שאלות\בקשות

יום טאקי בהדסה עין כרםואת מאיה דגן!

הי ב21/11 בבית חולים הדסה עין כרם יתקים יום טאקי 6 במחלקות הילדים ביום טאקי משחקים על הילדים החולים טאקי ומשאירים להם את חפיסת הקלפים מזכרת- מתנה. לפני שנתיים וחצי היתה לי חברה שנפטרה מלוקמיה והכרתי אותה ביום הראשון בזכות קלפי הטאקי ועד ליום מותה לכן שהיא נפטרה החלטתי לעשות משהו לזכרה ומה שהזכיר לי אותה היו קלפי טאקי. אם יש לכם בבית חפיסת טאקי משומשת או חדשה אם אתם רוצים לקנות חפיסה חדשה ולכתב על זה ברכות ואיחולים לילד החולה אנא צרו איתי קשר [email protected] עבר לכך אם מישהו מכיר בירושלים אנשים שיכולים לתרום צעצועים וממתקים כשרים הארוע יהיה יותר עשיר אשמח מאוד בואו לחלוק כבוד אחרון לחברה שלי ולעשות לילדים החולים טוב על הלב. שלכם באהבה- אור גל איך אני מאתרת את מאיה דגן לפעילות

POOH21

New member
מיה בדומינו גרוס (רננה בר-שלום)

מישהו זוכר את מיה דגן ועדי אשכנזי מימי דומינו גרוס? מיה שחקה את רננה בר שלום עם הפנים המעוותות ועדי שיחקה את הילדה בבי"ס יסודי שהולכת כל יום לאחות ואומרת לה שהיא במחזור בקיצר... בבקשה בבקשה בבקשה אם למישהו יש את העונה של דומינו גרוס איתן אני אשמח לקבל אותה

תודה על הפרגון אני מנסה לאתר את מיה

וזה כתוב למטה איפה שכתבתי את כל הפרטים יום טוב

ממש כל הכבוד../images/Emo13.gif

גם לי יש חברת סרטן ואני יודעת כמה זה נורא
ואין לי מושג איך את תאתרי את מיה דגן אבל בטוח לי או עידן ידעו

idanias

New member
היי../images/Emo3.gif

סתכלי... קודם כל הכבוד לך,באמת!!
ובקשר לאתר את מיה... זה באמת בעיה
סתכלי מה אני אעשה... שאני אביא למיה את המתנה מהפורום... אני אגיד לה על זה... סבבה?

idanias

New member
אתה*../images/Emo3.gif

סתכלי
אנחנו נבקש ממנה רישמיות לפורום.. ואז היא תוכל להכנס לפה..
ותראה את ההודעה שלך

idanias

New member
היי../images/Emo3.gif

כרגע אני לא ראיתי הרבה קטעים רק 2 באתר של גומרות הולכות בתפוז
ולא של היוגה לצערי

למעלה