מחשב כף יד בסיסי

../images/Emo163.gif מחשב כף יד בסיסי

מעוניין לרכוש מחשב כף יד בסיסי היה בשימושי עד היום פאלם 515 שלא היה שלי וכעת אני צריך לרכוש משלי אין לי צורך ועניין במגוון פונקציות אלא בשתי פונקציות בלבד 1.יומן 2.תזכורות שניתן לשדך לימים ביומן חשוב לי שהמכשיר יהיה: קטן ככל האפשר במיימדים איכותי ואמין ידידותי לשימוש מארז עמיד לאורך זמן (כיסוי העור בפאלם התבלא ונקרע לבד לאחר שנתיים) מוכן גם לרכוש משומש ומבחינתי מעוניין להוציא את המינימום לאור העובדה שהציפיות שלי מהמכשיר הן מינימום אשמח לקבל המלצות חכמות מכם על איזה מכשיר\ים מומלץ לי ללכת... בתודה מראש

Ariyeh1

New member
מציע לך

לחשוב על Z22. מכשיר קטן, זול למדי ללא הרבה פיצ'רים מיותרים מבחינתך. יתרונו הגדול על מכשירים ישנים יותר הוא מערכת הקבצים הבלתי נדיפה שתשמור לך על הנתונים אם תגמר הסוללה פתאום. לא הייתי הולך על משומש כיוון שלא תהייה לך אחריות על מכשיר משומש לגבי כיסוי זו לא צריכה להיות סיבה לרכישצת מכשיר כזה או אחר כיוון שבעלות נמוכה יחסית אתה יכול לרכוש תמיד אחד חדש

כיסוי?...

נשמע מעניין ראיתי אותו באתר ארכדיה ב699 שח כולל משלוח אכן תודה על העצה הוא נראה מתאים לי מטריד אותי שהוא בא בלי כיסוי

yoovee

New member
למשל פה: ../images/Emo26.gif

http://www.palmnet.co.il/Product.asp?Pid=6785645&Cat2Cat1ID=2992&Cat2ID=5078 על החנות: שרות אדיב, ומנסיון אישי וחוזר, לא פחות חשוב - מהיר מאוד! שרות טוב יש גם ב-BNC, ולצורך הפרוטוקול, את הנרתיק עצמו (או אחרים) אני מניח שתוכל למצוא גם ב-zap.co.il ...

למעלה