שרשור הכרות

m L m

New member
../images/Emo79.gif שרשור היכרות../images/Emo79.gif

הייתי אומרת שזה כבר דרוש... אז הנה שרשור ההכרות הראשון שלנו: שם: מירי גיל:23 מספר ICQ: (אני לא זוכרת אותו אז כשאני אהיה בבית אני אוסיף את זה) איך הכרתי את שאנייה: ראיתי את השיר AMOM בVH1 ונדלקתי... לצערי זה לא שודר הרבה אבל הצלחתי לראות את זה עוד פעם ואז כבר רשמתי לעצמי את השם של הזמרת והתחלתי לחפש עליה חומר (אני חייבת לציין שזה היה לפני האינטרנט היה כ"כ נגיש
) איזה עוד סוג מוזיקה אוהב/ת:THE CORRS,CELINE DION,GLORIA ESTEFAN ועוד המון סגנונות אבל אלה העיקר. איזה דיסק של שאנייה את/ה הכי אוהב/ת? אני אוהבת את come on over אבל גם UP! מעולה!!! איזה שיר של שאנייה את/ה הכי אוהב/ת? אממממ.... הכי הכי את from this moment on אבל עכשיו נדלקתי מחדש על you still the one וגם על NAH! שאותו אני נהנת לשיר בקולי קולות
זהו.... אני מקווה לשיתוף פעולה.

i love gina

New member
טוב, למרות שאני לא כלכך פעיל פה....

אהלן, קוראים לי אריה. אני בן 17. האיציק שלי הוא: 153101970 הכרתי את שאניה רשמית בקליפ שלה that don't impress me much, כשהייתי בערך בן... 13 כזה, למרות שהכרתי אותה עוד מ- you're still the one אבל לא זיהיתי שזו היא... איזה עוד מוזיקה אני אוהב: ה-כ-ל. אבל באמת, פשוט הכל. אני פשוט נושם מוזיקה לא משנה מאיזה סגנון, העיקר אני יאהב. הדיסק שאנייה האהוב- come on over כמובן. אפ גם טוב, אבל הוא יותר מעולה! שיר שאנייה אהוב- אולי love gets me every time, כל פעם שאני שומע אותו הוא מכניס אותי למצב רוח כזה טוב, רק שאנייה יודעת לעשות את זה... פשוט מת על השיר הזה, אבל כל השירים יפים. אבל זה בעיקר! זהו ביי ביי

m L m

New member
אהה... שכחתי לרשום

תאריך לידה - 22 באפריל 1980 אהה, והנה המספר ICQ שלי : 348955230

אני

ניר גר ליד ירושליים בנוסף אוהב את סלין דיון מר גיי בלייג מאריה קארי ליאן ריימס או כל זמרת אחרת אני מקיר אותה מי tdemm (קיצור) בן -17 כתה יא תאריך לידה- הראשון לתשיעי והשיר האהוב שלי ממנה הוא fefa ו eom

mmhbk

New member
אני בתור!

שם: גדי גיל:19.5 תאריך לידה: 8.9.83 מספר ICQ: יש לי אבל אני כמעט לא משתמש בו. איך הכרתי את שאנייה: ראיתי את YSTO ואז את TDIMM ואפילו לא עלה בדעתי שזאת אותה הזמרת. ואז קניתי את הדיסק שלה ביום הולדתי ה-16 וכל השאר הסטוריה. איזה עוד סוג מוזיקה אוהב: JLO,MICHAEL JACKSON, KYLIE, CELINE DION מוסיקה שחורה, פופ(כן כן). בזמן האחרון התחלתי להתמכר לקאנטרי, אז: FAITH HILL, DIXIE CHICKS, DOLLY PARTON וגם הפכתי למעריץ של ג'ול לא מזמן, בעיקר בגלל הדיסק החדש. וסוג מוזיקה שממש אבל ממש לא: רוק איזה דיסק של שאנייה אני הכי אוהב? UP! איזה שיר של שאנייה אני הכי אוהב? אל תשאלו אותי דברים כאלה. זה כמו לשאול את מי אני אוהב יותר: את אבא או את אמא.

m L m

New member
../images/Emo163.gifשרשור הכרות../images/Emo68.gif

אני מקפיצה את השרשור כי כמעט ולא ענו עליו

cutie pooh

New member
ממ... סבבה ../images/Emo9.gif

שם: נטע. גיל: 14 (עוד פחות מחודש 15
) תאריך לידה: 18.7.88 מספר ICQ: 128324606 איך הכרת את שאניה: כשעוד היה הקליפ שלה That don't impress me much ב-MTV, ומהשיר שלה עם בקסטריט From this moment. איזה עוד סוג מוזיקה אוהב/ת: כמעט הכל
שונאת מזרחית! איזה דיסק של שאניה את/ה הכי אוהב/ת: לא מכירה את הדיסקים כי הורדתי את השירים (אני לא קונה דיסקים - אל תשאלו אותי, אלא את ההורים שלי!) איזה שיר של שאניה את/ה הכי אוהב/ת: From this moment ו-Forever & for always.

Eilleen

New member
לה לה להההה

שם: גל גיל: 15 מספר אי סי קיו: 346193325 איך הכרתי את שאניה: הקליפ That don't impress me much Sorry אנשים אבל איפה הטעם שלכם???? זה הקליפ הכי יפה שהיא אי פעם הוציאה בשום מקום היא לא יפה כמו שהיא שם (כאילו היא תמיד יפה...) לאיפה הטטטעם שלכם נעלם??? זה קליפ מטורף שיר מטורף והיא כוסית...חחחח טוב אחרי שהוצאתי את זה.... איזה עוד סוג מוזיקה אני אוהבת: הכל אמינם הוא בעלי מדונה שולטת וכללל דבר שנשמע טוב.... איזה דיסק של שאניה אני הכי אוהבת : Come on overשולטטטטטט!!! איזה שיר? I will have yo say ה-כ-ל חחח בעצם חוץ מ WHEN שהוא עוד איכשהו חמוד אבל She's not just a pretty face נוראי SORRY ממממ....

m L m

New member
גם אני לא ממש אוהבת את

she's not just a pretty face. אחרי כמה זמן הוא מתחיל לעצבן. ובכלל אצלי הוא הולך עם השיר SHE - אין בכלל הפרדה בין שירים האלה. הם נשמעים אותו הדבר לחלוטין!

גם אני אציג את עצמי....

שם: אנדי רדולסקו גיל: 18 ICQ: 98399687 איך הכרתי את שנאיה: שמעתי את You're Still The One ופשוט התאהבתי בשיר. אח"כ האזנתי לדיסק ומאז אני לא מפסיק.... יש לי הרבה תמונות, הופעות חיות ורמיקסים, לכל המעוניין... מוזיקה מועדפת: לא ראפ ולא רוק עכשווי. כל השאר כן. אמנים מועדפים: The Corrs, Safri Duo, Sonique, Marc Anthony, Alicia Keys ועוד... דיסק מועדף של שנאיה: Come On Over כמובן! שיר מועדף של האחת והיחידה: You're Still The One הנפלא.

Katherine

New member
אני יציג את עצמי....

שם: סיגל גיל: 17 ICQ 171578335 אני ושאנייה: התחלתי לשמוע את שאנייה אחרי המלצות מחברה שלי, השיר הראשון שלה ששמעתי היה from this moment on ומאז התאהבתי בה, כמה ימים אחרי הלכתי לקנות את come on over ואני לא מפסיקה לשמוע אותה מאז... איזה דיסק של שאנייה אני הכי אוהבת: שאלה קשה... כי התחלתי לשמוע אותה בגלל come on over אז תמיד תהיה לו פינה חמה אצלי אבל גם up! הוא דיסק מדהים (אבל אני פשוט משוחדת) איזה שיר של שאנייה אני הכי אוהבת: אמממ... עוד שאלה קשה.. you're still the one ממש שיר טוב וכמובן From this moment on. Up תמיד מעודד אותי שאני במצב רוח רע I ain't goin' down ממש טוב...

Katherine

New member
שכחתי....

תאריך לידה: 19 באוגוסט איזה עוד מוסיקה אני שומעת: קצת קאנטרי... טוב אולי לא קצת..חח ליאן ריימס, פית' היל, לורי מורגן, בובי איקס (מישהו מכיר??), דולי פרטון ועוד כמה... מדונה, ובעיקרון כל זמר טוב שאני שומעת ואוהבת נראה לי שזהו...

McFLy AnNuShKa

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif

שם: אנה גיל:16 תאריך לידה:28.06.87 איך הכרתי את שנאייה
תמיד הכרתי את השיר You're still the one, אבל רק אחרי that don't impress me much נהיה לי את הדיסק Come on over, והתחלתי לזהות את השירים שלה תמיד כששמו אותם באיזה תוכנית או סידרה (למשל ב"בובה פראית" כמעט שלא היה פרק בלי שנאייה טווין
) ואז גם הייתי מקליטה ראיונות והופעות בVH1... בהתחלה התאכזבתי כשהבנתי שחוצממני אין כמעט מישהו שאני מכירה שאוהב אותה או שיש לו דיסק שלה, אבל בכלל לא אכפת לי והם רק מפסידים
איזה עוד מוזיקה אני אוהבת
אצלי זה לא קטע של סוג מוזיקה, אני פשוט אוהבת שירים מכל הסיגנונות
אני מקווה שאתם מבינים למה הכוונה... (ואם לא, תשאלו
) איזה דיסק של שנאייה אני הכי אוהבת
Come On Over איזה שיר של שנאייה אני הכי אוהבת
From this moment... למרות שהבחירה קשה כי כולם יפים
וכולם חכמים, אבל רק אחד זוכה...

למעלה