אז איך עבר עליכם השבוע?

../images/Emo165.gif אז איך עבר עליכם השבוע? ../images/Emo8.gif ../images/Emo23.gif

שיר השבוע של דה יוזד:
שיר השבוע בכללי:
להקת השבוע:
אלבום השבוע:
קליפ/סרטון של השבוע:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
משהו טוב/רע שקרה השבוע:
ציטוט השבוע:
מתנגן בראש / בפלייליסט:
תמונת השבוע: שיהיה שבוע נפלא.

עונה לעצמי. ../images/Emo223.gif

שיר השבוע של דה יוזד: אהא, שמעתי הכל!
פעם ראשונה ששמעתי 4 אלבומים של אותה להקה ברצף.
נמ, אבל בעיקר חרשתי על Blue and yellow ו- On My Own
שיר השבוע בכללי: נמנמ, טוב, חוץ מדה יוזד שמעתי גם קצת HIM
Sweet Pandemonium
Beyond Redemption Right here in my arms
להקת השבוע: דה יוזד, הימ.
אלבום השבוע: נו, כל דה יוזד, ולאב מטאל של הימ.
קליפ/סרטון של השבוע:
הקליפ החדש של בולט פור מיי ולנטיין Waking The Demon, שלדעתי יצא נחמד כזה, יכלו לעשות קליפ בהרבה יותר יפה כי השיר הזה שולט.
[קישור לקליפ: http://youtube.com/watch?v=aYGQjYi2A30 ]
2-3 סרטונים של מדינה לייק, כפרות עליהם.
הנה חלק 1 של הסרטון בדרך לVMA'S, הם כ''כ חמודים!
-> http://www.youtube.com/watch?v=zamVMEtNUow&feature=related מומלץ לראות את חלק 2 של זה, זה כ''כ מצחיק
יש בצד שם. ^^
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: לא ראיתי כלום השבוע.
משהו טוב/רע שקרה השבוע: לא זכור לי כלום.
ציטוט השבוע: אין. |חושש| ;;
מתנגן בראש / בפלייליסט: Story of the year - Taste the poison מתנגן בראש.
תמונת השבוע:
לא הודגש באמצעות מדגישומטיק

את הכנת את זה? ../images/Emo12.gif

עדידוש, הדגים האלו, הם בשבילך
אני יודעת כמה את אוהבת אותם
שיר השבוע של דה יוזד: Handsome Awkward
אני שומעת אותו בלופים, הוא כזה טוב! Say Days Ago
שיר השבוע בכללי: Aerosmith - Pink
הסולן שלהם שר כל כך טוב... Muse - Sober Muse - Escape Avenged Sevenfold - Burn it down Story of the year - Untill the day I die
להקת השבוע: Muse
אלבום השבוע: Muse - Showbiz
קליפ/סרטון של השבוע:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: הישרדות, האנטומיה של גריי
משהו טוב/רע שקרה השבוע: היה כיף ביום העצמאות
ציטוט השבוע: הוו, עשיתי את מה ששיר עושה (כותבת במחשברת דברים מצחיקים שהמורים אומרים כדי לשים כאן) המורה למתמטיקה שלי הוא, שמן. המורה למתמטיקה: "היום אני מלמד חומר חדש, שימו לב אליי ולא לדברים אחרים, סער" (סער בדיוק העתיק ש"ב בתנ"ך) סער: "טוב אורי" המורה: "ואם אתם לא מבינים משהו, תגידו לי, אל תשמרו בבטן. אני שמרתי, ותראו מה קרה לבטן שלי"
מתנגן בראש / בפלייליסט: Aerosmith - Cryin'
תמונת השבוע:

מה רע בדגים?!

אני אוהבת דגים!!! גם את זה תמנעו ממני לאהוב?!?! גם את זה?! לא מספיק אתם הורסים לי את החיים! |אימו| XD מה שהכנת ממש יפה

עונה:)

שיר השבוע של דה יוזד: הכל כמעט
שיר השבוע בכללי: Bullet For My Valentine - 4 words (To Choke Upon) להקת השבוע:Bullet For My Valentine כל כך
אלבום השבוע: דה יוזד - לייס פור דה ליירס
קליפ/סרטון של השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=aYGQjYi2A30 פשוט גאוניייייי תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: אין
משהו טוב/רע שקרה השבוע: אין כל כך
ציטוט השבוע: ... מתנגן בראש / בפלייליסט: Bullet For My Valentine - The End תמונת השבוע:
הכיתה שלי XDXD

mayu101

New member
../images/Emo13.gif

שיר השבוע של דה יוזד: lier שיר השבוע בכללי:nirvana-dive להקת השבוע:the used....חחח אלבום השבוע: - תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: הדשא של השכן..שמו את כל הפרקים מהתחלה משהו טוב/רע שקרה השבוע:מממ...אין ציטוט השבוע:"לאאאא!!!הסתפרת!!יפה לך..:]) מתנגן בראש / בפלייליסט:high way to hell-ac dc תמונת השבוע:

Because Of May

New member
../images/Emo80.gifשבוע טוב!../images/Emo109.gif

שיר השבוע של דה יוזד: בוקס, נראלי...
שיר השבוע בכללי: Avenged Sevenfold – Almost Easy Muse – House of the Rising Sun Muse – Time Is Running Out KoЯn – Freak on a Leash Taking Back Sunday – Cute Without the E Avril Lavigne – I Will Avril Lavigne – I Can Do Better Avril Lavigne – I can do better acoustic Avril Lavigne – Innocence Avril Lavigne – I Dont Have To Try אביב גפן – ארבע עונות גפן – אל תדאג אביב גפן – השיר שלנו היהודים – ואם יש שם אל אחד אביב גפן – אור הירח אביב גפן – שיר עצוב אביב גפן – עכשיו מעונן אביב גפן – שחור לבן אביב גפן – המכתב אביב גפן – מקסיקו אביב גפן- מחר
להקת השבוע: מיוז, קורן, אביב גפן והתעויוט
אלבום השבוע: The Best Damn Thing- Avril Lavigne.
אני כ"כ הולכת לקנות אותו!
קליפ/סרטון של השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=HJyzH0PDwDw זה בן אדם שמנגן ושר את HOW של MCR באקוסטי. מדהים, מדהים, מדהים
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: 21!!@#@%#$^ סטרט כ"כ טוב
(לא מומלץ לשונאי מתמטיקה/ אנשים שלא אוהבים לחשוב
) והישרדות... ושמש!
משהו טוב/רע שקרה השבוע: עצמאות
ציטוט השבוע: במחברת תנ"ך של דניאל: "ואז כולם קמו מתים"
מתנגן בראש / בפלייליסט: Avril Lavigne – Innocence
הוא כ"כ מדהים (ונורא נחמד לנגן אותו...)
תמונת השבוע: עשיתי לה בוק
הודגש באמצעות הפרה עדנה. מוווווו

עוד שבוע בגרות ;;

שיר השבוע של דה יוזד: TTOI שיר השבוע בכללי: סקס פיסטולז - גוד סייב דה קווין להקת השבוע: ת'רי דייז גרייס אלבום השבוע: נממ,אין קליפ/סרטון של השבוע: אין תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: על טבעי
משהו טוב/רע שקרה השבוע: 3 מתכונות. S: ציטוט השבוע: אין מתנגן בראש / בפלייליסט: קולד - סטופיד גירל תמונת השבוע: אין

HandsStainedRed

New member
בהצלחה! D:|לין-זי|../images/Emo198.gif|זונה|

במה הבגרות? ו- על טבעיי|ריררררררררררר| סאם ודיןן|ריררררררררררררררררררררררררררררררר| סאםםםםםםםם|רירררררררררר| דין|רירררררררררררררר| פוייש

HandsStainedRed

New member
פחחחחחח רשמתי זונהXD|לין-זי|../images/Emo198.gif../images/Emo181.gif

בטח חשבתי על המורה להיסטורייה

תודה, בביו רפואה... S:

כןכן נשמע מוזר.. חרא מקצוע ואם יש אותו בבית ספר שלכם - אל תחשבו אפילו בטעות על ללמוד אותו. סתם מעפן. מליארד נושאים וזה פול שעות במערכת. וסאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאם
התחלתי לראות בנות גילמור בגללו

למעלה