מתיחת 1 באפריל

../images/Emo4.gifבצער רב אני פורש מניהול הפורום

חברים, התלבטתי לא מעט אם להמשיך אבל קשה מאוד להמשיך ולנהל לצד אדישות שכזו ועם כל הרצון והניסיון להרים את הפורום ובאמת להתעורר, אני הגעתי לייאוש מסויים ולכן אני פשוט מעדיף לפרוש מהניהול ומקווה שמי שיגיע אחריי יוכל לעמוד במשימה הלא קלה של הניהול ולמצוא אנרגיות לתפקיד. מי שרוצה יכול לפנות להנהלת הפורומים ולהגיש מועמדות. בכל מקרה, אני כמובן אמשיך לגלוש בפורום ולעמוד לצד לירון. צר לי שזה הגיע בזמן סמוך לחג, אבל הגעתי להחלטה הסופית במהלך סוף השבוע האחרון ואני מעונין לפרוש כבר מעכשיו. תודה לכל מי שעזר, עוזר ובטוח שימשיך לעזור ובהצלחה למנהל שיגיע אחריי.

אנו מודים למתעורר מחדש

על הקמת הפורום וניהולו עד כה ומאחלים לו בהצלחה בהמשך
גולשים המעוניינים לנהל את הפורום מוזמנים למלא את טופס הבקשה.
המשך גלישה נעימה בתפוז
אנשים

ורדונה2

New member
../images/Emo10.gif

אני לא אנסה לשכנע להישאר, אני מבינה את ההחלטה שלך. בכל זאת אתה תחסר לנו מאוד, רון

נ ט ע ש ה

New member
מה? ../images/Emo2.gif

רון, זו לא מתיחה מוצלחת במיוחד של ה-1 באפריל? אם לא, אני חייבת להגיד שאני מבינה את המניעים שלך, אבל מאוד מאוד חבל לי ולפורום, אתה באמת מנהל מיוחד במינו.

nitsan4u

New member
האמת, אני מבינה אותך...

זה באמת לא קל ליהיות מנהל פורום, ועוד בכל התקופה שלא היו פה הרבה אנשים... אתה תחסר לי בתור מנהל...

אתה ממש לא יכול לעשות את זה!

רון, נו ... תגיד שזו מתיחה של 1 באפריל.... זה כבר ממש לא מצחיק... אני יכולה להבין אותך אבל אף אחד לא יוכל להיות מנהל כמוך וזה ממש לא מתאים לך להתייאש - דווקא עכשיו... אז תגיד שזו מתיחה...

nitzan 2bis

New member
ברור שזאת מתיחה..אחרת..

מצאת יום לא משו כדי לפרוש בו... וזה גם המקום להגיד לך הרבה תודה על הניהול המעולה

moshavnikit

New member
../images/Emo7.gif חבל מאוד!!

אתה מעולה!! אבל אני יודעת שזאת עבודה קשה ולא אנסה לשכנע אותך לשנות את דעתך (בין היתר כי גם אני פרשתי היום מניהול פורומים). אבל למי התכוונת באדישות? אלינו או אל התקשורת? שיהיה לך בהצלחה בהמשך
ומקווה שאתה עוזב רק את הכחול

../images/Emo24.gifתודה לכולם על המילים החמות

זה עושה טוב לשמוע... זו הייתה מתיחה (לא מקורית) של 1 באפריל, אבל ניסיתי...

ורדונה2

New member
אוח!!!

שתדע לך שאתה היחיד שהצליח לעבוד עלי היום. אנ מורידה את הכובע.
הוקלתי.

nitzan 2bis

New member
כל הכבוד...ושלא תחשוב על לפרוש..

הפורום הזה צריך אותך... אתה מנהל סוף הדרך!!!

נ ט ע ש ה

New member
פוווו

איזו הקלה... קיוויתי שזה מה שקרה... מה העניין שכל מנהלי הפורומים מתפוז מקבלים גיבוי למתיחות שלהם ככה?

moshavnikit

New member
נראה לי אני היחידה שלא עבדה על אנשי

אנשים ובאמת פרשה
, בגלל זה כנראה גם היה לי קל להאמין לרון

the only DaRdAr

New member
אחחח רון אתה גדול!!! ../images/Emo6.gif

היה לי מוזר שאתה עוזב, למרות שדי השתכנעתי... אבל משהו פה הריח לי לא טוב...

למעלה