ממ, זה הולך להיות קשה !
1. דחיית דברים - בדרך כלל שמבקשים ממני משהו, הכי פשוט אפילו.. כמו לסדר את הכלים או משהו כזה אני אומרת " עוד מעט " ודברים כאלה ובסוף דוחה את זה למלא זמן. או אפילו שאני צריכה להתארגן לאיזה מקום .. נגיד אבא שלי בא לאסוף אותי, אני בסך הכל צריכה לארגן תיק ולשים על עצמי איזה משהו, אני יחכה עד לרגע שהוא יגיע, ואז יתארגן.. 2. אופטימיות מוגזמת D: - זאת אומרת, נגיד אני צריכה הרבה כסף לאיזה טיול, ובשביל זה אני צריכה לעבוד, אני לא ישר מחפשת עבודה כמו שצריך לעשות, אני תמיד חושבת שאיכשהו הכל הסתדר בסוף והכל יהיה בסדר. וזה גם קורה לי בלימודים וכמעט בכל דבר.. אני פשוט חייבת לקחת את עצמי בידיים! 3. עצבים - אני יכולה להתעצבן מהדבר הכי קטן, לזרוק מילים מבלי לחשוב מה אני אומרת ובמי אני פוגעת. ובאמת שזה יכול להיות הדבר הכי קטן והוא יטריף אותי. 4. חסרת סבלנות - אני לא כלכך יודעת איך להגדיר את זה, אבל אני לא יכולה לחכות למשהו יותר מדי זמן. למשל אם אני מחכה לטלפון מיוחד, אני כל רגע מסתכלת על הטלפון לבדוק אם התקשרו. אפילו עכשיו ביום כיפור, לא יכלתי לחכות את החמש דק' האחרונות! זאת אומרת, חיכיתי.. אבל אמרתי לאמא שלי להרתיח לי מים לקפה כבר 10 דק' לפני שנגמר הצום D: 5. ממ, אני לא יודעת |: