איך העסק שלך נותן לך עצמאות

../images/Emo165.gifאיך העסק שלך נותן לך עצמאות../images/Emo166.gif

לכבוד חג ה
, והעצבנות
שאלה אליך, בעלת העסק
, כיצד העסק שלך נותן לך עצמאות? נשמח לשיתוף.... (ותודה למעגל משגב על הרעיון...)

אני עצמאית בנושא זמני העבודה שלי../images/Emo133.gif

אם אני מעדיפה לא לקבל לקוח מסויים או לא לעבוד ביום מסויים- אני עצמאית לעשות כך. אני יכולה לבחור את קהל היעד שאיתו אני רוצה לעבוד אני עצמאית בקביעת היעדים וקצב ההתקדמות אני יכולה לבחור מתי להיות עם המשפחה

mirya

New member
אני עצמאית, ויכולה "לנייד" עבודה למועד מתאים,

אבל ישנן פעילויות שדורשות סינכרון והדדיות-פעילות צוות, ישיבות רבות-משתתפים, פגישות עם תרפיסטים והורים, ענייני קליטה לגנים/בי"ס, ועוד. שם אני בוחרת באופן עצמאי להזיז קצת הצידה את העצמאות שלי...

בהרבה מובנים...

קודם כל לעשות את הכל בעצמי ובדרך הנראית לי, לקבל עצות אני תמיד שמחה, אך ההחלטה שלי היא הסופית. אני יכולה לבחור אילו מוצרים אני אשווק ואיזה לא אני בוחרת את שעות העבודה אני בוחרת עד כמה להשקיע ובאיזה תחומים כמו: שיווק,מכירות וכד' הביטוי...עצמאי,בהחלט מגדיר את הפעילות של עסק קטן. בהצלחה לכל העצמאיות. שתזכו להיות עצמאיות כלכלית ושעסקכן יפרחו

rayshlomi

New member
העסק שלי נותן לי עצמאות בעצם מהותו

כעסק שלי, עצמאי... אני בחרתי את עיסוקי, אני בוחרת את הלקוחות שלי, אני בוחרת את איך לקדם אותו, אני בוחרת איך איך לנהל אותו ואת עצמי ואת כל מה שאני עושה בו ודרכו.

ואני התחדשתי בדף עסק חדש

לכבוד יום העצמאות. עוד צעד קטן בעצמאות שלי https://www.facebook.com/pages/%D7%9C%D7%98%D7%A4%D7%9C-%D7%91%D7%A2%D7%A1%D7%A7-%D7%A1%D7%93%D7%A0%D7%90%D7%95%D7%AA-%D7%A9%D7%99%D7%95%D7%95%D7%A7-%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%94%D7%95%D7%9C-%D7%9E%D7%A2%D7%A9%D7%99/168084946581520?sk=wall

למעלה