המשימה השבועית(בפוטנציה)!

Idan91

New member
../images/Emo165.gifהמשימה השבועית(בפוטנציה)!../images/Emo165.gif

דבר ראשון - הגעתי למסקנה שהענקת המשימה לאנשים מסוימית בכל פעם היא דבר מיותר. אחרי הכל, כל מי שרוצה מוזמן לבצע את המשימה, ורצוי שכמה שיותר אנשים יעשו אותה. *מצפה מקוראים שקטים בפורום לבצע את המשימה* *מצפה מכוווולן לבצע את המשימה* ולמשימה.. כפי שאתם יודעים, או שלא, עבר עליי היום יום תנ"כי למדי, ובהשפעתו... ביחרו דמות מהתנ"ך או דמות מאגדות הילדים המוכרות לכם. ביחרו סיפור מהתנ"ך או אגדת ילדים מוכרת לכם. שלבו בין הדמות התנ"כית לסיפור האגדה, או בין הדמות האגדתית לבין הסיפור המקראי!

שני דברים...

1)חשבתי שאת יודעת עברית נכון עם החתימה שלך! אם זה בנים ובנות אומרים אתם לא אתן! 2)אני לא יעשה את המשימה... לא הבנתי...

scooby4

New member
לא הבנת?

דווקא רעיון מגניב... למשל לקחת את בת הים, לשים אותה בסינדרלה, ולשלב בינהם! נורא קל, ומצחיק!

Idan91

New member
ואם אני מצפה רק מהבנות?

סתם... באמת שלא שמתי לב...

Me 4eVer

New member
יצא מוזר..../images/Emo26.gif

ולא משהו.. אבל חפיף..
דוד האדום
בוקר אחד ביקש ישי מדוד: "דוד, בני, קח את העגל הזה אל יונתן החולה אך הישמר לך מזאבים ביער!!". דוד התלהב "יונתן?
איים רייט און איט!!". דוד צעד לו בדילוגים וזמזם לעצמו את שירת דבורה כשלפתע ראה גבעה קטנה מצידה השני של השביל וחשב לעצמו "כמה נחמד יהיה לנגן קצת בנבל על הגבעה היפה" הוא קשר את העגל ורץ לעבר הגבעה, שיערו מתנפנף ברוח. דוד החל מנגן ולא שם לב לזמן. בינתיים שכב, יונתן בבקתה קרובה- חולה בשפעת קלה ומעיקה. לפתע נשמעה דפיקה בדלת "פתוווווווח" הוא צרח ונכנסה דמות לבושה בבגדי רועים ומחזיקה נבל. הדמות התקרבה אל המיטה ויונתן, שלא הרכיב את משקפיו, ראה את דוד אבל משהו היה מוזר בו. "דוד" הוא פנה אל הדמות "למה יש לך אוזניים גדולות כל כך?" הוא שאל. "מהההה???" ענתה הדמות "למה יש לך אוזניים גדולות כל כך???" הוא חזר בקול גבוהה יותר "אה.. כדי לשמוע אותך יותר טוב!". "ולמה האף גדול? ולמה הוא שחור? ומה הקטע של העניים הבולטות? ובכלל אתה די מעוות היום!" הוא המשיך לשאול. "אה.. כן.. זה.. כי.. עברתי ניתוח מקיף.." אמרה הדמות בבלבול, היא הרגישה שמשהו השתבש עם הטקסט. "והפה שלך?" שאל יונתן. "מה איתו?" ענתה הדמות. "הוא ענקקקקק" אמר יונתן. "זה כדי לטרוף אותך" אמרה הדמות וטרפה את יונתן. בינתיים, דוד החליט שהוא ניגן מספיק ועכשיו הוא רוצה אל יונתן. "כמה זמן לא ראיתי את יוני" הוא אמר ונאנח. ואז המשיך בדילוגים לעבר הבקתה, עם העגל, כמובן. "יוניייי?? יונתן?? איפה אתה??" דוד דפק בדלת. "אני כאןןן" נשמעה תשובה. דוד נכנס אל הבית והלך ישר לכיוון המיטה, משם קפץ עליו זאב ואכל אותו. מיכל, בת שאול שעברה במקרה במקום שמעה צרחות ושאגות. היא נכנסה אל תוך הבקתה, ומצאה שם זאב, להפתעתה הרבה. היא ירתה בזאב אך המשיכה לשמוע צעקות. היא ירתה שוב בזאב והצעקות עדיין נשמעו. אך הפעם היא הבינה את העניין, פתחה את בטנו של הזאב ומצא שם את דוד ויונתן המבוהלים. היא הוציאה אותם מבטן הזאב וכולם שמחו וצהלו! ~הסוף~

scooby4

New member
היי...

לא אומרים שדויד ויונתן הומואים והם היו זוג?

Idan91

New member
הם לא!

מעולם לא אמרו שהם היו זוג, זה דבר ראשון. דבר שני, מי שאומר שדוד היה הומו, הוא, סילחו לי, קצת.. אהממ.. טיפשון. בגלל משפט אחד בו נאמר שדוד אהב (אפילו לא ידוע אם מדובר באהבת נפש או בסוג אחר של אהבה) את יונתן, מחליטים שהוא הומו?! ומה עם אלף הנשים שהיו לו? ופרשת בת-שבע המסעירה? הכל *סתם* הצגה? לא. אם כבר היו לו נטיות כלשהן, הוא היה בי, אבל הומו הוא בטוח לא היה.

Outlast

New member
לדעתי דוד טוטאלי הומו.

אולי-אולי-אולי B, אבל הייתי יותר הולכת על הומו. פשוט ככה. כל העניין עם בת שבע ושאר הבנות היה כיסוי. (ואלף הנשים, חמודה, זה שלמה..)

Idan91

New member
פחחח... באמת משהו לא הסתדר לי...

נו, דוד, שלמה, כולם אותו הדבר. *נסקלת* *מרביצה לעצמי עם תנ"ך* *הולכת ללמוד מתמטיקה*

Meijen Shaggy

New member
אולי אני לא טוב במתמטיקה, ../images/Emo15.gif

אבל לדוד לא היו אלף נשים (לשלמה כן..)..

Idan91

New member
../images/Emo6.gif נייס..

אהבתי את "כמה זמן שלא ראיתי את יוני..."

ghony

New member
המשימה...

היה הייתה פעם נערה אחת שקראו לה כיפה אדומה אשת הקיני, יום אחד היא הלכה לסבתה, כשלפתע ראתה את זאבסיסרא, הזאב שאהב מלחמות... זאבסיסרא: ילדה,ילדה, תקשיבי אני יוצא למלחמה, אבל אני מפחד מאוד מהמלחמה, בגלל שהיא עם בנ"י (בני ישראל) שהאלוהים שלהם מכסח את האויבים שלהם ואני האויב, מבינה? כיפה אדומה אשת הקיני: כן, אז מה אתה רוצה ממני? זאבסיסרא: אפשר להתחבא בבית של סבתך? כיפה אדומה אשת הקיני: איך ידעת שאני הולכת לסבתי? זאבסיסרא: קראתי את התסריט... כיפה אדומה אשת הקיני: בסדר... אבל אתה לא נכנס, כי אני לא רוצה שאלוהים יכסח אותך בבית סבתי. זאבסיסרא:mad:#%*$/-+=! כיפה אדומה אשת הקיני: לא יפה לקלל באגדות! (כיפה אדומה אשת הקיני הולכת לסבתה ורואה שמה פתק) הלכתי לדיסקו תנכ"י, אחזור מאוחר. (כיפה אדומה אשת הקיני מחכה לסבתה) (לפתע מגיע זאבסיסרא) זאבסיסרא: בגללך כמעט טבעתי בבוץ! (קראו על המלחמה בספר שופטים) ולכן אני אטרוף אותך! כיפה אדומה אשת הקיני: תקשיב, תירגע, אני אביא לך חלב, העיקר תרגע. (היא נותנת לזאב סיסרא חלב עד שהוא נרדם) כיפה אדומה אשת הקיני: עכשיו החלק האהוב עליי! (לפתע מופיע הכיתוב finish him! וכל מי ששיחק במורטל קומבט 4 יבין.) (כיפה אדומה אשת הקיני מוציאה יתד של אוהל והורגת את זאבסיסרא) כיפה אדומה אשת הקיני: סופר, נא להביא אפקטים! אני: kipa adoma eshet hakeiney wins! fatalaty כיפה אדומה אשת הקיני: תודה! כמובן שכיפה אדומה אשת הקיני הוללה ע"י בנ"י ישראל ואחרי שירת דבורה, כולם הלכו לדיסקו התנכ"י ורקדו עם סבתא של כיפה אדומה אשת הקיני עד אור הבוקר!!!! סוף!!!!! ואט צ´יו טינק?

max2k

New member
סיפורו של אלעדיוב

נתתי לזה קצת ספין אבל העקרונות זהים: זהו סיפורו של אַלעדיוב כפי שסבי סיפר לאבי שסיפר גם לי: אלעדיוב היה איש מאמין בארץ עוֹצרבה. גנב שהתחתן עם בת המלך, ולו טוּב כל הארץ. ויבוא יום השפיטה וידבר אל המלך עוזרו ג´פרם בן השיטנון. ואלא הם דבריו: הנה הבט באלעדיוב איש מאמין הוא ולו כל הארץ הטובה הזאתי. ולוּ לקחת לו את דבריו ולא יעבדך. ויקח המלך את בתו וירצחה, ויקח את בני ביתו וישלחם לארץ אשורק למען יעבדו מלך אחר. ויקח אלעדיוב וישלחו למערת מפלט בארץ הפלגטי. ויהי בשנה העשירי ושנים להֵיותו בארץ ויחלה בצרעת. וירא הכל אבד ולא יחדול לאהוב מלכו. וישלח מרצחים עליו. ולא יחדול אלעדיוב לאהוב מלכו. ובשנה העשירית ושלוש וימצא אלעדיוב מנורה בעלת שבעה כנים, אורכה חמישה עמות. וישאל עצמו האם מצא את מנורת המקדש. וינער המנורה ויצא מתוכה השד. וישאל לדברו וידבר עליו לאמור: שבעה משאלות עליך. ויבקש לזרעו שלך המלך לתפוקה. ויולדו למלך שישיה בנות ושישה בנים.וישלח המלך עליו המלך מצור כבד. ויבקש אלעדיוב תפוקת המלך. ויהיה למלך קציר חיטים מניין חמישים. וישלח המלך את גופת אשת אלעדיוב מחולקת לשלושה פלחים. ויבקש אלעדיוב חוזקה על המלך. ויקבור המלך אויביו וישלוט מלכות ביד רמה, וילך על אלעדיוב גופות בניו. ויבקש אלעדיוב ממון על המלך. ויקבל את מלכות תימן ואת עושרה. ויקטע המלך יד ימינו של אלעדיוב. וישלח על המלך נשים שמונים במניין ויגנוב המלך מנורת אלעדיוב. ויהי אלעדיוב איש זקן בן שמונים ושבעה במניין. וימות ג´פרם ויראה המלך את אהבת אלעדיוב אליו ויראה כי טוב. וישלח שליחים לאסוף אליו את אלעדיוב ויתן לו את שלושת בנותיו היפות בנשים לאישה, ויתן לו עד חצי מָמוֹנו,ויחלק ממלכתו לשנים ויתן לו הארץ הפוריה. וימת המלך וישלוט אלעדיוב אדמתו. וישלוט אלעדיוב בחוכמה 30 שנה. ואלעדיוב בא בימים, ויאסף אל אבותיו במאה ותרי עשר.

למעלה