סיכום שבווווווווועי

pRimaVeriTaVIV

New member
../images/Emo164.gifסיכום שבווווווווועי../images/Emo164.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח:
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
שאלת בונוס: נעליים אדומות. טוב, what's up with that?
סופ"ש קסום!

ady18

Well-known member
מסכמת

שיר השבוע:באה אליכם שירי השבוע לא של מירי הדיסק של אילנית סדרת השבוע המירוץ למילון תוכנית רדיו קול הקמפוס היום קנית חולצה +חברה טובה יום ראשון עם חברים בבית קפה מצפה ומקווה שיסתדר ללכת למירי בעצמאות\על האש אממ שבוע נחמד + נעלים אדומות זה יפה:)

veredmp

New member
../images/Emo104.gif יש לי יום יום חג ../images/Emo104.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): הכל (זה מותר??)
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): עפר בשן (הוא אמנם לא שיר, אבל הבנתם את כוונתי)
תמונת/פליקס השבוע: תנו לנו יד ונלך
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: אפרת אברמוב ב-24 אתמול - האישה פשוט הורסת!
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: יום רביעי הופעה של יעל דקלבאום, יום חמישי הופעה אקוסטית של עפר בשן
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: יום העצמאות.
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: לא פגשתיה. מחדל!
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: סבבה
שאלת בונוס: נעליים אדומות. טוב, what's up with that? עזוב, לכל אישה יש את השריטה שלה........

הילה 201

New member
../images/Emo3.gifסכמ"ש..

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): נובמבר,לשם שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): תחת שמי ים התיכון תמונת/פליקס השבוע: ראו תמונה של ורד,כנ"ל תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: רשת ג',103 FM ציטוט/י השבוע: "אני אומר את המילה האחרונה" איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: הצלחתי לשרוד שבוע עבודה! משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: שבועיים של לא להרגיש טוב...איך הכל בקופת חולים כל כך איטי.. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: יום עצמאות האם פגשתם את מירי השבוע? לא סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: טוב,למרות שהרגשתי מאוד רע.. שאלת בונוס: נעליים אדומות. טוב, what's up with that? מצויין!למי אין שריטה ו/או אוסף?! כל עוד זה עושה טוב זה נפלא!

איריס מ

New member
מסכמת

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): "ילדה שהתבגרה", "טיפה טיפה", "מפלס המצב רוח", "ככה זה", "עכשיו אתה חוזר בחזרה". שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): "לוקח ת'זמן", "נפרד", "הוא מתקשר אלי", האוסף של אריק איינשטיין. תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: גלגל"צ. ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: כל יום. משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: אין משהו ספציפי. האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: לא
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: נחמד. שאלת בונוס: נעליים אדומות. טוב, what's up with that? אני אשאל את כיפה אדומה ואחזור אליכם עם תשובה ברורה

viko222

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif איזו תמונה../images/Emo99.gif|מאוהב

yafit1305

New member
מסכמש"ת

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):"לשם" שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):"מי נהר" תמונת/פליקס השבוע:האחיין שלי תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:ספר שקראתי ואהבתי: "ההרצאה האחרונה" ציטוט/י השבוע:"להתעצבן פירושו להתייחס לטיפשותם של אחרים" איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח:יום שני היה חיובי מאוד!!! משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:לא היה יום כזה וטוב שכך משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:יום העצמאות וחופש ארוך עד יום ראשון מהעבודה האם פגשתם את מירי השבוע? צערי ל האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:השבוע עבר מהר שאלת בונוס: נעליים אדומות. טוב, what's up with that? אני אוהבת נעלייים אדומות

מסכמת

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):אסופים שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):לא נרדם - אשתי היקרה, מיכאל גריילסמר (מה לעשות, יש בי נפש רומנטית) תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:השבוע ראיתי שולחן לחמישה|נוסטלגיה| ציטוט/י השבוע:לא תמיד תזכור מה אנשים אמרו לך, אבל בדר"כ תזכור מה הם גרמו לך להרגיש איזה יום היה הכי מוצלח? יום רביעי הופעה בבארבי של יעל דקבלאום דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח:מיום רביעי עם בן זוגי, ממש כמו זוג נשוי משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:עד שעות קטנות לומדת, שמירב ו- ורד הלכו להופעה של עפר נחשון בלעדיי משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:יום שישי- הופעה של הכנסייה והופעות של יום עצמאת האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה-השבוע נתתי לה פטור א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:נחמד, חביב

אופסססס

שאלת בונוס: נעליים אדומות. טוב, what's up with that? אני מעדיפה בצבע ורוד

למעלה