פרק 63!

MR Lordi

New member
../images/Emo163.gifפרק 63!../images/Emo163.gif

מה דעתכם על הפרק? מה הסיפור שהכי ריגשת אתכם? מה הסיפור שהכי עצבן אתכם? מי הדמות שהכי הרגיזה/עצבנה אתכם?

מישהו 2

New member
פרק טוב

לא הבנתי את השינוי פתאום עם רפאל, בפרק של אתמול, אדם נתן לו אבן, רפאל שאל מתי הוא יקבל את האבן הבאה שלו, והוא אמר לו שתשתמש בה לאט והיא תספיק עד סוף החיים שלו. רפאל שאל "איך אתה יודע?", ואדם ענה לו תסמוך עליי. (כאילו הוא לא הולך לחיות עוד הרבה) ואז רואים את רפאל עם קצף מהפה נראה כאילו הוא גוסס. פתאום בפרק של היום שליאו נכנס לחנות, רפאל כזה הכול סבבה איתו, למרות שהיה נראה שהוא היה מופתע שהוא יכול לעמוד שוב כשליאו נפל עליו.. אבל ההרגשה הייתה מאוד כאילו לא שידרו משהו וכל הקטע עם רפאל הוא דווקא הכי מעניין ומגניב לדעתי. שזה מעצבן

Titush Black

New member
אני מאבדת אחיזה עם העלילה

היא מתפתלת הרבה, מגיעה לנקודה ונסוגה אחורה. ליאו מתמוטטט בבית ספר. נו? ומה קרה? איך הוא הגיע לרפאל? מה עזר לו שהוא הגיע לרפאל? מה רפאל עצמו מנסה לעשות? איך עומר בכלל יעזור לאדם? הוא לא יכול להגיד לו "שמעף יש לי מלכה. תגרום לחברה שלך להעיר אותה". ניקי דלוקה על עומר או לא? עומר יוצא נלך ונפרד מאלה או יוצא נקניק אחרי שהיא אומרת לו "מה, נמאס לך להתחשב רק בי?" כאילו היא מלכת העולם. למה לעזאזל גיא חיכה למחוק את אנשובי כל כך הרבה ובסוף לא עשה את זה? למה כרמל לא עשתה את זה במקומו? הערפדים שם צמחונים מידי. הערפד היחידי שאמר את זה זה מורי ושנייה אחרי זה הוא נדלק על ניקי וירד על גיא כי הוא יוצא עם בת אדם. היחיד שאני מבינה את זה שהוא יוצא עם מישהי זה גיא, וכי הוא ערפד חדש ומחובר מידי לחיים הקודמים שלו. אני אשמח אם העלילה תחזור להיות מובנת, ולא סתם רצף של סיפורים נפרדים ששם מופיע ערפד ושם לא. וזה שאתוס הגיע ללוסי הביתה ומחק אותה ממממש הגיוני.

מישהו 2

New member
אני מסכים

במיוחד בקטע עם ליאו, עוד פעם, אנחנו רואים אותו מתמוטט שם, מתמוטט פה... איך הוא קם פתאום?! מה הוא סתם עושה סצנות?
ברגע שמראים אותו מתמוטט פעם אחת זהו, עכשיו צריך לחכות שמישהו יציל אותו מהמקום שהוא התמוטט בו

Titush Black

New member
זהו

והוא צריך דם, אבל הוא עדיין שולט בעצמו ככה? הוא כבר לא הערפד הנחמד ששותה דול בר ומקבל מנות דם. שיתקוף!

ketrina

New member
אתוס בטח עקב אחרי

לוסי לבית,אחרי שהוא סיים לספור תאורז :)

למעלה