אני מקווה שלכולם היה עצמאות שמח

../images/Emo165.gif אני מקווה שלכולם היה עצמאות שמח ../images/Emo165.gif

תחלקו חוויות
אני מתה לשמוע! בכל מקרה, רק רציתי לומר שאני לא הולכת להיות כאן ביומיים הקרובים, אני בטיול טייסת באילת
ואני אתגעגע לכולם מאוד מאוד..! מה עוד? נאדה. מקווה שלכולם יוצא לקרוא פה ושם על ההופעות של 30 בארה"ב, אני יודעת שהיו SDC חוזרים להופיע עם 30 ! יאי

חוויות כחול לבן ../images/Emo102.gif

וואייי הייההה מה זה קורע !! אני ושרון היינו באותו רחוב אבל מרוב 44322039850329 אנשים שעמדו ואת וראו את הזיקוקים במשך חצי שעה (שלמה !!) לא יכולנו לראות אחת את השנייה XD אבל לא נורא (BTW זיקוקים מהממים היו !) אחרי זה הלכתי עם חבריי להסתובב בקניון (שרק האוכל היה פתוח.. שמנים
) ואז זרמנו למרכז העיר a.k.a סוקולוב כדי לבהות ברקדנים העליזים שעמדו מאחורי דנה "פריג'ידר" XD ולשמוע מוזיקה יוונית ולרדת על מוכרי פיצ'עפקס זוהרים על זה שהם מייבאים את זה מחו"ל (made in china
גויים שכמותכם !) ולהיקרע מצחוק שהם מתחננים בפנינו שזו-פעם-ראשונה-ואחרונה-באמא-של-סבתא-של-אחותם שהם לא קונים כחול לבן, בנוסף גם לשאול אנשים כמה עולה טרופות במקום טרופית (התפלק בטעות, אופסי דופסי
) , לדפוק על ברזנטים שמקיפים בניינים שמשפצים ולגרום לכולם לקבל התקף לב
מוחעחע, ולהגיע למצב שילדים בכיתה ד' (פאקינג כיתה ד' גאד סייק) יאיימו שהם ישברו לידיד שלי את הפרצוף (בואו נראה איך הם יצאו בסוף
חחחח) מחר אני בטיול שנתי (יומיים) אז זה אומר שאני לא אהיה על הפורום 48 שעות שלמות !!
BTW שני תהני באילת
ותהנו כולכם ב48 שעות הבאות D:

yaelc95

New member
יש לי גם חוויה!

הייתי במרכז העיר בירושלים והיה שם מלא הופעות ודברים שווים כאלה אז הייתי שם איזה 4 שעות ואז חברות שלי ואני היינו רעבוות מתות ונכנסו לאיזה מקום שמכינים בו סנדוויצ'ים ובדיוק שנכנסתי פתאוום התחיל דה קיל והתרגשתי נורא ואז המוכר אמר לזה שלידו שהוא מת על השיר הזה וזה היה כזה מגניייב!! ואני כמו ילדה קטנה מתחילה לשיר את זה ואז הוא הצטרף אליי וזה היה פשוט קורעעע! קיצר היה לי יומעצמאות ממש כייף!!

BtHeS 94

New member
וואי היה מדהים *-*

אני הייתי עם חברות בחולון-והיה ממש מגניב, הלכנו ב-8 וחצי לקניון חולון-עד שהגענו ופגשנו את שאר החבר'ה היה איזה 9, פתאום שמענו בומים שמגיעים מבחוץ-הסתכלנו בחלון וראינו זיקוקים, ירדנו מהר למטה ותפסנו מקום טוב וראינו ת'זיקוקים. היו זיקוקים של פאקינג חצי שעה-40 דק' !@# זה היה כ''כ מדהים *-* אח''כ הלכנו לבית של אחת מהחברות שלי-שגרה בצד השני של חולון, בדרך ריססו את חברה שלי ואת ידיד שלנו בספריי שלג-למזלנו היה איתנו נייר טואלט (לקחנו למקרה חירום בגלל ששעה קודם לכן ריססו אותי והרסו לי ת'אמא של המאחורה של השמלה), אז ניקינו אותם XDDD הלכנו את כל חולון ב-12 בלילה,רק בשביל שהיא תביא ת'דברים שלה כי היא הייתה אמורה לישון אצל חברה אחרת. הלכנו את כל חולון-הלוך חזור- לקח לנו איזה שעתיים כל כיוון XDDD הגענו ב-2 ככה לבית של אחת החברות, התנחלנו אצלה,והזמנו פיצה, אח''כ הלכנו לבית של חברה אחרת-זאת שאני ישנה אצלה, גם הזאת שהייתה אמורה לישון אצל ורה בסוף ישנה אצלנו, הלכנו לישון ב-3,ונרדמנו רק ב-4 וחצי, קמנו ב-7 למרות שכיוונו שעון מעורר ל-10. יצאנו ב-10 וחצי ככה לתחנת אוטובוס,חיכינו איזה שעה ואף אוטובוס לא בא- אז הלכנו לבית של חברה שלנו ברגל- ושוב עשינו את כל חולון ברגל-רק שהפעם-בשיא החום >< אחרי שעה וחצי של הליכה מעייפת במיוחד-הגענו לבית שלה, ועשינו על האש עם המשפחה שלה, והיה מגניב D: אכלנו שם מלאמלאמלא בשר XDD אח''כ עלינו אליה הביתה וישנו עד 5 וחצי, ואח''כ היינו אצלה עד 9-עד שהייתי צריכה לחזור לרמתגן... ובקיצור- היה לי יום עצמאות הכי טוב שיכל להיות-לפחות כרגע, גם שנים קודמות נהנתי,אבל לא כמו שנהנתי השנה. קבלו סרטון שצילמתי-אחד מתוך איזה 300-של הזיקוקים- http://www.youtube.com/watch?v=JHNO4DF50X4 ותמונה (סתכלו לצד שמאל). אני מקווה שיום העצמאות שלכם היה מגניב אפילו יותר. 3333>

למעלה