שרשור חדשים וסמויים בפורום

Nienna17

New member
../images/Emo163.gif שרשור חדשים וסמויים בפורום ../images/Emo152.gif

אז כפי שרובנו שמנו לב (ואני) יש די הרבה סמויים בפורום אני מניחה (לפחות 5 שכבר ראיתי
), והמטרה שלנו היא לעודד אותם להתחיל לכתוב בפורום ולהשתתף
אז גבירותיי ורבותיי הסמויים והחדשים שלא יצא לכם להציג את עצמכם בפנינו עדיין, זהו השרשור שלכם: שם: גיל: איזור מגורים: מה הקשר שלי לריטוש תמונות ? כמה זמן את/ה מרטש/ת (אם את/ה מרטש/ת): ריטוש מובחר שלכם שעשיתם: איך הגעתם לפורום שלנו: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
אז סוף שבוע/שבוע טוב שיהיה לכולם

Nataly B

New member
טוב אחרי שאני סמויה פה עוד מהקומונה הגיע הזמן

להצטרף, לא?
שם: נטלי גיל: 16 וחצי איזור מגורים: אזור השרון מה הקשר שלי לריטוש תמונות ? אני למדתי ממזמן מבוא לפוטושופ ורק לא ממזמן התחלתי לרטש תמונות. כמה זמן את/ה מרטש/ת (אם את/ה מרטש/ת): חצי שנה בערך ריטוש מובחר שלכם שעשיתם: פרמטו לי את המחשב, ככה שאני צריכה לעשות אחד =\ איך הגעתם לפורום שלנו: ראיתי עוד את הקומונה :)

מניחה שגם אצטרף

שם: ירדן גיל: 17 וחצי איזור מגורים: מרכז מה הקשר שלי לריטוש תמונות ? אני מעצבת בפוטושופ כחמש שנים כמה זמן את/ה מרטש/ת (אם את/ה מרטש/ת): מעט, חודש, חודשיים, לא בעקביות ריטוש מובחר שלכם שעשיתם: בין היחידים [והוא מוחצן בכוונה) השאר לא שמרתי אז זה היחיד שיש לי איך הגעתם לפורום שלנו: דרך הקומונה :) שבוע נפלא

או..אני מכירה אותך לא?../images/Emo24.gif

(מפורום את יודעת איזה חח XD) רמז-> כחול ואהבתי ת'ריטוש בוב.. (אוקיי פדיחה אם זאת לא את :פ)

Draco Dormiens

New member
כנראה שבאמת הגיע הזמן...

טוב, אחרי הרבה זמן שאני סמוי הגיע הזמן להצטרף
שם: דן גיל: 16 וחצי איזור מגורים: המרכז/ השפלה / הדרום (תלוי את מי שואלים
) מה הקשר שלי לריטוש תמונות ? תחביב, להעביר את הזמן בשביתה... כמה זמן את/ה מרטש/ת (אם את/ה מרטש/ת): נראה לי שכבר יותר משנה (הזמן טס) ריטוש מובחר שלכם שעשיתם: גם המחשב שלי מת לפני שבועיים ופורמט אז היחיד שיש לי הוא זה שבאתגר איך הגעתם לפורום שלנו: מפורום פוטושופ ==> לקומונה ==> ולכאן

sHiR TaDmOr

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo9.gif

שם:שיר גיל:14.9 איזור מגורים:ראשל"צ מה הקשר שלי לריטוש תמונות ? סתם מתנסה בזה .. כמה זמן את/ה מרטש/ת (אם את/ה מרטש/ת):אממ כמה חודשים, אפילו פחות >< ריטוש מובחר שלכם שעשיתם:סתם שיעמם לי
יצא מזעזע ולא טבעי בכלל..אבל שיהיה ><
איך הגעתם לפורום שלנו:סתם..חיפשתי מדריכים לפוטושופ והגעתי לפה:)

ברוכית ../images/Emo24.gif

הריטוש באמת לא טבעי, לא נורא את תשתפרי! השתלבות נעימה ומהירה

למעלה