרת

Super Keshet

New member
../images/Emo145.gif ../images/Emo46.gif צודקת!! כולה הודעה חדשה.

אני פילוסופית עכשיו.... הודעה חדשה היא כמו שוקולד... יותר מידי לא טוב, קצת- טוב
אל תשימו
אלי...אני קצת מצ´וגעת.... סורי

*Ginny Weasley*

New member
../images/Emo12.gif הייתי שמחה להבין מה ניסית להגיד

**קוראת את ההודעה בפעם החמישים** את רוצה שנשים תמונות שלנו, ואת תגידי אם אנחנו פוטוגנים או לא, ותתני עצות איך להראות פוטוגנים יותר?! WTF?! אוףף... השעה משפיעה...

*Ginny Weasley*

New member
נסיון שני לפיענוח ההודעה שלך-

אנחנו נשים תמונות שלנו, ואת תמונות של התאומות, אנחנו נסיק מהתמונות של התאומות מסקנות- כדי להיראות יאפים יותר בפעם הבאה שאנחנו מצתלמים...
או שלא. בעעעעעעעעעעעעעע!

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo144.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

שרלוק הילה הולמס

למעלה