McWeekend!

ריהותם

New member
../images/Emo163.gif../images/Emo104.gifMcWeekend!../images/Emo8.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
הלהקה המגניבה של השבוע:
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
ספר / פיק השבוע:
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
משהו ששימח:
משהו שהעציב:
ציטוטיה:
מתנגן בראש / בפלייליסט:
המלצת השבוע:
התמונה הכי חמה:

ריהותם

New member
../images/Emo163.gif"קסם על ים כינרת"McWeekend!

לב|מצעד הלהיטים של מקפליי:
-
קסם על ים כינרת! ש'ייח ג'ראח
הלהקה המגניבה של השבוע:
-
קליפ שעשה לכן את זה:
http://www.youtube.com/watch?v=vfwPmscqKg4 http://www.youtube.com/watch?v=KWlloNbu_p8&feature=related
-
ספר / פיק השבוע:
-
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
-
משהו ששימח:
השבוע המדהים הזה!
הרפסודיה הזו הייתה הדבר הכי טוב שיש,היה לי כ,כ כיף וכ"כ חבל שחזרתי הביתה גרעין ארז אני מאוהבת בכם בכולכם והיה לי הכי כיף שבעולם ואני רוצה לחזור!!!
משהו שהעציב:
כלום!
ציטוטיה:
"קוקו קוקו או מיץ שוקו?" "אם לחבר שלך תתנפץ הגוגולת והוא ימות,הוא לא יוכל להנות ברפסודיה,וגם אתה לא תהנה ברפסודיה" "מי שלא קופץ עכשיו שוטר! שייח שייח שייח ג'ראח זהו ביתי ואמשיך פה לגור לנצח שייח שייח שייח ג'ראח לא יעזרו הכיבוש ומשטר הרצח מדינה פאשיסטית,הוהוהוהו וקפיטליסטית,האהאהאהא שחררו מיד את פלסטין!" מי שרוצה לשמוע את כל השיר,זה למעלה בלינקים,הלינק השני:)
מתנגן בראש / בפלייליסט:
שייח ג'ראח XDDDD
המלצת השבוע:
להיות בנוער העובד ולצאת לרפסודיה! היה לי כ"כ כיף שקשה לתאר
התמונה הכי חמה:
כל התמונות בפייסבוק ובבלוג,ובבקשה,תיכנסו לבלוג שלי ותקראו,הייתי שמחה גם אם תגיבו ותמליצו,אבל בבקשה תיכנסו ותראו! זה באמת חשוב לי! הנה לינק: http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=394100 ותמונה אחת לטעימה,כדי שתיכנסו

emill27

New member
מקוויקנד../images/Emo6.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי: דאון ביי דה לייק ואו אבאוט יו כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: blood on my hands הלהקה המגניבה של השבוע: the used קליפ שעשה לכן את זה: הקליפ של the used לשיר the worm and the bird מטריד. תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: המפץ הגדול ספר / פיק השבוע: ימי שלישי עם מורי משהו שהכעיס אתכם השבוע: האיטלקים האנטיפתים האלו משהו ששימח: הייתי באיטליה D: ועשיתי שופינג במילאנו משהו שהעציב: למרבה ההפתעה,כלום ציטוטיה: הרבה פנינים של אחותי הקטנה והמוגבלת מתנגן בראש / בפלייליסט: anarbor המלצת השבוע: תטוסו לאיטליה התמונה הכי חמה: XD

XxSteFiixX

New member
../images/Emo80.gifיום שישי הכי מלחיץ שהיה לי בעולם ._____.

מצעד הלהיטים של מקפליי:
הרבה אינלי כח
justin bieber - down to earth jonad brothers - a little bit longer and i'll be fine וכל השירים החדשים של קאמפ רוק 2 OO וואו ג'סטין ביבר וג'ונאס ברודרס. יצאתי עכשיו הכי פאקצה פוסטמה בעולם XD
הלהקה המגניבה של השבוע:
מק ?
TLV ראיתי הרגע המסור2 !!!!1 ואני חיה !!!!! עם דופק !!!!!! ועכשיו אני רואה בלאדי וולנטיין וזה ממש גרוע O:
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
סתם כל מיני
משהו ששימח:
הגיטר הירו והאקס בוקס שאחשלי קנה !!!!!! *~* אני יושבת כל היום על גיטר הירו *-* יום שישי ה13 ;-; יום שישי ה13 הכי מלחיץ שהיה לי בחיים. אני יותר בחיים לא יוצאת עם 2 סדיסטים.
משהו שהעציב:
החברה הכי טובה שלי נטשה אותי ל17 יום לרוסיה ;__;
ציטוטיה:
כל דבר מצחיק ב5 בבוקר - אטומיק סטפי נערת חלל, אטומיק סטפי לא פוחדת כלל . אומר/ת (05:28): אני עוצמת עיניים וישר פותחת אחרי שנייה ומתהפכת כל שנייה כמו פנקייק במיטה. איזה השוואה מטומטמת . Yoni-sex אומר/ת (5:28): LOL אטומיק סטפי נערת חלל, אטומיק סטפי לא פוחדת כלל . אומר/ת (05:32): אתהחייבליבוקסרשלסימפסונסאהמאהמ Yoni-sex אומר/ת (05:32): אני זוכר, אני מחכה שתגידי מתי את רוצה אותו .. אטומיק סטפי נערת חלל, אטומיק סטפי לא פוחדת כלל . אומר/ת (05:33): כשאני אדע מה להגיד לאמאשלי כשאני חוזרת מיציאה איתך עם בוקסר של סימפסונס ביחד
מתנגן בראש / בפלייליסט:
מתנגן לי בראש הצרחות מהמסור -.-
המלצת השבוע:
אל תצאו ביום שישי ה13 עם 2 סדיסטים.
התמונה הכי חמה:
העטיפה של פארטי גירל D: [יש 2 עטיפות] דאגי מקדימה *-*

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifמקוויקנד. :))

מצעד הלהיטים של מקפליי:
האמ. היו הרבה. :) בעיקר פארטי גירל. 3>
היו גם המווןן. D: של כל מיני להקות שונות.XD
הלהקה המגניבה של השבוע:
מקפללי
, גאנז נ' רוזס , אייסידיסי , מטאליקה, וכו' . :)
קליפ שעשה לכן את זה:
http://www.youtube.com/watch?v=GWPocim9kA4&feature=popular חחחחחחחחחחחח הרג אותי.XDDDD
יומני הערפד. *~*
*ריר* אני כבר בפרק האחרון, זה מדהיםם$!#$#!#!#@ וממכר
ספר / פיק השבוע:
יומני הערפד 3> למרות שהסדרה יותר יפה
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
כלוום. :)
משהו ששימח:
טיול קיבוץ שלא היה כזה נוראי. :) עבווודה
קניוון . :) יומולדת לחברה. ^-^ הארררררררי
משהו שהעציב:
ממממ. :X
ציטוטיה:
מתנגן בראש / בפלייליסט:
מקפללללללי 3> הארררי
המלצת השבוע:
תיהיו בטוויטר, רציני.XD ולכו לטיולי קיבווץ.XDDD ותעבדו. D:
התמונה הכי חמה:

LioritaGirl

New member
חחח צודקת - יומני הערפד ../images/Emo23.gif

ממכר בטירוף ! בשבוע סיימתי לראות את כל העונה הראשונהXD אומייגאד, אני כ"כ מחכה לספטמבר :)

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifראיתי 4 פרקים בטלוויזיה.

החלטתי , זהו ! אני לא יכולה לחכות.XD 3 ימים ישבתי על המחשב בנון-סטופ. וסיימתי את זה. *~* ואיזה סיום, כאילו באמת גאוני!
דיימון
וגמאני כ"כ מחכה לספטמבר! *~*

LioritaGirl

New member
../images/Emo99.gif

הו, דיימון *-* אבל היה דיי צפוי הסיום .. כאילו שהכפילה תחזור, אבל לא ככה. הייתי בטוחה שזאת אלנה שהתנשקה עם דיימון ! טוב נו. עכשיו נותר לקוות שדיימון ירביץ לה בעונה הבאה.

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifנכוווון! O:

גמאני הייתי בטוחה שזאת הייתה אלנה. XD והייתי כזה "אומיגאד מה את עושה?!" אבל אני חושבת שדיימון ואלנה יהיו הרבה יותר חמודים ביחד .
ודיימון , הוא פאקינג אוהב את אלנה. *~* חיחיחי , איזה מתוווק הווא
את האמת לא ציפיתי את הקטע עם הזאת מה שמה.XD אני שונאת אותה.XD היא כלבה.

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo58.gifליומני הערפד. :)

גם להודעה מעל. :) אז מי שלא סיימה את העונה הראשונה, שלא תקרא.

LioritaGirl

New member
נכון. היא ביץ' -.- (../images/Emo58.gif)

היא עשתה אותו פאפי !
וזה לא שאני מתה על אלנה, זה פשוט שאפשר שעות לראות רק סצנות שלה ושל דיימון ביחד
הו, דיימון .
אבל אני לא אסלח לו עלזה שהוא הרג את לקסי.

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifלא ממש אכפת לי מלקסי.XD../images/Emo58.gif(?)

אבל מסכן חבר שללה >: את האמת , הסצנה הכי אהובה עלי, זה בקטע הזה שאלנה ודיימון רקדו ביחד
כאילו שסטפן השתגע וכמעט הרג את הנערה הזאת. ואז דיימון החליף אותו בריקוד, ואז הם רקדו, ואני הייתי כ"כ מהופנטת למסך!@#!@#$%# הם הרבה יותר חמודים ביחד.XDD וקת'רין זונה שתמות.XD

LioritaGirl

New member
לא מאשימה את קת'ריןXD (../images/Emo58.gif)

חתיך רגיש או סקסי מאוהב ? היא לא יכלה לבחור אז הלכה על שניהם.
וכ"כ אהבתי את דיימון בסצנה הזאת !
הוא היה כזה חמווד שלא נתן לה להתפדח
אבל הסצנה האהובה עליי זה כשהוא רקד עם ויקי, כשהוא היה משועמם אז הוא הפך אותה לערפדית (?)

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifהיא עדיין כלבה.XDD

את האמת הסצנה עם ויקי פחות אהבתי. הוא היה מרגיז. למרות שלראות אותו רוקד. ממממ. יאמי. :) אבל הסצנה של הריקוד עם אלנה, זה היה כזה מדהים. כאילו באמת. הוא הכי מתוווווק בעוללם

LioritaGirl

New member
שבוע חביב D:

מצעד הלהיטים של מקפליי: Baby's Coming Back - גרסת דאגי .
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: Nickleback - If Today Was Your Last Day Nickleback - Photograph All Time Low - Lost In Stereo הלהקה המגניבה של השבוע: NICKLEBACK
קליפ שעשה לכן את זה: http://www.youtube.com/watch?v=VZaIeWAqFTw פשוט סצנה גאונית XDD תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: The Vampire Diaries - כ"כ .
90210 בקטנה :D ספר / פיק השבוע: חוברת מתמטיקה. ולא במובן הטוב .
משהו שהכעיס אתכם השבוע: ג'ורג'יההההההההההההההההההההההההה .
משהו ששימח: מצאתי ת'טוויטר של איאן ומצאתי ת'טוויטר של איאן
מאיה הביאה לי ת'פוסטררררררר 333333333333> משהו שהעציב: מאיה טסה.
ציטוטיה: כל הציטוטים של דיימון מיומני הערפד
--- "אפשר קרטיב ?" "קחי פופאייס" "אבל הם קטנים" "אז קחי שניים" "אבל אני רוצה צבעוני" "אז קחי אחד סגול אחד אדום" "נוווווווווווו אפשר קרטיב או לא ?" "כן" "כן לא ?" "לא , כן" "כן כן ?" "קחי כבר !!!!!!!!!!!!!!" הילדה פשוט תופעת טבע.
מתנגן בראש / בפלייליסט: Nickelback - how you remind me המלצת השבוע: שלמו למישו שיעשה לכם חוברת מתמטיקה . זה לא שווה את הסבל.
התמונה הכי חמה:
סקסגוד. *-*

למעלה