כמה הודעות..........

../images/Emo163.gif כמה הודעות..........

מכיוון שהזמן שי הולך ומצטמצם חשבתי להודיע כמה הודעות קצרות ורעיונות להשקעה מרובה יותר בפורום..........
הזמן הולך ומצטמצם, לפני שאני שמה לב אני צריכה להתעורר וללכת לבית הספר..... ברוב חוכמתי,לא זכרתי שיש היום בחינה באלגברה ולמיטב טיפשותי זה היה בסוף השעה הראשונה...הבחינה הייתה בשעה השנייה.....נעדכן לגבי הציונים...
מי שקרא קרא, מי שלא לא ימות מזה....... עקב הציונים שלי בתעודה...נדרשתי להשקיע יותר... ממוצע 94 זוהי ירידה משנה שעברה
אני אחזור אליכם בנושא זה ביוני.....
ימי שישי.... השירשור הלילי.... הייתי רוצה לדעת מי היה רוצה לפתוח אותו במקרה ואני אינני פותחת אותו עד השעה 12:15... משום מה....... אני מתעצלת לעשות אותו... למרות שאין לי מה לעשות בין 11:30-12:00......
אתם כולכם מביאים מאמריםן מהממים ואני תקועה מדי פעם על דברים סתומים שקשורים לתאומות.... אולי.... אם הרעיון ימצא חן ביניכם והמאמר שאני אכן גם אני אוכל לעשות את זה כפינה שתתפרסם בכל שבוע, שבועיים או חודש
מה דעתכם
אני לא הייתי פה בשבוע שעבר בט"ו בשבט...... אמנם קצת באיחור אך ט"ו בשבט שמח
ו-
לכולכם

../images/Emo163.gifאוקיי אריאלה מכיוון שאת היית

הראשונה את יכולה מצדי לפתוח את השירשור הלילי. אם אני נגיד לא פותחת את השירשור עד 12:15 את מוזמנת לעשות זאת. כל מה שצריך להיות בו זה אייקון לילי, שכל מי שמשתתף בשירשור צריך להתחיל את השירשור באייקון הזה ואיזשהו טופיק חמוד..... את השירשור הלילי אפשר לעשות עד 9:30 בבוקר.... ואגב: ביום שני יהיה שרשור לילי מכיוון שביום שלישי יש בחירות.....חופש....אתם יודעים...

סבאבה....

במילא היום אני אהיה ערה עד ממש מאוחר כי יש הופעה של עברי לידר (
) בערוץ 10... אז תני לי להבין- כל פעם שאת לא פותחת את השרשור הלילי (בימי שישי וביום שני הזה) אז אני אפתח
סורי על האי קליטה...

../images/Emo163.gif בעקרון....כן../images/Emo70.gif

תראי אני בדרך כלל בזמן האחרון לפחות, לא פתחתי שרשור לילי וחבל שכולם יפסידו.... אז את...בכל פעם שאין שרשור לילי עד 12:15 תרשמי שרשור ליל עם אייקון ללילה הזה, ונושא...וככה אף אחד לא יוצא מופסד......

למעלה