רציתי לספר לכם על הברה שבה

dobhy46

New member
../images/Emo163.gifרציתי לספר לכם על הברה שבה

עבדתי. בשנת 2001 נכנסתי לעבוד בחברת כפיר מיגון ואבטחה ,בתור סייר ומאבטח ממש קשה לעבוד שם קריעת ים סוף . טוב אחרי 4 שנות עבודה שכל הזמן מנהל המוקד אומר שייש לעזוב את שטח הסיור בשעות הסיום בלבד. והסיפור מתחיל כך. סעו בזהירות , אל תתקרבו לעסק כאשר אתם רואים שהפורצים נמצאים בעסק, בהגיע בעל העסק והמשטרה יש לבקש מהשוטר מ"ס אירוע ,ולעזוב את העסק. בהתחלה המשמרת התחילה בשעה 20.00 ועד 06.00 העבודה היא סיורים באיזור השרון אז יצאתי מחיפה בשעה 19.00 הקבט של העסקים אותם יצאתי לסייר סביבם ומנהל המוקד פנו אלי וביקשו שאתחיל לעבוד בשעה 18.00 כמובן שקיבלתי את התוספת לשעות אך את שעת העזיבה של השטח לא שינו לי . בוקר אחד בשעה 06.30 כאשר הייתי בצומת יוקנעם קיבלתי קריאה שבאאד העסקים יש אזעקה ואני ברב טפשוטי חזרתי לשם זאת הייתה טעות חיי, כי לאחר שבועיים באותה השעה ניקראתי ונאמר לי שזאת אזעקה חשובה ולא יכולתי לחזור קיבלתי טלפון מהק"בט שלהם שפיצצו לעסק מסויים את החלון , ולפי מה שידוע לי יש כבר אנשים שעובדים בעסק שמתחילים ב-05.30 ואז לפי הוראת הק"בט פיטרו אותי אז אל תגידו שאני לא בסדר כי משהוא בחברה הזאת דפוק ומי שעובד שם שקוע עמוק בחרא אנה תגובותיכם

joshh

New member
תן לי להבין...

אמרו לך שאם פורצים לעסק אתה לא אמור להגיע למקום ? לא הבנתי ממש מה כתבת. כוונתך הייתה, שנתנו לך הוראות X ושביצעת אותם פטרו אותך ? Joshua

dobhy46

New member
תבין בתור סייר

אתה אמור להגיע לכל אזעקה אבל המנהל מורה לך לעזוב את השטח רק ב-06.00 והאזעקה של העסק הייתה ב-06.25 העסק הוא בנתניה ואני הייתי כבר בצומת יוקנעם ומניסיונות קודמים שסיימתי את המשמרת בשעה 09.30 ולא שילמו לי על זה אז לא חזרתי אל העסק

joshh

New member
רגע רגע אני לא מבין.

העזקה הייתה ב-6:25 אז מה עשית שם ב-6:00 ? מה הקשר בין השעה 9:30 לשעה 6:25 ? כוונתך על כך שלא שלמו לך על שעות נוספות ? אתה חייב לדבר איתי כמו לילד מפגר אף פעם לא עסקתי בסיירות עם רכב. אולי מישהו יכול להסביר לי על מה אתה מדבר ...

dobhy46

New member
גושש היקר ידידי

אסביר לך, שעות העבודה הן כך 17.30 התייצבות במוקד. 18.00 לאחר שלקחת את הציוד של הסיור טפסים מדבקות פנס ונשק , יוצא לשטח (נתניה חדרה כפריונה תל מונד ) מגיע לשטח ? עלייך לסייר מסביב לכל העסקים שאתה ממונה עליהם פעמיים בלילה. לפעמים אתה עוד צריך להסיע מאבטחים מהעסקים האילו לביתם בשעות סיום משמרתם בשעה 06.00 עלייך לעזוב את האיזור ולחזור למוקד. היו מקרים שכאשר אני בדרך למוקד הופעלה אזעקה באחד העסקים אני אמור לחזור לעסק ולבדוק שלא נערכה שם פריצה. יום מסויים בחודש מרץ 05 היתקבלה אזעקה במוקד ,והיתבקשתי לחזור למקום כזכור לך אני ב-0600 אמור לעזוב את המקום? אז לא נסעתי כי חודש לפני האירוע סיימתי את עבודתי ואומנם חזרתי לעסק ובאותו היום סיימתי משמרת ב-09.00 ולא קיבלתי על השעות האילו גרוש עכשיו מובן העניין?

joshh

New member
חחח, אנחנו מתקדמים

בסוף יהיה ניתן לבחון אותי :) אתה אומר שאתה גם מסיים ב-6:00 ? הכוונה ל"אני ב-0600 אמור לעזוב את המקום" היא לסיום משמרת ? אם כן, אתה בעצם אומר ש-3 שעות שלמים לא שלמו לך גרוש ? ואם הבנתי אותך נכון, מי מחליף אותך בסיור לאחר סיום המשמרת שלך בשעה 6:00 בבוקר ? האם יש סייר בשעות אילו ? שני דברים: 1. אם המקרה כך, ניתן לתבוע את השעות הללו. 2. אם פיטרו אותך על כך שהם כיסו את התחת שלהם ולא היית צריך לאחר השעה 6:00 להגיע למקום צריך לברר מה ניתן לעשות בנוגע לזה. אז הבנתי סוף סוף ? :) joshua

למעלה