קצפת

Hip Hop star

New member
../images/Emo163.gifקצפת../images/Emo163.gif

הלו הלו לכן!
למור יש איזושהי בעיה עם הפורום,לכן ביקשה ממני לעשות את הפינה היום. השיר שביקשו ממני לשים היו הינו:that girl.
ועכשיו לשיפוטכם: המשפט המועדף בשיר: זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: שם השיר מתאים לתוכן שלו? היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? האם השיר מתאים לאופי הדיסק? לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים? האם יש קטעים מיותרים בשיר? אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ (בקצרה) כשאתם שומעים את השיר מה עובר לכם בראש/ מה השיר מזכיר לכם?

danirit1

New member
שליי נירית

המשפט המועדף בשיר: זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: אממ..הקייזר צ'יפס בעע חעחע זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: סאן אוף דארק יאא חמוד, דה קליק פייב שם השיר מתאים לתוכן שלו? יאפ היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא..זה מתאים האם השיר מתאים לאופי הדיסק? כן לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים? לא יודעת נוו האם יש קטעים מיותרים בשיר? לאא אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ (בקצרה) אוווו שאני הילדה הזאת ואז היא לא עם אחד אחר היא עם דני כי זאת אני אז..בכיף שלי חעחעס (עלאק בקצרה פחחחח) כשאתם שומעים את השיר מה עובר לכם בראש/ מה השיר מזכיר לכם? אמממ....עובר לי בראש שאני הילדה הזו ודני רודף אחריי ואני מחרפנת אותו ואז אנחנו מתנשקים ובסוף המישהו האחר זה הארי ואז דני מקנא ואז בסוף איזה הארי ואיזה נעליים אני קופצת על דני ואז זה בהופעה...(גם זה אמור להיות בקצרה נכון? אוייש..חיחי סורי)

mine

המשפט המועדף בשיר:such a pity זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!:אמממ.. המורדיםם בעעץץ(למרות שיש להם כמה שירים יפיםם חח) זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:מייקל ג'קסוןןן שם השיר מתאים לתוכן שלו? השם שיש לו.. Thet girl היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא מותק האם השיר מתאים לאופי הדיסק? כן למה לא?! לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים? מאיפה לי.. האם יש קטעים מיותרים בשיר? ללאאא... השיר הואאא בננננ**זוננעעע חח אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ (בקצרה) לא צריךך אממ לאא ברוורר שצריךך רק אניי זאת שחסרה בקליפ.. מה לא הבחנתם? חחח פשוט הייתי חולה באותו היוםם וזה קיצר בלאגנייםם חח כשאתם שומעים את השיר מה עובר לכם בראש/ מה השיר מזכיר לכם? אממ מה עובר לי בראאשש?!?! לא כדאי לכם לדעת מה עובר לי בראש ;) חח =)

lollipop1

New member
MEEEEEEEEE

המשפט המועדף בשיר:She rocks my world More than any other girl זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: בקסטריט בויז זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: ווסטלייף שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן!!! היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא, הוא בסדר! האם השיר מתאים לאופי הדיסק? - לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים?- האם יש קטעים מיותרים בשיר? ללללאאאאאאאאאאא אני מטורפת על השיר אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ (בקצרה) בדיוק כמו שהוא! כשאתם שומעים את השיר מה עובר לכם בראש/ מה השיר מזכיר לכם? מישהו משנה שעברה :\ ואני חושבת ששכחת ת'דירוג של השיר : 10!!!!!!!!!!!!!

cami love benja

New member
נמנמ..

המשפט המועדף בשיר: More than any other girl זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: אממ הארי
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: SOD... שם השיר מתאים לתוכן שלו? אני מניחה שכן.. היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא יודעת
האם השיר מתאים לאופי הדיסק? לא ממש לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים? אמ..אין לי שמץ..
האם יש קטעים מיותרים בשיר? קליפ כן..שדני מפיל את טום
אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ (בקצרה) דבר ראשון טום זוכה בבחורה..
הבחורה זאת אני
ואז..אנחנו מתחתנים..זה לא ממש מתאים לשיר..אבל..זה עדיין יפה
כשאתם שומעים את השיר מה עובר לכם בראש/ מה השיר מזכיר לכם? אממ..דני
שבוע טופ

vered131

New member
יאווו איזה שיר :)

המשפט המועדף בשיר: But 3 days later Went round to see her But she was with another guy And I said 'fine' But I never asked her why But since then loneliness has been a friend of mine זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: סאבלימינל, זה ישמע מפחיד.. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אמ.. לא יודעת. שם השיר מתאים לתוכן שלו? מאוד היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא.. שם מתאים. האם השיר מתאים לאופי הדיסק? מאווד! לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים? אמ.. לא יודעת. האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא, שיר מושלם!
אני חולה עליו אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ (בקצרה): אמ.. לא יודעת, אני אוהבת את הקליפ כמו שהוא. כשאתם שומעים את השיר מה עובר לכם בראש/ מה השיר מזכיר לכם? אמ.. כמה דני כוסון בקליפ
ואיזה מצחיק הארי שניסה לקחת את הממתק מהכונה. ואיזה כונפה הם בחרו לקליפ

D4Ever

New member
אני

כמה אני נותנת לשיר מ1-10: 10!! המשפט המועדף בשיר: But 3 days later Went round to see her But she was with another guy And I said 'fine' But I never asked her why But since then loneliness has been a friend of mine זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!:פרנז פרדיננד זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:סימפל פלאן! חחח שם השיר מתאים לתוכן שלו?כן היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?לאא השם מושלם! האם השיר מתאים לאופי הדיסק?מאוד לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים?לWTL של SOD ולשני הדיסקים של באסטד ז"ל האם יש קטעים מיותרים בשיר?לא אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ (בקצרה)לא לא..אני אוהבת את הקליפ! למה להרוס? חח כשאתם שומעים את השיר מה עובר לכם בראש/ מה השיר מזכיר לכם?שבאחת ההופעות שלהם,טום שר את אחד הקטעים שלו ואז היה אמור להתחיל הקטע של דני:"I guess my friends were right, she's out of my leauge" והוא היה בצד השני של הבמה והוא רץ מזה מצחיק בשביל לשיר את זה וטום חיפה עליו ושר את רוב המשפט בשבילו =]

Hip Hop star

New member
עונה../images/Emo9.gif

המשפט המועדף בשיר:never get her you never gonna get this girl זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!:אלטון ג'ון זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:לינקין פארק
שם השיר מתאים לתוכן שלו?אכן היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?לאאאאאאאאא האם השיר מתאים לאופי הדיסק?נכון לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים?לדיסקים של טאטו
האם יש קטעים מיותרים בשיר?לא אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ (בקצרה):טום מוכר ארטיקי שוקו-בננה בחוף תל ברוך,עובר עד שבטעות דורך על בחורה בת 17 בלונדיני,וקיצר יפה
.הוא מנסה להתחיל איתה...עד מגיע דני וחבריו דאגי והארי,אשר שיחקו כדורגל ופגעו בה
.דני בשיא ההתלהבות בונה לה ארמונות בחול...עד שמגיע גל ענק והורס הכל ומטביע את דני.יום למחרת גל מביא את דני בחזרה לחוף,אבל הבחורה הפעם עם טום
אח"כ כדור פוגע בראשו של טום,הוא מסתובב ומגלה שזה היה הארי
.הוא הולך להביא את ארגז הארטיקים שלו ומתחיל לזרוק עליו אותם...ומה הבחורה בנתיים עושה?הולכת עם דאגי
-הסוף- כשאתם שומעים את השיר מה עובר לכם בראש/ מה השיר מזכיר לכם?פלורידה

bar jones

New member
אל'וווש מתוווקהההה../images/Emo24.gif

תודה רבה שעשית במקומיי!!
לאב יו סו מאצ' !

LovE BuSTeD

New member
אני..

המשפט המועדף בשיר: זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: שם השיר מתאים לתוכן שלו? היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? האם השיר מתאים לאופי הדיסק?לא יודעת בקושי מכירה תדיסק לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים? באסטד וסוד.. האם יש קטעים מיותרים בשיר? ממ לא יודעת.. אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ (בקצרה)עזבו.. כשאתם שומעים את השיר מה עובר לכם בראש/ מה השיר מזכיר לכם?תאמת בקושי שמעתי תשיר הזה=/

adida179

New member
עונה:)

המשפט המועדף בשיר: love is in the air(דני אומר)חח זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: אממ אולי רוני סופרבעעעע זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אממ אמינם..מגנייב שם השיר מתאים לתוכן שלו? יפ:) היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? נופ האם השיר מתאים לאופי הדיסק? אממ נראה לי.. לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים? לא יודעת לדיסק של שרית חדד נו באמת.. האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא..שיר מושלם=] אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ (בקצרה) וואי אממ אולי אני הבחורה שדני מתאהב בה ואז לונורא מי שאני בוגדת בו זה דאגי!!!!ואז אני ודאגי נחייה עד נצח נצחים:)ואולי מהצד יהיה את הארי ודני.. כשאתם שומעים את השיר מה עובר לכם בראש/ מה השיר מזכיר לכם? מזכיר לי את דני..חהחהחהחהחה חמודייק:) אבל אני אוהבת את דאגי לבי שייך אליו!!

למעלה