הבלוגים הישראלים המומלצים

../images/Emo165.gif הבלוגים הישראלים המומלצים

"בשנים האחרונות הפכה הרשת הישראלית למדיום דו-כיווני אמיתי. יותר מאי פעם, גולשים מייצרים תכנים איכותיים, שאינם נוגעים רק בחייהם האישיים. לרגל יום העצמאות בחרנו את יומני הרשת המשפיעים, המשעשעים, המרגשים, והמעניינים ביותר בשפה העברית" YNET ציין כ-17 בלוגים מומלצים בתחומים שונים אשר נבחרו על ידי העורכים. מה דעתכם על הבחירה? - האם אתם מכירים את הבלוגים שצייינו? האם הייתם מחליפים בלוג בבלוג אחר בתחום מסויים? ומה אתם אומרים בכלל על הכרזה כזו של "בלוגים מומלצים"?

TheWhiteTigris

New member
מעניין

שכל פעם בווי נט ממליצים כמעט על אותם בלוגים. גם בכתבה הקודמת וזאת שלפניה וכו' חלקם היו...

מאבד תמלילים, ברכה גולשת, העוקץ

"במסגרת הבחירה התחשבנו, כמובן, בהמלצות ששלחתם לנו בימים האחרונים. העדפנו שלא להמליץ על בלוגים ותיקים וטובים שזכו כבר להכרה, כמו חדר 404 , ישראלים באפילה , זו ש ולגמרי לבד , ונציין לטובה גם את יוצאת מארון הקודש . השתדלנו להתמקד בבלוגים חדשים יחסית (אך לא חדשים מדי), שעדיין לא נחשפו בפני הקהל הרחב וזוכים להצלחה בקרב קהלים מצומצמים יותר שמכירים אותם." כן

idodo cohen

New member
../images/Emo3.gif

לא, זה לא שהם ממליצים על הדרך על הפרוטקציונרים שלהם
. הם רק מזכירים למה הם העדיפו שלא [!] להמליץ עליהם! וגם החלק השני. YEAH RIGHT. אני מודה, יש שם כמה בלוגים טובים. אבל לא נראה לי שYNET התאמצו מספיק על הצד הזה של לגוון והכול [עובדה שהם לא הגיעו אליי :'(]

idodo cohen

New member
אל כל מי שיש לידו תמונה תפוזית

"החיים שלי עם ענת" למשל.

reedgreenwhait

New member
לא קראתי אף בלוג

מתוך אלה שבכתבה. גם לא בא לי לקרוא, אז אני לא יכולה להגיד מה דעתי על הבחירה... האם הייתי מחליפה בלוג בבלוג אחר בתחום מסויים??...הממם...האם בלוגר לא צריך לחשוב שלבלוג שלו מגיע להופיע ברשימה שכזאת גם אם לדעתו הוא גרוע...?

פגעסוס

Well-known member
כמו שאמיתי כתב

אני מצאתי את הרשומה הזאת מאוד מאוד מוטה לטובת בלוגים שאינם תחת מערכת בלוגים כמו הבלוגים או ישרא. אבל, המלצה תמיד תיטה לכיוון הטעם של הממליץ. אני מניח שיש לרבה גולשים השגות על המומלצים שלי...

למעלה