MicMik

New member
../images/Emo163.gif../images/Emo163.gif../images/Emo163.gif../images/Emo163.gif../images/Emo163.gif

יש למישהי/ו רעיון איך לשכנע בת שנה להשאיר את הכובע על הראש? נראה לי שזה עניין גנטי- כי גם אני מסרב לחבוש כובעים, אבל בגילה המוקדם - נראה לי מוגזם. חוץ מלהדביק אותו בסלוטייפ לא הצלחתי לחשוב על משהו מוצלח.

Ho Oh

New member
שמונה שנים עברו

ועדיין לא מצאתי את הטריק לזה.

הכובע היחידי שנשאר על הראש של יותם

הוא זה שקשור אליו. אפשר תמיד לקנות עם קשר, הם מתיאשים אחרי כמה זמן ונכנעים למר גורלם... במיוחד בגיל כזה. נסה להתעקש עם בן שנתיים שגם עסוק בדיוק בלבדוק עד כמה הוא יכול למתוח את עצביך בלי לשלם את המחיר... דרך אגב אפשר גם פשוט לותר. עבורנו זה הנוהל אלא אם כן זה ממש הכרח (עיין ערך קשר). הפתרון היצרתי השני שלנו בכיסוי ראש הוא כיסוי העגלה... קנינו גם צלנית לקיץ וגם נילונית לחורף ואנחנו מכוסים... ככה מספר הפעמים שצריך להתעקש צומצם וכולם מרוצים. ענת

MicMik

New member
צלון לעגלה יש- Pepeny ד"א למי שצריך

המלצה, הבעיה היא כשיש שמש והיא מתרוצצת בגן המשחקים. גם דברים חמודים כמו בנדנה לא אומרים לה כלום, כל דבר ששמים לה על הראש היא מורידה בכעס. בנתיים מורחים קרם נגד שיזוף...

../images/Emo163.gif כל כך מוכר...

יותם למשל סירב בתוקף לשים כפפות. בקור אימים של מינוס 15 היה לו בפרוש קר ולא עזרו שידולים ולא עזרו תחנונים או איומים... יותם דרך אגב אוהב רק את כובע אחד זה של המעיל שלו. אולי תנסו סוגים שונים של כובעים? אם כי אמא שלי נסתה פעם 20 סוגים של מוצצים בלי הצלחה... ענת

המממממ, כשתגלו את הסוד, אנא שתפו

אני עם הילדות שלי אחרי 11 שנה הרמתי ידיים. נראה לי שבכל זאת הן ירשו ממני משהו, כי גם אני מעולם לא אהבתי ללכת עם משהו על הראש. הפעם היחידה שאני זוכרת את עצמי מטיילת עם משהו על הראש היתה בטיול בסיני, שבו עטיתי על ראשי את הכפיה הקולית שקניתי אצל הבדווים. אבל בחיי שמאז לא חזרתי לזה, ואני תמיד מטיילת בראש חשוף.

MicMik

New member
צחק אבל זה מה שאשתי הציעה

בתקופה הקרובה כולנו נלך עם כובע, בשביל הדוגמא האישית

אצלי יש בעיה הפוכה

ביתי בת השלוש היא בעלת שיער קצר המסרב לצמוח. ולכן היא הולכת כל הזמן עם בנדנה על הראש ובמיקרה הגרוע גם עם מגבת מטבח.ומדמיינת שזה שיער...וכך אנו מסתובבים איתה לכל מקום. יש למישהוא רעיון מה אפשר לעשות?

מה עם משהו דומה לשיער?

אוליי כמו פיאה לילדים אם יש משהו כזה. חברה שלי עשתה משהו כזה לבת שלה לפורים.

למעלה