מתנגדת....
ואני עוד רציתי לפיירקט בנושא... כל מה שקשור לדאטה ודומיו ורצונם להיות אנושיים גורם לי להקיא. בלתי אפשרי, בלתי אכיל, שלא לדבר על בילתי טעים. בילתי. הפרק עם לאל אכן הביא את הז´אנר המטונף לשיאים חדשים. אז היא מתה. אבא שלה לא מת, וטאפאל עדיין מזהמת את האוויר, עשור פחות או יותר אחרי. ווסלי, גי´יק- אני תמיד אמרתי ותמיד אומר, כי יש כל כך הרבה מעצבינינים בסביבה, הם האחרונים שאני מתעצבנת מהם. נעמי וילדמן היא חמודה. יש לה את הקטעים המעצבנים שלה, אבל חמודה. האובריאנים הקטנים הם חמודים. אי אפשר אחרת. הם יפנים למחצה. ומולי הבוגרת, שהופיעה באותו פרק מעצבן וטיפשי בעונה השישית, היא הדבר הנשי היפה ביותר שהופיע על מסכי סטאר טרק מעולם. וזיאל! איך שכחנו את זיאל? דמות תמוהה. היא ילדה בכלל? שמתם לב לבלגן במניין השנים אצלה? מה לג´נין היא מציירת שם? מישהו מוכן להסביר לי את הנאיביות בכמויות שלה? יש כאן פיספוס רציני, אבל עדיין, מדובר בדמות טובה . היא הבת של אבא שלה ,הרי. הנאיביות קוסמת בדרכה. והמוות שלה היה פשוט נהדר. ואיזה עוד ילדים היו לנו? הבן של דיאנה טרוי ליום אחד , לא משהו. האחיין של פיקארד, קיטשי , ועושה את זה פשוט מצויין. ההיא מהסטוריטלר בDS9, כמה חבל שראינו אותה פעם אחת. היא הייתה יפה. מי עוד? מי בכלל שאל אותי? (אני שוקלת להפוך את זה לחתימה אישית).