משהו שמצאתי ברשת..

פרויז1

New member
מקור נהדר !!!ראוי למקום של כבוד!

בו'נה ! מאיפה מצאת את הדבר הנהדר הזה??? כל הכבוד!

דיגדגתם לי ת'שורשים אז התחלתי לחפש ברשת המרץ.

והכי מגניב יהיה אם מנהלת הפורום ניה בכבודה ובעצמה תגלה שיש לנו שורשים משותפים!!
אבל ניתן לה להתבשל לאט לאט עד שיפול לה האסימון. אם היא לא תצליח אשלח לה מכתב עם אחת מיונות הדואר של אחד מבני הדודים המשותפים שלנו-דאוטיצ'י.

פרויז1

New member
אנחנו נמשיך להשקיע כל מאמץ

לדגדג לך עוד ועוד את השורשים - שורשינו, כדי שאתה תביא עוד ערכים כאלה אלינו. ערב טוב איש יקר !!!

niya

New member
../images/Emo88.gifלא יפה ולא מנומס../images/Emo6.gif

לעשות לי את זה בשעה 23:03 בלילה אחרי שהייתי חולה ואני מתה ללכת לישון
לא תגלה לי מי אתה? יש לי ניחוש אבל אני לא בטוחה אז כדי למנוע פדיחות מיותרות... ובואנה, תביא כבר את המתכון של החלבה!

לילה טוב ! לכי לישון ומחר...

יום חדש. רמז עבה: שלפת אותי מ- The marker.. ד"ש חמה לכל הדודים והדודות. מחר אמצא זמן בין לבין להתקשר. תרגישי טוב איזה כוס צ'אי מהביל ולמיטה.. שאב בחייר.. (אני גרוע גרוע בשפה הפרסית..) הדודים שמגיעים מאמריקה מתפוצצים מצחוק למשמע הפרסית העילגת הכפרית ששגורה בפי. אולי פרויז יעשה פה חוית למידה מתקנת ויאפס לי את אוצר המילים לטובה. חחח מון בשטואון יואוסון... לילה טוב וחלומות פז.

niya

New member
אז הניחוש שלי היה נכון../images/Emo140.gif

ואיזה מזל שישנתי טוב

פרויז1

New member
בוקר טוב לתחתית הסיר ולנייה הבריאה!

לבקשת הקהל(=תחתית הסיר) להלן חוית למידה מתקנת באופן אינסטרומנטלי חויתי : תחתית הסיר! תתבונן בזה היטב ותחשוב פרסית. עכשיו, תראה שאתה מתוקן להפליא בלמידה.. אה? הה? מה?

פרויז1

New member
נייה ג'אן, אכן ! אבל

זה לא חוכמה. כי כשפותחים, בשורת הכתובות כתוב בפרסית "ויקיפדיה בפרסית". ובשביל בוגרת המכללה האוניברסיטאית ללשון הפרסית בפורום תרבות פרס - לא בעיה גדולה.
לא כך? ששון !

לא הבנתי...ונוס נולדה מתחתית הסיר

או מתחתית הצדף? צייר הרנסאנס האיטלקי סנדרו בוטיצ'לי כנראה היא איספאוני רעב... לא אכל כשר ודמיין את הטא'-דיג שלו בצורת פרי ים. אנין טעם הממזר...
ניה,היה כיף לדבר.ד"ש לכולםםםםםםםםם !!
ופרויז דיר באלק אם לא תיקח איתך את הלאפטופ לים המלח. לא בא בחשבון בשום אופן. תעשה חיים ודווח איזה טיפול שווה קיבלת בספא של המלון

פרויז1

New member
כל הדברות הטובות - נוצרות ב : -

תחתית הסיר, המקום שבחרת שיסמל את הכינוי שלך. לא מתחת לצדף. בטוח היה אספהני! מפיתום לקחת ת'לפתופ לים. זה הישטלמוט. שזה השתמטות מכל ההרצעות.! אהה.. בחיים לא נחתי בזמן לימודים/הישטלמוט כמו מה שמחכה לי בשלוש יום הבאים.

../images/Emo47.gif פרויז ג'אן תעשה חיים בהשתמטות..

כל בוקר דוטה טוחמה מורגה דורוסי בוחור. נא שטה נשה טו הרצאות.. קאלד גיצ' יובה.. דיטה סיב בה אסאל בחריד אווואחט בשה ראחאט קה טו בית מלון. נה שה טו דרייה חיילי סרדו,קוטה גרם,ציי מג'בול ובשה ללה קה. אם הבנת משהו מהדייסה שכתבתי כאן אז בכל זאת יש בי שורשים אספאונים. תהנה.......

פרויז1

New member
בו'נה !../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo59.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בָּבָּה ג'וּן ! אִין כֵּה דִיגֵה אספהניה אַסְלְייה!! דוטה טוחמה מורק'ה דורוסי : פוכתה יא נים פוכתה? נתרס, נמירם הַרסָאוּתֵשׁוּן - כַּאלה מן גיג' יובה..
קאליה ננשון גיג' יובה. הרסת לי ת'בריאות
:-
D
תן לי מנוחה רגע!!!
שתוק רגע
מן בי סיבו עסלם חוֹווּ כָּר מְיכּנַם ןלי פרמאיש כרדיד - אנג'אמש מידם.. צֵ'כָּה כֵּה נַשַׁם תִי דַריָה צִ'י ? אָבֵּשׁ גַרמוּ. בֵּה חֵזָה! חוֹווּ ללה מיכּנַם
D

niya

New member
האמת? מגיע לך

כזאת מנוחה, אחרי העבודה שאתה עושה כאן בפורום
נראה לי שאתה עובד כאן יותר קשה מבעבודה שלך...

niya

New member
רגע רגע רגע,

מה לא חוכמה? אני לא בוגרת המכללה עד שאתה לא נותן לי תעודה!

למעלה