מהעבר ובחזרה........

../images/Emo163.gif מהעבר ובחזרה........

או.קיי כפיצוי על הפשלות שעשיתי אתמול אני אתן לנו נושא קטן לדיון...... שמתי לב ששחקנים שהופיעו עם התאומות פעם... מופיעים איתם שוב
טוב, בטח גם אתם שמתם לב לזה.............
שימו לב למשל לפול... מטובות השתיים... הוא שיחק גם במותק הילדות התחלפו כמר באטקס...
קודי... מהסרט אבא משתדך.... הופיע גם במסיבת העבר של מרי קייט ואשלי (שדרך אגב הייתה היום)
טד... מטובות השתיים, הדוד של התאומות... שיחק בתור הילד שדי.ג´יי דלוקה עליו... בפרק שדי ג´יי מבקשת לעבור חדר... הם ממחזרים
ומי אנחנו שנתלונן
אנחנו נהנים מכל רגע

../images/Emo185.gif../images/Emo80.gifאיך שמת ../images/Emo23.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

motib4

New member
יש עוד משהו!../images/Emo29.gif

האבא של התאומות במזל תאומות הוא גם האבא שלהם בגול כפול...

Danna P

New member
עוד משהו...

בטובות ה-2, יש פרק שאשלי רוצה להתקבל לקבוצת המעודדות, אז שם יש את אחת החברות של קורטני, השחומה יותר, היא שיחקה גם במסיבת אופנה... במזל תאומות, יש פרק שהן הופכות למן פריקיות כאלה כדי להתקרב למישהי, לא זוכרת איך קראו לה.. אולי אנדריאה. (פרק 6 אני חושבת), אז היא שיחקה איתם גם בלונדון המנצחת בתור... בתור... (וואי כמה זמן לא ראיתי)... בתור...פאק! שכחתי... טוב נו, בתור ההיא השתנשקה עם ה"חנון בסוף". יש גם את טרוויס ממזל תאומות, זה שאשלי דלוקה עליו, אז זה אותו אחד שהיא התאהבה בו בלונדון המנצחת... טוב, לא זוכרת עוד בינתיים! ביייי

לפרחה במזל תאומות קראו ב...

לונדון המנצחת רייצ´ל והיא הייתה ממש חמודה בלונדון המנצחת כמובן במזל תאומות היא סתם פרחה והתאומות היו ממש יפות שהן היו בתור פרחות מתאים להן ככה והנה תמונה של מרי-קייט עם רייצ´ל בלונדון המנצחת צ´או נ.ב-זו אושרת מה נשמע כולם?

A d i d a

New member
מה קרה אתמול../images/Emo35.gif../images/Emo3.gif

מישהו יודע מה הסמל הזה
מסמל? זה לא נראה כמו בוקס..

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo144.gifע-די?........../images/Emo12.gif

מז"א ´מה קרה אתמול?´ ?
וואט אר יו טוקינג אבאוט??
ומה הקשר ל
?

A d i d a

New member
לא יודעת..

שרוש דיברה על הפאשלות שהיא עשתה אתמול וכולם תיקנו אותה.. אז חשבתי שקרה משהו... חחח אין שום קשר ל
... פשוט הייתי מסוקרנת

A d i d a

New member
אהההה

מתי החלטנו שיש שרשור לילי?
מאיזה שעה זה? באיזה ימים זה?

תשובות...

זה בד"כ בימי שישי ובאופן חד פעמי זה יהיה גם מחר (יום שני, כי ביום שלישי יש חופש
). שרה אמורה לפתוח את השרשור בין 23:30-24:00 ואם היא לא פותחת אז אני פותחת בשעה 24:15...

../images/Emo163.gif אני יודעת שקוראים לו מאט....

פשוט ישבתי במשך 10 דקות ושכחתי איך קורעאים לו
אז כתבתי את השם שכל הזמן ניגן לי בראש......טד...

למעלה