הטופ 5 של חברי הפורום

always be me mc

New member
../images/Emo164.gif הטופ 5 של חברי הפורום ../images/Emo197.gif../images/Emo178.gif

+
האמת שאחרי החפירה שלי ב-
חשבתי יהיה נחמד לעשות טופ 5 של סרטים אבל בגלל יום כיפור אני חושבת שיהיה נחמד יותר לציין 5 חטאים שאנחנו חוטאים בהם ואלו יכולים להיות חטאים קטנים ו/או גדולים
אז יאללה למי בא להתוודות?

always be me mc

New member
../images/Emo188.gifשלי:../images/Emo232.gif

1. גאווה - אני יכולה לא לדבר עם חברה במשך כמה ימים בגלל מריבה קטנה שלא בא לי להתנצל עליה
אבל אני מנסה לעבוד על זה XD 2. עצבים - אני יכולה להתעצבן ממש בקלות (לא אני לא מרוקאית
) וגם יכול לעבור עלי איזה משהו
ואני מוציאה את זה על חברה שלי. 3. עצלנות - השם השני שלי
יש דברים שפשוט לא בא לי לעשות
4. מדברת יותר מדי ולא יודעת מתי לשתוק - יו כן ! אני כ"כ יכולה לדבר 20 דקות רצוף XD(מסתבר שאני גם מדברת מהר, אולי ראיתי יותר מדי בנות גילמור) 5. אוכל - יש פעמים שלמרות שאני מלאה בגלל שהאוכל כה טעים אני אוכלת עוד
ואו בקיצור אני לא מציאה בגלל
מזל שיש לי חוש הומור ומזל שיש לי תפורום כי באמת שהוא מוציא את הצד הטוב שבי
ואפרופו סעיף 2 נראה לי מגיעה לאחת מחברות הפורום(שמדברת איתי במסנג'ר) סליחה ענקית על כל היציאות הרעות שלי

LeAnnDylan

Well-known member
א-מ-ג-!!

תיארת אותי עכשיו באופן מושלם X_X |מוטרד בטירוף| לא יכולתי לסכם את חמשת החטאים שלי בצורה מפורטת ונכונה יותר

always be me mc

New member
../images/Emo93.gif עכשיו גם אני מפחדת |רועדת|../images/Emo2.gif../images/Emo232.gif

אבל דיי דילן אין לך באמת בעיה של עצבים נכון?
אפרופו עצבים כל פעם שאמא שלי רוצה להיכנס לחדר אני כזה לאא!!

LeAnnDylan

Well-known member
בעיה חמורה מאוד של עצבים למען האמת../images/Emo6.gif

יש לי פיוז מזה קצר
יעזור אם אני אגיד שאנשים סביבי פשוט ממש ממש מעצבנים??

always be me mc

New member
Don't mess with the Dylan (2010(../images/Emo232.gif

בקרוב בקולנוע
וזה בסדר עכשיו כשהסברת קצת אז אני מאמינה לך

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

משוגעת

spelling

New member
הטופ 5 שלי(מסתבר שאנחנו פורום עצבני חח)

1)עצבנות-יש לי פתיל קצר וחוטף תקריז מהר מאוד(ומידי)...אבל אני יודע שבגלל שאניע ובד בהוראה אז קצת קצת קצת מותר לי חחח 2)לשמור טינה-מה אני אעשה,זה או הנקמנות שבי או סתם לא יודע מה אבל אם מישהו עושה משהו ממש רע..אני מחכה לו בסיבוב... 3)חוסר סבלנות-רוב הזמן אני סבלני אבל כשאני לא סבלני איפפפפפ 4)התעלמות-לפעמים שאני מטפל בז'קו(החיה שלי בפייסבוק חח) אני יכול להתעלם מ 5 שיחות ולענות רק כשאני מסיים איתו חחח 5)גאווה-אני מאוד משקיע בדברים שאני עושה וכשמישהו רק מראה סימן קטנטן של זלזול חבל לו על הזמן!לא נראה לי שאפחד ינסה להרוס משהו שהתאמצתי בשבילו! סלחי לי גל על חטאיי...

always be me mc

New member
סולחת ../images/Emo9.gif אבל אליסה תסלח לנו? ../images/Emo2.gif../images/Emo232.gif

אני רואה אנחנו לא ממש אנשים של 'שלום, אור ואהבה'
ולשמור טינה גם אני מאוד טובה בזה.. אבל אתם יודעים זה הטופ 5 לא הטופ 10 אז אין מספיק מקום לכל החסרונות XD הו וול פעם הבאה אציין

Natali Milano

New member
שלי

1.) חסרת סבלנות - לא יכולה לחכות יותר מדי זמן אם לזה לאוטובוס. או אם מישו מדבר הרבה ואני כבר לא יכולה לסבול את זה אז משחקת אותה מתעניינת כמו חיוך או שאומרת כן כן. 2.) מתעצבנת די בקלות- אם סתם יזרקו כמה מילים מעצבנות אני יתרגז אבל תלוי גם מי הבנאדם אם זה בנאדם שאני מחבבת בואו נגיד אז אני יכולה להרגע די מהר. 3.) שונאת צביעות או סנוביות שונאת אנשים שהם כאלה אפילו שאני לא מכירה אותם.

always be me mc

New member
תתחדשי על החתימה נטלי../images/Emo8.gif../images/Emo45.gif../images/Emo232.gif

ואיזו חבורה עצבנית אנחנו
אני מקווה שלא נעשה מפגש ונתחיל לחטוף קריזה כולנו

always be me mc

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo232.gif

זה היה טוב נטלי!
ויפה לך ששברת את הצום של ההודעות XD

jasika siton

New member
ממ, זה הולך להיות קשה !

1. דחיית דברים - בדרך כלל שמבקשים ממני משהו, הכי פשוט אפילו.. כמו לסדר את הכלים או משהו כזה אני אומרת " עוד מעט " ודברים כאלה ובסוף דוחה את זה למלא זמן. או אפילו שאני צריכה להתארגן לאיזה מקום .. נגיד אבא שלי בא לאסוף אותי, אני בסך הכל צריכה לארגן תיק ולשים על עצמי איזה משהו, אני יחכה עד לרגע שהוא יגיע, ואז יתארגן.. 2. אופטימיות מוגזמת D: - זאת אומרת, נגיד אני צריכה הרבה כסף לאיזה טיול, ובשביל זה אני צריכה לעבוד, אני לא ישר מחפשת עבודה כמו שצריך לעשות, אני תמיד חושבת שאיכשהו הכל הסתדר בסוף והכל יהיה בסדר. וזה גם קורה לי בלימודים וכמעט בכל דבר.. אני פשוט חייבת לקחת את עצמי בידיים! 3. עצבים - אני יכולה להתעצבן מהדבר הכי קטן, לזרוק מילים מבלי לחשוב מה אני אומרת ובמי אני פוגעת. ובאמת שזה יכול להיות הדבר הכי קטן והוא יטריף אותי. 4. חסרת סבלנות - אני לא כלכך יודעת איך להגדיר את זה, אבל אני לא יכולה לחכות למשהו יותר מדי זמן. למשל אם אני מחכה לטלפון מיוחד, אני כל רגע מסתכלת על הטלפון לבדוק אם התקשרו. אפילו עכשיו ביום כיפור, לא יכלתי לחכות את החמש דק' האחרונות! זאת אומרת, חיכיתי.. אבל אמרתי לאמא שלי להרתיח לי מים לקפה כבר 10 דק' לפני שנגמר הצום D: 5. ממ, אני לא יודעת |:

למעלה