10 דברים שלא ידעתם עליי

../images/Emo163.gif10 דברים שלא ידעתם עליי../images/Emo163.gif

נכון שקצת שומם פה
ונכון שאין הרבה בנות
אז אולי נכיר יותר טוב את הבנות שכבר כאן...
אז עכשיו כל אחת כותבת 10 דברים שחברות הפורום לא ידעו עליה..
קדימה-מי ראשונה

ר-א-ש-ו-נ-ה../images/Emo70.gif

10 דברים שלא ידעתם עליי
1- יש לי שם שני 2- יש לי אח אחד בן 19 3- אם הייתי יכולה לצבוע ת'שיער הייתי רוצה ג'ינג'י
4- ביולוגיה זה פיכסה של מקצוע! במיוחד כאני עושה ביוטופ על הרדוף הנחלים
5- בכיתה ט' רציתי לעבור בצפר 6- חברה הכי טובה שלי גרה במעלה אדומים- ואני אי שם בגב"ש הרחוקה...
7- המורה שלי לאנגלית שונאת אותי
8- הסרט שאני הכי אוהבת זה "סיפור אהבה בלתי נשכח" 9- אני לא אוהבת ביצים 10- אני חצי פולנייה, רבע סורית ורבע יווניה יומטוב לכולן

ש-נ-י-ה../images/Emo70.gif

10 דברים שלא ידעתם עלי*|| 1-אחי משגע אותי פה, ואני מקריבה ת'צמי כדי לכתוב עכשיו..
2-אני חולה על פיצה
3-איכשהו התחלתי לשמוע רק מוזיקה חסידית/יהודית
4-אני תמנייה משתכנזת
5-יש לי עכשיו גבס ברגל
6-אני שונאת לימודי
7-לא מכירה סרטים
8-המשפט החמישי לא נכון
9-אני ממש לא יצירתית
10-כמעט למדתי בבהר"ן..

yaelush3

New member
טוב, אז אני..

1. אני מהייקים המסודרים האלה, שלא מסוגלים לסבול בלגן או איחורים 2.אשכנזייה שלמה, כולם בטוחים שלא 3.מגמת מחשבים בביה"ס והכי נהנית בעולם 4.עוד אין לי שרות לשנה הבאה 5.דפקו אותי היום בבגרות בעפ באנגלית [סליחה, הייתי צריכה לפרוק], 6.לא מסוגלת לאכול דגים שהם לא גפילטע פיש או טונה 7. אני לא אוהבת את רוב הדברים 8. לא סובלת מוזיקה מזרחית 9.נכשלתי טסט ראשון..
10.קוראים לי יעל!

הטובים אומרים בשני..

מה, לא ככה אומרים? [אמרה זאת שלא קרובה ללהתחיל ללמוד נהיגה..] בכל מקרה, ב"הצלחה..
גם באנגלית..

../images/Emo13.gif

10 דברים עליי *אני ממש לא מוגדרת *אני אוהבת להתחרפן *אוהבת לאכול.. יאמיי.. *אוהבת לגלוש בפורומים *יש לי אחות 1 *והיא יותר קטנה ממני *אני בהתלבטות בין צבא לש"ל *כי גם הדת שלי לא מוגדרת *אמממ.. אתם לא מכירות אותי.. *אני הולכת עכשיו לישון. לילה טוב..

למעלה