ראש בראש!

NoAmItA ChAn

New member
../images/Emo164.gifראש בראש!../images/Emo197.gif

שבוע שעבר נתבקשתם להצביע - Desert Song או Heaven Help Us. הבחירה הייתה לא פשוטה. התומכים בדסרט סונג טענו שהשיר מצמרר ושונה מהסגנון הכללי של MCR. המצביעים להאבן הלפ אס אמרו שהוא שיר אופטימי, שגורם לחשוב על החיים מנקודת מבט שונה ומלאת תקווה. והזוכה הגדול: Heaven Help Us !!1 ברוב של 6 מול 2. וקרב השבוע הוא בין: Skylines And Turnstiles נגד Our Lady Of Sorrows בחירה לא קלה, זה ידוע. אבל אני יודעת שאתם תסתדרו

NoAmItA ChAn

New member
אולוס ../images/Emo23.gif

אוור ליידי עוף סורוס.. למה? כי.. הקול של ג'ר, הלחן, ובעיקר השורה הבלתי-נשכחת: Oh, how wrong we were to think that immortality ment never dying. למרות שזו שורה דיי מובנת עבורי, אני מזדהה ואוהבת אותה מאוד 3> גם הלחן המהיר הזה.. לא יודעת. והגיטרות.. זה משהו משהו :)

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifהו, וואו. O_ם

שניהם שירים מדהימים לחלוטין... אבל אני חושבת שאאלץ לבחור בOLOS. הוא היה אחד השירים האהובים עלי שלהם [בתקופה ששמעתי אותם ברצינות... חח אבל עכשיו החזרתי אותם לפלייליסט אז הו וואל~3>] ולמרות שגם SAT גורם לי לבכות בגלל הסיטואציה שבגללה הוא נכתב והכל... אני עדיין חושבת שOLOS הוא אחד השירים הטובים שלהם. ;;

את פשוט מרושעת../images/Emo69.gif ../images/Emo223.gif

זה ממש קשה לבחור, שני השירים האלה מתארים הרבה על הלהקה ועל התקופה הזו שלהם...
SAT מצמרר.. הליריקס כ''כ נוגע בחיים, ברגשות, במחשבות, של האנשים... ו-OLOS גם! בשני השירים יש מסר לחיים... האמת אני יותר שומעת את סקיילינס מאשר את אולוס.. אז אני בוחרת בו. SKYLINES

PUMPKIN juice

New member
וווואי זה קשה!

אבל אני אבחר לפי מה שאני שומעת יותר ומתחברת יותר, זתומרת- Skylines And Turnstiles
אבל אולוס שיר מדהים גם כמובן

Because Of May

New member
אומג', קשה בהחלט...! ../images/Emo109.gif

לשניהם יש ליריקה מצמררת, וגם בלחן הם לא רעים... ובכל זאת, למרות שבהתחלה התכוונתי לבחור בSAT, אני הולכת על OLOS. פשוט כי... הוא טיפה טיפה יותר מועדף עליי. נו באמת, נעם, זה היה קשה
.

Hadar way

New member
ליידיס פירסט

ואני מניחה שהבנתם, אני פשוט כ"כ הרבה יותר אוהבת אותו, אין לי מושג למה. גם סקייליינס, הוא כזה, לא יודעת הוא שיר טוב אבל אני פחות מתחברת אליו וזהו

Wrath Within

New member
חח גרועים. דזרט סונג לוקח את../images/Emo11.gif

heaven help us ושם אותו בתחת. Skylines And Turnstiles
פשוט בגלל הסיפור שמאחוריו.

למעלה