סקר שעושים בכל פורום

../images/Emo163.gifסקר שעושים בכל פורום../images/Emo163.gif

שקיים בתפוז עכשיו הגעתי לפורום שלכם לאות האחרונה (ת) אני לא יודעת עם אתם אוהבים דברים שלא קשורים לא לפורום אבל זה בזמנכם החופשי, זה חשוב לי לנושא מסויים שאני עושה. הוזהרתן מראש, זה ארוך מאוד... סגנון: לבוש - מוזיקה - איפור - ברגע זה: לובשת - מוזיקה - חושבת על - הדבר האחרון ש: קניתי- עשיתי- קראתי- זה או זה: מועדון\ מסיבה פרטית- קפה\ תה- שואפת לשלמות\ לוקחת את זה בקלות- חתולים\ כלבים- עט\ עיפרון- אוכל\ ממתקים- קולה\ פפסי- גפרורים\ מצית- מה\ מי היית רוצה: להרוג- לשמוע- להראות כמו- להיות כמו- דברים אהובים: אוכל- שתיה- צבע- דיסק- טלויזיה- נעליים- אתר- שיר- ירק- פרי- הדבר האחרון: סרט אחרון שראית- מספר אחרון שחייגת- הדבר האחרון ששתית- הדבר האחרון שאכלת- פעם אחרונה שבכית- פעם אחרונה שחייכת- פעם אחרונה שצחקת- האדם האחרון שחיבקת- האדם האחרון שנישקת- הדבר האחרון שאמרת- האדם האחרון שדיברת איתו ברשת- הריח האחרון שהרחת- האם את: מעשנת- ישנה עם חיית פרווה- מנגנת על כלי נגינה- מאמינה שיש יצורים חיים על כוכבים אחרים- קוראת עיתון- מאמינה בניסים- מגדירה את עצמך סובלנית כלפי אחרים- רואה בשוטרים חברים או אוייבים- אוהבת אלכוהול- מאמינה באסטרולוגיה- מאמינה בקסמים- מתפללת- מבקרת בבית כנסת- מדברת עם זרים שפונים אלייך באייסיקיו- חובשת כובעים- שונאת את עצמך- אוהבת את כתב היד שלך- מאמינה במכשפות- מאמינה בשטן- מאמינה בשדים ורוחות- נותנת אמון בקלות- אוהבת לטייל בגשם- אוהבת ציניות- מתנשקת עם עיניים עצומות- שרה במקלחת- האם יש לך: חבר/ה- חלום שחוזר על עצמו- סודות- חיות מחמד- פירסינג\ קעקועים- חברה הכי טובה- אני אבין, באמת אם לא תרצו לענות אבל אני עונה בכל זאת... איך עונים? נכנסים להודעה המקורית שלי, כשלוחצי עם הנושא שלה, מסמנים את כל השדה של השאלות עד שהוא נצבע בכחול, לוחצים Ctrl+C ואז הולכים להוספת תגובה, ובתוך תוכן ההודעה עושים Ctrl+V וזה מעתיק את זה ועונים ליד השאלה את התשובה...

איזה התלהבות../images/Emo85.gif

אין לי כוח לזה..... אבל אני ייענה מהר. סגנון: לבוש - כל מה שיש בשנקין , ורוד מוזיקה - הכל רק לא דיכאון איפור - עדיף להיות בטיבעי ברגע זה: לובשת - פיג'מה מוזיקה - שוב? חושבת על - חברה שעיצבנה אותי
הדבר האחרון ש: קניתי- לחמניה בסופר
עשיתי- כתבתי בפורום ואכלתי טוסט נ-ד-י-ר קראתי- את הסקר הארוך הזה! זה או זה: מועדון\ מסיבה פרטית- תלוי איזה מועדון ואיזה מסיבה פרטית קפה\ תה- איכסססס שואפת לשלמות\ לוקחת את זה בקלות- לא זה ולא זה. חחחח חתולים\ כלבים-
עט\ עיפרון- עט אוכל\ ממתקים- מממ ממתקים זה גם אוכל אז שתייהם! קולה\ פפסי- רק מיפ! גפרורים\ מצית- גפרורוים מה\ מי היית רוצה: להרוג- את כל הצבועיים בעולם ואת המחבלים. לשמוע- אף אחד! להראות כמו- סנדי בר
להיות כמו- מישהי עם ביטחון עצמו ששמה על כולם זין
דברים אהובים: אוכל- (עוגת שמרים שוקולד) שתיה- מים צבע- ורוד דיסק- לא יודעת. טלויזיה- משחק החיים! נעליים- בובה ובאפלו. אתר- לא יודעת... שיר- Shania Twain - Im Gonna Getcha (Good)! Real Version ירק- עגבנייה פרי- תפוז/אגס הדבר האחרון: סרט אחרון שראית- לא זוכרת
מספר אחרון שחייגת- נועם הדבר האחרון ששתית- מים הדבר האחרון שאכלת- טוסט פעם אחרונה שבכית- אתמול בלילה. פעם אחרונה שחייכת- אתמול בתוכנית של אדיר מילר חחחח פעם אחרונה שצחקת- כנ"ל האדם האחרון שחיבקת- אחותי הגדולה האדם האחרון שנישקת- את ה
המושלם שלי:) הדבר האחרון שאמרת- (אמא את מביאה לי)
) והיא עוד לא הביאה לי מה שביקשתי
! האדם האחרון שדיברת איתו ברשת- שני חברה של אחותי וטלוש חברה שלי הריח האחרון שהרחת- פתיתים שאמא שלי עשתה. האם את: מעשנת- איככססס לא! ישנה עם חיית פרווה- לפעמים עם הכלב שלי:) מנגנת על כלי נגינה- לא מאמינה שיש יצורים חיים על כוכבים אחרים- אולי קוראת עיתון- לאישה, מעריב לנוער, פה ושם כל מיני כאלו. מאמינה בניסים- כן מגדירה את עצמך סובלנית כלפי אחרים- כן רואה בשוטרים חברים או אוייבים- חברים אוהבת אלכוהול- איכס מאמינה באסטרולוגיה- לפעמים מאמינה בקסמים- לא מתפללת- לא מבקרת בבית כנסת- לא מדברת עם זרים שפונים אלייך באייסיקיו- לא
חובשת כובעים- לפעמים שונאת את עצמך- לפעמים אוהבת את כתב היד שלך- כן מאמינה במכשפות- לא מאמינה בשטן- לא מאמינה בשדים ורוחות- לא נותנת אמון בקלות- תלוי במי|לפעמים) אוהבת לטייל בגשם- לא סובלת גשם! אוהבת ציניות- (לא אאכפת לי) הקטע שלי שאני אף פעם לא קולטת שצינים איתי
! מתנשקת עם עיניים עצומות- כן שרה במקלחת- לפעמים חחחח לעצמי. האם יש לך: חבר/ה- לא חלום שחוזר על עצמו- הרבה זמן לא חלמתי
סודות- בטח חיות מחמד-
פירסינג\ קעקועים- לא חברה הכי טובה- נועם, ענבר, שירי ונטלי.

../images/Emo32.gif../images/Emo85.gif

אני לא רוצה לפתוח סתם שירשור, אז החלטתי לשרשר את זה לפה שיהיה לכולנו פורים שמח תוכלו המון
נים
עם שוקולד כי עם פראג זה מגעיל! שמעתם
מחר אני באה לבית ספר שכל החברות שלי לומדות שם, ואני עברתי ממנו לבית ספר, שיש שם מקצוע שאני אוהבת. וזה הבית ספר של קארישונה, אז יש סיכוי שרואים אותך קארינוש? בעיקרון אני באה רק לשעה עם אני לא ייראה אוךתך אז חפיף ועם כן אני יקפוץ להגיד לך שלום מתוקה
אוהבת המון
הלכתי נועה:)

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo149.gif

נועוש! יש לי את הפלאפון שלך בזיכרון שלי, אז אני אתקשר אליך... באיזה שעה את באה? לאב יו טווווו!
סופגי!

עניתי

סגנון: לבוש - הכי "אין" שיש מוזיקה - קלאב, רוק, היפ הופ איפור - מה לא?!
, סתם. שחור בעיניים ואודם...ו..מיקאפ..ו... ברגע זה: לובשת - פיג'מה מוזיקה - "עכביש קטן" (סוף הסרט "צביטה בלב") חושבת על - מה אני ילבש לטיסה הדבר האחרון ש: קניתי- פילים עשיתי- סידרתי את התיק לפולין קראתי- את הרשימה שצריך להביא למסע זה או זה: מועדון\ מסיבה פרטית- מועדון קפה\ תה- תה שואפת לשלמות\ לוקחת את זה בקלות- לוקחת בקלות חתולים\ כלבים- לא יודעת עט\ עיפרון- עט אוכל\ ממתקים-ממתקים קולה\ פפסי- קולה גפרורים\ מצית- מצית מה\ מי היית רוצה: להרוג- חן ועומרי לשמוע- לאטינוס!!! להראות כמו- ברין מהעולם האמיתי להיות כמו- כמוני דברים אהובים: אוכל- פיצה שתיה- שוקו צבע- ורוד/סגול ושחור דיסק- המורדים ובי-הפי 2 טלויזיה- המורדים נעליים- עם עקב אתר- אין משהו מסויים שיר- "שיר עצוב"- אביב גפן ירק- פלפל פרי- מנגו הדבר האחרון: סרט אחרון שראית- "צביטה בלב" מספר אחרון שחייגת- לכשף כשף הדבר האחרון ששתית- שוקו חם הדבר האחרון שאכלת- פיצה פעם אחרונה שבכית- לא זוכרת פעם אחרונה שחייכת- לפני 5 דקות פעם אחרונה שצחקת- לפני 4 דקות האדם האחרון שחיבקת- אבא האדם האחרון שנישקת- איזה נשיקה?! הדבר האחרון שאמרת- בייי האדם האחרון שדיברת איתו ברשת- קרולינה הריח האחרון שהרחת- בושם הוגו (לפני שניה) האם את: מעשנת- לא ישנה עם חיית פרווה- מממ לא מנגנת על כלי נגינה- לא מאמינה שיש יצורים חיים על כוכבים אחרים- הגיוני אבל לא יודעת קוראת עיתון- לפעמים מאמינה בניסים- לפעמים מגדירה את עצמך סובלנית כלפי אחרים- בדרך כלל רואה בשוטרים חברים או אוייבים- חברים?! אוהבת אלכוהול- ככה ככה מאמינה באסטרולוגיה- לא ממש מאמינה בקסמים- לא מתפללת- לא מבקרת בבית כנסת- לא מדברת עם זרים שפונים אלייך באייסיקיו- לא חובשת כובעים- תלוי בסטייל שונאת את עצמך- לא אוהבת את כתב היד שלך- כן מאמינה במכשפות- לא מאמינה בשטן- לא מאמינה בשדים ורוחות- בערך נותנת אמון בקלות- לא אוהבת לטייל בגשם- כן!!! אוהבת ציניות- לא מתנשקת עם עיניים עצומות- כן שרה במקלחת- האם יש לך: חבר/ה- כרגע אין חלום שחוזר על עצמו- מממ חלום אישי סודות-ממממממממממ חיות מחמד- 2 חתולות וכלבה פירסינג\ קעקועים- פירסינג- פופיק, קעקוע- בגב חברה הכי טובה- יש הרבה

../images/Emo32.gif../images/Emo85.gif

נו אז איך היה פורים
ואיי... שלי היה ארוך חחחחח נסעתי לתיכון שלי, מי שם לקחתי מונית לחטיבה שלמדתי, ונחשו את מי פגשתי
את קארינשוה!
ותה. המושלמת!!!!!! והצטלמנו לי אין סורק אבל אני מקוהו שהיא תשים את התמונה (רק עם יצאתי טוב
) בפורום. עם יש סורוקש! עכשיו הלכתי לישון כי אני סחוטה!!!!

gsh10

New member
נה שלי!

לבוש - צמוד ג'ינסים. מוזיקה -pop איפור -כחול תכלת (צלליות) ברגע זה: לובשת -תחפושת של פנקיסטית... מוזיקה -אין חושבת על -איזה שאלון מפגר הדבר האחרון ש: קניתי-ממתקים עשיתי-שמעתי מוזיקה קראתי-לא קוראת שונאת!!! זה או זה: מועדון\ מסיבה פרטית-מועדון קפה\ תה- תה שואפת לשלמות\ לוקחת את זה בקלות-לוקחת את זה בקלות. חתולים\ כלבים- כלבים עט\ עיפרון- עיפרון אוכל\ ממתקים-אוכל קולה\ פפסי- קולה גפרורים\ מצית- מצית מי היית רוצה: להרוג- ילד מהכיתה שלי לשמוע-somting להראות כמו-לואיסנה להיות כמו- בריטני ספירס דברים אהובים: אוכל- פירה שתיה- ספרייט צבע- כחול דיסק- של בריטני ספירסה-1 טלויזיה- המורדים נעליים- adidas אתר- תפוז שיר- forgiver ירק- מלפפון פרי- ץפוז הדבר האחרון: סרט אחרון שראית-יה במנהטן מספר אחרון שחייגת- אל אמא שלי הדבר האחרון ששתית- קולה הדבר האחרון שאכלת- שוקולד פעם אחרונה שבכית- אתמול פעם אחרונה שחייכת- לפני 2 דקות פעם אחרונה שצחקת- לפני שנייה האדם האחרון שחיבקת- אחותי האדם האחרון שנישקת- אחותי הדבר האחרון שאמרת- סתמי גמ'כן האדם האחרון שדיברת איתו ברשת-חברה הריח האחרון שהרחת- של שוקולד האם את: מעשנת- לא ישנה עם חיית פרווה- לא מנגנת על כלי נגינה- לא מאמינה שיש יצורים חיים על כוכבים אחרים- כן קוראת עיתון- תלוי איזה מאמינה בניסים- כן מגדירה את עצמך סובלנית כלפי אחרים- לא רואה בשוטרים חברים או אוייבים- חברים אוהבת אלכוהול- לא מאמינה באסטרולוגיה-כן מאמינה בקסמים- לא מתפללת- לא מבקרת בבית כנסת-לא מדברת עם זרים שפונים אלייך באייסיקיו- לא חובשת כובעים- לא שונאת את עצמך- לא אוהבת את כתב היד שלך-נחמד מאמינה במכשפות- לא מאמינה בשטן- לא מאמינה בשדים ורוחות- כן נותנת אמון בקלות- כן אוהבת לטייל בגשם- כן אוהבת ציניות- לא מתנשקת עם עיניים עצומות-לא שרה במקלחת- כן האם יש לך: חבר/ה- כן חלום שחוזר על עצמו-כן סודות- כן חיות מחמד-לא פירסינג\ קעקועים-לא חברה הכי טובה- כן

למעלה