סיכום מפגש

../images/Emo163.gifסיכום מפגש../images/Emo42.gif../images/Emo87.gif../images/Emo34.gif

היה:
נעים להפגש
מרגש להכיר
טעים עד מאד
ועוד משו.
היה כייף שבאו : שרית ובוגי, מיקי6 ואליס, הבלונדה והשמנתולה, אמא-ב' של פינוקי ופינוקי, ציבונה וזגרב עם ציבונינה וזגרבון, שבלולית וצבעונית,טרודי עם הנסיכה והנסיך, הנסיכה פיונה, אמא ואימי עם הגוזלים המתוקים, ניראות, הגר ונועה עם טל...
היה כייף להכיר - את בייביגאפ עם זוגתה והבייבי, ואת החברות שלהן עם התינוק ועם הכלבה, את הזברה והג'ירפה, את יערה
, את WA1 זוגתה והילדים המקסימים...
היה טעים... ג'חנון ובורקס... עוגות יומולדת ..סלטים עם רוטב ביתי משוכלל, ביצים שחורות (עם בצל ותה וקצת שום!) פירות העונה ועיקר העיקרים - סוכריות תרנגול "של פעם" !!!
ועוד משו: הכי כייף שבכל מפגש יש חדשותים, בנים ובנות למשפחות הומולסביות, שמבלים יחד, משתוללים ומשחקים, ומגלים שיש עוד הרבה ילדותים למשפחות "כמו שלהן/ם".
ועוד משו: שכחתי שקניתי עפיפונים !!! והם נשארו בשקית באוטו
.
ועוד משו: ממש לפני שנה (נכון?) היה לנו מפגש של יומיים, בצימרים של איזה קיבוץ. רוצותים עוד אחד כזה?

אבא גאה

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

לא רוצות עוד אחד כזה! רוצות מחכות עד אנחנו באות ואז עושות עוד אחד כזה.

../images/Emo7.gif../images/Emo12.gif../images/Emo24.gif../images/Emo22.gif../images/Emo68.gif../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif|מיצי

Thats all I can say for now. My computer refuses to use Hebrew. You killed me with the rooster candies. These are my favorite! My mom keeps on sending them to me in "care packages". Love you all. Aunt D.

שמנתולה

New member
Aunt D

נחשי מי היתה אחראית לסוכריות? בפעם הבאה שאת מגיעה המנגל והסוכריות עלי.
ולאב הגאה, מה אתה מודאג? מבטיחות להתנהג יפה במפגש (אמא תשגיח) והרי ברור מאליו שכשתגיע לביקור נארגן עוד סופ"ש לכבודך...
ולכל מי שהגיעו היום, היה נעים לפגוש ולהכיר!

Gירפה

New member
היה כ י ף לפגוש את כולם ../images/Emo24.gif

לחבר בין הפרצופים לשמות (למרות שבוידוא עם זברה בדרך הביתה לא היו התאמות מלאות)
נשמח להפגש שוב ולהשלים את התמונה...

גואנו

New member
../images/Emo32.gif צ'אט חדש ללסביות ../images/Emo34.gif

הצ'אט הישן והמוצלח נפתח בשנית! הערוץ lesbian.il ברשת efnet שבמירק (mirc) נפתח מחדש! אין הגבלה של גיל, אין הגבלה של הגדרות כולן יכולות לבוא ולצ'טט בכיף ובנוחיות הדרכים להגעה לערוץ: צ'אט הג'אווה שאינו מחייב הורדת שום תכנה נמצא בכתובת הבאה : www.buffy.co.il/lesbianchat הורדת תוכנת המירק (mirc) והסבר כיצד מתחברים למירק: הסבר- http://www.mirc.co.uk/translations/hebrew.html התכנה- http://www.mircx.com/files/mirc60.exe (רשת efnet כדי להתחבר server irc.inter.net.il/ ערוץ lesbian.il#) ועוד ג'אווה צ'אט הפועל תחת האתר gogay : www.gogay.co.il/chat הכניסה דרך חדר בנות לכל שאלה כלשהי ניתן לפנות במייל [email protected] צ'יטוט נעים, המנהלות - גואנו ומתן (שימו לב- הערוץ הוא ערוץ חדש יחסית ולכן זוכה לפופולאריות נמוכה יחסית לבינתים. אנא הישארו בערוץ כל עוד הנכם מחוברים על מנת לגרום לערוץ להצליח ולהתפתח וכך לעורר קהילה וירטואלית משגשגת)

בהחלט ../images/Emo140.gif

אחרי כשנה וחצי בפסיאודונים כיף לראות את כולם! היה יופי של יום, ונשמח לשוב ולהפגש - בשאיפה בפעם הבאה לשבת על מישור ... אני מבטיחה להביא גם למפגש הבא עוד זוג עם ילדים.

ציבונה

New member
גם לנו היה נורא נורא כיף

והיה כייף לראות פרצופים חדשים. אבל לא הכירו לי את פינוקי והאמהות שלו
ומאד רציתי לפגוש אותן. שמנתולה! הזנחת את תפקידך כמארחת! וגם את AW1 לא הכירו לי. אז אני מקווה שנכיר בפעם הבאה. גם אשתי נהנתה מאד וגם ציבונינה. ששיחקה בעיקר עם קטינא ואז הכרתי לה את הנסיכה של אמא ואימי ואמרתי לה שגם לה ולאחיה יש שתי אימהות והיא היתה נפעמת כולה ואז כשרציתי להכיר לה עוד ילדים עם שתי אימהות ראיתי שכולם כבר הלכו עם הילדים ואז גם הבנתי שהיא חשבה עד היום שרק לקטינא יש שתי אימהות ולא ממש התחברה והכירה את הילדים האחרים ואימהותיהם. אז זו משימתי למפגש הבא. וחוץ מזה היה נפ]לא

ולנו, אחרי ההרפתקאות

הרבות שהיו לנו בדרך (החלפת גלגל וחיפוש אחר פנצ'ריה פתוחה) , היה כיף ונעים, ושמחנו שבאנו. היה כיף לפגוש פנים מוכרות, ופנים חדשות, ותמיד לוקח זמן חימום אבל אחר כך לא רוצים ללכת. אז אולי המפגש הבא צריך להיות יותר קרוב? ואנחנו עם שמנתולה, הבא בצפון הארץ !!!

Yaara77

New member
היה נהדר ומתוק

פורום עם כל כך הרבה אהבה לא ראיתי עוד חזרתי מחובקת ועם המון עידוד אני מגוייסת... ןלכבוד האירוע שיניתי את שם המשתמש שיהיה פשוט ונוח המון המון חיבוקים יערה

colourful

New member
תתחדשי על הניק החדש! ../images/Emo24.gif

ואני, לא שמתי לב בכלל שנעלמת! ופתאום כבר לא היית! ולא הספקתי לחבק ולאחל איחולי הצלחה!

אישה עם כל-כך הרבה אהבה

רוך וחמימות, גם לא רואים כל יום. איזה כיף שבאת.
ומה זה ה- 77? שנת לידה?

Yaara77

New member
וירטואלית כן - שנת הלידה

אסביר: לנשים טרנססקסואליות יש למעשה שני גילים. האחד - הגיל הביולוגי - לא רלבנטי אלא למטרות לחץ דם וכיוב' - איכס השני - הגיל הנשי. את הנשיות הקפיאו לי בגיל 12, כאשר הכריחו אותי להיות נער נורמטיבי, בלי איפור ושאר גואעלדים. העזתי והפשרתי אותה בגיל 39 ומשהו, ומאז השעון הנשי הולך בקצב רגיל - שנה כל שנה. והיום אני ממש "בוגרת" - 26 ומשהו. ילדותית בעיני אלו שגילם הביולוגי כשלי. שיקנאו
לכן שנת 77 היא שנת הלידה הוירטואלית שלי. וגם מספר המזל. לכן גם היה לי כל כך טבעי להתמזג בקהל הפורום הנהדר הזה. המון חיבוקים יערה

ציבונה

New member
וואו בחיים לא הייתי נותנת לך 26!

ואפילו שאלתי את זגרב עכשיו כמה היא נותנת לך בגיל והיא הורידה לך בשקט 15 שנה את נראית נפלא! ושוב המון בהצלחה.

BOOGY BOOGY

New member
היה סבבין ../images/Emo13.gif

ממש נהננו
אנחנו מאוד נלהבות למפגש סוף שבוע ומבקשות לקבוע במהרה בימנו! רק לא בשישי עד לשמיני בנובמבר בבקשה
מציעה דווקא בית מלון לאור החורף שמתקרב.. ולאור המחירים הזולים (יותר מצימרים) בחורף... ולאור הפעיליות המוצעות לילדים בבתי מלון.. ולאור הפנסיון המלא..

למעלה