ילדים זה שמחה?

jerri

New member
../images/Emo163.gif ילדים זה שמחה? ../images/Emo7.gif

זה לא סוד שכל הילדים בסטאר טרק ראויים למיתה. החל מווסלי קראשר (ידעתם שבמקור הוא היה אמור להיות בת בשם לסלי קראשר? ככה זה כשאמא שלך היא המלהקת של הסדרה
) ועד לג´ייק סיסקו, מאלכסנדר הקרצייתי ועד לילדה הקרצייתית מוויאג´ר. והשאלה הבלתי נמנעת - ממי הייתם נפתרים ראשון? באיזו דרך (רצוי אכזרית)? ולמה?

2am

New member
בכלל אני חושב

שככל שמעלים את רף הגיל המצב משתפר -- ריקר : טוב -- סיסקו :יותר טוב -- פיקרד : טוב מאוד -- Q (זקן מאוד) : מדהים

או... שאלה כלבבי. ../images/Emo123.gif

ווסלי קראפר, ברב קולות מוחץ. הכוסית גודי-טו-שוז הזה שרף כל סעיף אפשרי במערכת התראת הכוסיות המרוקאית שלי... התלהבות מוגזמת, דרמה מצוצה וכשרון משחק שמשתווה למפלס הכנרת לא השאירו סיכוי למועמדים האחרים לתואר. והייתי עושה לו דבר אחד פשוט... עם לום ברזל מלובן צורב על גופו השברירי את הכתובת "קפטן קת´רין ג´יינווי אוב ד´ה פדריישן סטארשיפ וויאג´ר"... ואם זה לא יהרוג אותו, אז אני אעשה זאת שוב, עם הפתיח של אנטרפרייז ברקע. אמנם מדובר בתהליך דומה ל-"תמות נפשי עם פלישתים"... אבל מה לא עושים בשביל מדינה.

השליטה

New member
הבת הרגישה של דאטה

האמת היא שדי חיבבתי את ווסלי (היי, אתה שם, תפסיק לזרוק עלי אבנים...), אבל זה סוד. מי שכן תיעבתי מהשניה הראשונה זו ה"בת" הרגישה של דאטה. ייחלתי למותה של המנג´זת, ולשמחתי היא הוציאה לעצמה את הפלאג מהר מאוד. היא הייתה פוקי כזו, אוהבת, רוצה להיות אנושית, לימדה את דאטה מהי אהבת הורה, איכס, כל החדר מלא קיא. בקיצור עולות לי תמונות ממש מלוכלכות של מה הייתי עושה לה אם היא לא הייתה הורגת את עצמה, אבל היא חסכה לכם ולי את התיאור.

Esmena

New member
מתנגדת....

ואני עוד רציתי לפיירקט בנושא... כל מה שקשור לדאטה ודומיו ורצונם להיות אנושיים גורם לי להקיא. בלתי אפשרי, בלתי אכיל, שלא לדבר על בילתי טעים. בילתי. הפרק עם לאל אכן הביא את הז´אנר המטונף לשיאים חדשים. אז היא מתה. אבא שלה לא מת, וטאפאל עדיין מזהמת את האוויר, עשור פחות או יותר אחרי. ווסלי, גי´יק- אני תמיד אמרתי ותמיד אומר, כי יש כל כך הרבה מעצבינינים בסביבה, הם האחרונים שאני מתעצבנת מהם. נעמי וילדמן היא חמודה. יש לה את הקטעים המעצבנים שלה, אבל חמודה. האובריאנים הקטנים הם חמודים. אי אפשר אחרת. הם יפנים למחצה. ומולי הבוגרת, שהופיעה באותו פרק מעצבן וטיפשי בעונה השישית, היא הדבר הנשי היפה ביותר שהופיע על מסכי סטאר טרק מעולם. וזיאל! איך שכחנו את זיאל? דמות תמוהה. היא ילדה בכלל? שמתם לב לבלגן במניין השנים אצלה? מה לג´נין היא מציירת שם? מישהו מוכן להסביר לי את הנאיביות בכמויות שלה? יש כאן פיספוס רציני, אבל עדיין, מדובר בדמות טובה . היא הבת של אבא שלה ,הרי. הנאיביות קוסמת בדרכה. והמוות שלה היה פשוט נהדר. ואיזה עוד ילדים היו לנו? הבן של דיאנה טרוי ליום אחד , לא משהו. האחיין של פיקארד, קיטשי , ועושה את זה פשוט מצויין. ההיא מהסטוריטלר בDS9, כמה חבל שראינו אותה פעם אחת. היא הייתה יפה. מי עוד? מי בכלל שאל אותי? (אני שוקלת להפוך את זה לחתימה אישית).

כן

מי בכלל שאל אותך את כזאת שלילית כל הזמן חלאס יש לך משהו חיובי להגיד לשם שינוי. שומו שמיים

Esmena

New member
רוב ההודעה הזו היא חיובית. כרגיל,

ניב מוכיח יכולות מופלאות בהבנת הנקרא. וגם במקוריות, וסימני פיסוק. ניב,אף אחד לא שאל מפגרת כמוני, אבל ממך אף אחד גם לא מצפה לשאול,שהרי מה שאתה עושה זה לא לשאול או לענות אלא לזרוק באוויר את הדיעות שלך בתור"עובדות",ומי שלא מסכים, אתה משליך אותו לגרדום. ניב יהיה פולטיקאי.(כן ניב, אני יודעת שאני אהיה ספונג´רית בבית קפה בתחנה המרכזית של נצרת עילית .שומעים אותך עד פה .ושיסלחו לי כל הנצרת-עיליתים ) .

למעלה