מי אני?

2_be

New member
../images/Emo163.gif../images/Emo68.gif מי אני?

הפורום כבר חגג חודש די מזמן ויצרנו כאן קבוצה של חובבי מדע. אז מה דעתכם לספר קצת על עצמכם ועל הקשר שלכם <או חוסר קשר
> שלכן למדע? שרשור ההיכרות של הפורום יוצא לדרך
<כן, גם אתם, אלה שרק קוראים כל הזמן ומהססים להשתתף, מוזמנים לצאת מה
|חיבוק> סופ"ש נעים לכולכם

אני גיליתי את הפורום בדיוק לפני רבע

שעה אבל אני בטח אהיה כאן משתתף פסיבי כי את תקופת האנציקלופדיות שליגמרתי בגיל הטרום התבגרות וכיום נשארתי רק עם ערוצי המדע המאכזבים לעיתים

2_be

New member
ואני כמובן,

למי שתהה ולמי שלא ידע... אני 2_be סטודנטית להנדסה וחובבת מדע

מי אני...../images/Emo72.gif

אני מי שהנני ולא אף אחד אחר... סטודנט לכלכלה... ומדע זה דבר שמעניין אותי כמו דברים רבים. אחרי המורה הדפוקה לפיזיקה שהיתה לי בתיכון חלקי הסתיים ומצעתי עצמי בחוץ...בתחילת כיתה י´. אבל אני קורא פה ושם בעיקר מתעניין באסטרופיזיקה.

מי אני ומה שמי ../images/Emo35.gif

גם אני מהחדשים פה אבל אני אספר דבר או שניים בכל זאת. אני עתודאי (גאה!) להנדסת חשמל בטכניון, כשיש זמן אני אוהב לפתוח לפעמים את הנשיונל ג´יאוגרפיק ו... המממ.... כמובן שיש את הכרטיס שהאישי מי שמעונין לגלות פרטים נוספים
למי שלא מכיר את הציטוט שלי (איך עוד יש כאלה?!?) זה מספר של דאגלס אדאמס "מדריך הטרמפיסט לגלקסיה", חובה לקרוא.

EyalPolo16V

New member
שלום

אני אייל , אני סטודנט להנדסת חשמל באוניברסיטת ת"א ובמקרה הגעתי לכאן מפורום סטודנטים... עוד לא הספקתי לקרוא לעומק , אבל יש כאן פוטנציאל לפורום :)

המממ.... פורום

פורום "הנדסת חשמל - סטודנטים"
אני חושש שלא... בקושי יש לנו זמן לנשום כשבאמת מתחיל הסמסטר... אבל אולי זה טיפה אחרת בתל אביב אבל זה רעיון

למעלה