"מה מפחיד אותך?" שאל המראיין "שיקרה משהו למשפחה שלי" השיב המרואיין. "שיקרה לי משהו" חשב משה לעצמו. "מה ישראלי בעיניך?" שאל המראיין. "החום והכנות" השיב המרואיין. לא לצאת פראייר, חשב משה לעצמו. מה יהיה כתוב על המצבה שלך? שאל המראיין. "שטח פרסום זה יכול להיות שלך"! השיב המרואיין והקהל צחק. איזה שאלה מטופשת, חשב משה לעצמו, הרי זה לא אני זה שקובע מה יהיה כתוב שם, אלא אשתי. משום מה היה ברור לו שהוא ימות לפניה. הוא קיווה שהיא חושבת עליו דברים מספיק טובים ומכירה אותו מספיק טוב בשביל לדעת שהוא מעוניין במשהו יותר יצירתי מאשר מ "כאן קבור משה ". http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1515410
נתקלתי בו הרגע ! בלוג חדש נהדר על בישול ואפיה , לא סתם מתכונים בלבד ,אלה ערך מוסף הנותן טיפים חשובים ומרחיבי דעת . צילומים נהדרים , וטעמים מעניינים שפשוט הייתי חייבת להמליץ בלוג עם פוטנציאל ענק הבלוג של - infinityforcook מתקמחים אפיה ובישול
../images/Emo41.gifהאם, הציבור החרדי והחילוני ורוח הקודש
דעת יחיד - המהומות האחרונות בירושלים הן רצף מתמשך של חוסר הבנה בין חילונים לחרדים ותחושת הניכור של החרדים כלפי רשויות המדינה. האם יש משותף בין פרשת החניון ולבין פרשת האם או שמה, ישנן סיבות אחרות למהומות?דעת יחיד