אז מה אתם עושים ביום העצמאות?

alizak1

New member
../images/Emo165.gifאז מה אתם עושים ביום העצמאות?

אני הולכת להופעה של עידן והפרוייקט בכיכר אורדע ואולי אחר כך גם הופעה של סינרגיה למרות שאני לא מתה עליהם...נחמדים-לא יותר.

willo1

New member
אני הולכת בע"ה

למופע סטנד אפ של אדיר מילר, שלום אסייג ואסי כהן. זה ב12 בלילה אז לפני כן אני מניחה שנסתובב בת"א (שמעתי שבגני יהושוע יש משהו טוב) ואחרי הסטנד אפ גם מתכונן משהו עד הבוקר.. נראה

אני מסתובבת

בהרצליה יש סינרגיה, משם לרמה"ש להופעה של שוטי הנבואה ומשם לרעננה להופעה של מוש! למחרת אני כמה שעות טובות בפארק הירקון! הפסטיבל הופעות שיש בפארק הירקון מתחיל בבוקר עם הופעות ילדים, אחרכך יש כל מיני הופעות נחמדות (מוקי, הדורבנים, שי גבסו וכו..) ובלילה, בין 21:00 ל24:00, יש 4 הופעות מרכזיות- עברי לידר, משינה, ריטה מארחת את רמי ונינט טייב. תהנו כולכם, שיהיה אחלה יום העצמאות

סינרגיה מוש ושוטי הנבואה

בשני בערב.. ההופעות בפארק הירקון הן בשלישי ביום העצמאות עצמו

willo1

New member
ברמת גן

ליד רחוב ביאליק. אני אוכל להסביר לך איך מגיעים אם צריך.

willo1

New member
מה?

תהיה התקהלות בכל הארץ . יום העצמאות את יודעת.

alizak1

New member
אולי יהיה לי שינוי בתכנית...../images/Emo102.gif

ואני אלך גם לרוק העצמאות כדי לראות את אביב (וסינרגיה...)

ערב -

בערב יום העצמאות אני עדיין לא יודעת האמת.. זה או מסיבה בת"א עד הבוקר למחרת מה שאומר שרוב היום למחרת אני אשן.. או שזה כאן לבמות, יש הראל מויאל ובת דודה שלי שמתה שאני אבוא לראות אותה מופיעה ואח"כ על האש בפארק עם חברה'.. הכיוון של המסיבה יותר נראה לי. ביום עצמו- אני מ=ת=ה אבל מה זה מ=ת=ה ללכת לפארק הירקון, לא הגיוני שאני לא אהיה שם[גבסו..] אבל לצערי המאוד רב יש לי יום למחרת מתכונת בתקשורת על כ"כ הרבה חומר...ככה שגם לישון אחרי המסיבה אני כנראה לא אשן..אוף זה מבאס=//

עם כל השביתות ה%#&!@ האלה

זה התאריך שהם מצאו למתכונת? :\ באסה! לא נורא מותק... העיקר להצליח!

glitter8

New member
החלטתי../images/Emo13.gif

אני אהיה בזכרון יעקב בהופעה של דיויד ברוזה
(בעניין יום העצמאות)

למעלה