מי כאן

../images/Emo163.gif../images/Emo23.gif מי כאן../images/Emo35.gif../images/Emo39.gif../images/Emo25.gif../images/Emo41.gif

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif שרוטה ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

יש שיר כזה אם אני לא טועה לא
אייייזה שייייייעמום
בואי נעשה משו מקורי
יש לך רעיון

MolsBolsRules

New member
יאללה!!! מה נעשה?

איזה יום משעמם אבל אני מעדיפה תשעמום הזה מאשר ללכת לעבודה עוד כמה שעות אוףףףףףףףףףףףףףף לא רוצההההההההההההההההההההההה שונאת בורגרראנץ!!!

MolsBolsRules

New member
../images/Emo3.gifאני? חחחחפ ממש

אבל אבא לקח אותו לפני איזה חצי שעה!!!!!!!!! הללויה,השאלה היא אם זה יעזור כי הוא הלך לפני חודש וזה חזר שוב.

../images/Emo35.gifחחחח מסכנההההה תנחומיי../images/Emo24.gif

באמת בואו נעשה משו יש הצעות

MolsBolsRules

New member
../images/Emo124.gif משחק!!!

אני כותבת שורה משיר כלשהו!!! (לאו דווקא באסטד,מקפלי או ווסטוש) ואתם מנחשים.

../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif

אמ.. אמ.. אין לי מושגגגגגגגג! מישו יודע?!?!

MolsBolsRules

New member
אם למישהי יש הצעות

למשחק אחר שתציע!!! ניראה לי ימאס לנו מהמשחק הזה מהר מאוד...

יש לך איזה חידון?! משו?! אמ...

מז* o°.o(¯`·´¯)`·´¯)o.°o ב7*אן חחחחחפפפפפפ שמעו משו חמוד ((( *}{* ''') -------l-0-v-e---y-0-u------- אל!ה*ם א!תך שלח, ואמר ל* "קחי ג2ר 2דמ!ת מלאך שא!ת! ת'לא תשכחי" ח*פשת* א!תך, !אתה א!ת* מצאת נכנ0ת ל* לח**ם, מהם אתה לא *צאת נ*דלקת* על**ך, על המ2ט המת!ק על ח*!כך המק0*ם !גם על הצח!ק על ה*!פ* הכ2*ר שא!תך תמ*ד מק*ף שכל *!ם מחדש את הל2 של* מטר*ף ש2*ת ל* את הל2, ה!א ש**ך רק לך וה!א מת!ך עצמ! צ!עק אנ* א!ה2ת א!תך סגרת א!ת* כלאת א!תי כלאת ת'נשמה בת!ך כלא שק!רא*ם ל! אה2ה...!! שירי לי אין הצעות... בבבוווררריייייננגגגגגג

למעלה