nofar858

New member
../images/Emo163.gif

היי כולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תנסו לקרוא מה כתבתי כאן ולגלות מה אומרת כל אות ומדוע (זה מטופש,אני יודעת,אבל תנסו בכל מקרה): וככ לזמן!!!!!!!!!!!!!!!!! אסעז מרשב. בן אקמכל - אזלם מוכזא בכאכ בכצו תבץ בטה מך וכו (בם באב, וגטזש תבסך שזקו-חו תנאלאג בכאך גנעשכן-בסך לגש קשכו מהגש בכאל,זצו נדכף לכסזך נאזר בגם פהככס מב טתגאך פם נכזטה גתגכמל!!!) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Sombody need someone,somewhen Need you to going throgh Somebody needs you now for somereason And what you need is somebody too

nofar858

New member
../images/Emo41.gif

משהו ממש קשה..... תחשבי קצת,זה הגיון פשוט... עשו לי את זה בכיתה ה רק יותר קצר ומילים אחרות... אבל אותו עיקרון... קצת הגיון,זה מה שזה.לא יותר ולא פחות.רמז:את יודעת את הסדר של האלף בית? תנסי ללכת בכיוון הזה,ע"פ סדר האותיות.כל אות מגיעה במקום אות ש... תחשבו לבד!!!תשתמשו בהגיון,אם קיבלתם אותו...תאמצו את התאים האפורים במוח!

nofar858

New member
כן? מה? ניראה אותך גאונה...

אף אחד לא יכול עליי!!!! אני פשוט גאונה!!!!

November Dew

New member
טוב...

היות ואני מאוד מאוד עצלן אני מבקש ממישהו שכבר פתר את החידה הזאת שיגלה לי את הפתרון... חבל שעוד אדם יתאמץ סתם לא?? מישהו מתכוון לגלות את הפיתרון?

nofar858

New member
../images/Emo127.gifוהנה הפתרון...

כל אות שווה לאות שלפניה באלף בית,שזה אומר אם אתם רואים ו זה אומר ה ואם תם רואים ב זה אומר א. עכשיו תנסו לקרוא!!!! נ.ב. יש אין סוף לחידות האלה!!!

November Dew

New member
מישהו שכן פתר...

אתה יכול לפרסם את הפתרון שגם אני אדע מהו? כי אני מאוד מאוד עצלן!!! חחחחחחח תודה

nofar858

New member
../images/Emo140.gif

הנה הפתרון של השורות הראשונות: היי כולם!!!!!!!!!!! תנסו לקרוא. אם תצליח-תוכל להיות איתי איפה שאף אחד לא היה. ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ עכשיו תמשיכו בעצמכם!!!!

LittleBigGirl

New member
נופר

בדקת את הגרמר בשיר שפירסמת פה לפני כמה זמן? כי אם לא, אז בבקשה תבדקי...

nofar858

New member
../images/Emo122.gif

נחמד שאת קוראת לי נופר.הייתי מאוד שמחה אם זה היה שמי האמיתי.לצערי,קוראים לי ענבל (שם ממש מבאס ) אבל נחמד. ובקשר לטעויות בשיר-כתבתי אותו ב11 וחצי בלילה,מתה מעייפות,לא הצלחתי להירדם מרוב לחץ במשימות ופשוט ניסיתי להירגע כמה דקות.אז כתבתי את השיר ובגלל העייפות,כנראה הייתי בטוחה שהוא מושלם ופשוט פירסמתי אותו... אני מבטיחה לכם שפעם הבאה שאני אכתוב שיר ואפרסם אותו-אחכה יומיים שלושה כדי להירגע מהלחץ ואז אבדוק אותו שוב... אה,ואני מצטערת אם זה הרגיז משהו.זו לא היתה הכוונה...רק רציתי לראות אם אנשים מסכימים עם מה שאני כותבת או שאני היחידה שחושבת כך...

LittleBigGirl

New member
לא הרגזת...

אבל הצחקת קצת (הרבה) אותי וכמה חברים שקראו את השיר... אנחנו פשוט כנראה רגילים לרמה אחרת של אנגלית.. אבל סבבה, העיקר שאת כותבת. ד"א, ענבל זה שם דווקא די נחמד, תגידי תודה שלא קראו לך אכזבה או זרבובלה (כן, יש גם שמות כאלה..) בכל מקרה, אם את רוצה, את יכולה לשלוח לי את השיר (אם הוא באנגלית) לפני שאת מפרסמת, ואני אשמח לבדוק טעויות דקדוק .... ליטל ביג

למעלה