הראיון השבועי!

assafein

New member
../images/Emo165.gifהראיון השבועי!../images/Emo70.gif../images/Emo164.gif../images/Emo166.gif

השבוע יצא לי לבחור את המרואיינת, בגלל שלא שלחו לי מסר
מקווה שזה לא יקרה שוב
בתום הראיון, מתבקשת המרואיינת השבועית לבחור את המרואיין הבא שהיא רוצה שישאל ולשלוח לי את כינויו במסר אם המרואיינת לא תשלח לי עד יום שישי בצהריים/ערב את השם של המרואיין הבא אני אבחר מי זה יהיה
(ושמישהו ינסה לעצור אותי
)
. אנא לא לחרוג מנושא השרשור, בלי מריבות, קללות ושאר ירקות. העיקר שתהנו
המרואיין שנבחר לשבוע זה וייאלץ לענות על שאלותיהם של חברי הפורום, הוא: מכבי צעיר שולט לסיפתח, ענה על השאלות הבאות:
שם:
תפקיד בסניף:
תחביבים:
משהו נוסף שתרצה להוסיף: אתם מוזמנים להפציץ בשאלות תהנו

שוב אני! ../images/Emo123.gif

מה שעלה לי לראש: באיזו שנה הצטרפת למכבי? מה תרצי להיות כשתגדלי? באיזה מגמות את? הפאדיחה הכי גדולה שזכורה לך ממכבי: הפאדיחה הכי גדולה שזכורה לך בכלל: דבר מצחיק שקרה לך לאחרונה: הדבר הכי מצחיק שאת זוכרת מהחיים שלך בכלליות: מתיחה טובה לאחד באפריל: מוזיקה: האמן המוזיקלי הכי אהוב: זמר לועזי אהוב: זמרת לועזית אהובה: זמר ישראלי אהוב: זמרת ישראלית אהובה: להקה לועזית אהובה: להקה ישראלית אהובה: דיסק לועזי אהוב: דיסק ישראלי אהוב: שיר לועזי אהוב: שיר ישראלי אהוב: ציטוט חזק משיר לועזי: ציטוט חזק משיר ישראלי: שאלת הכן או ל - כוכב נולד - כן / לא? קולנוע: סרט אהוב: סרט ישראלי אהוב: סרט לועזי אהוב: סרט דרמה אהוב: סרט מתח אהוב: סרט קומדיה אהוב: סרט מצויר אהוב: שחקן קולנוע לועזי אהוב: שחקנית קולנוע לועזית אהובה: שחקן קולנוע ישראלי אהוב: שחקנית קולנוע ישראלית אהובה: שאלת הכן או לא - סרטי וולט דיסני - כן / לא? טלוויזיה: (את הרי יודעת מה הולך לבוא עכשיו.... ) תכנית טלוויזיה אהובה: סדרת טלוויזיה לועזית אהובה: סדרת טלוויזיה ישראלית אהובה: סדרת דרמה מועדפת: סדרת מתח מועדפת: סדרה קומית מועדפת: סדרה מצוירת מועדפת: תכנית אירוחל מועדפת: הטלנובלה הכי אהובה עד עכשיו: שחקן טלוויזיה לועזי אהוב: שחקנית טלוויזיה לועזית אהובה: שקן טלוויזיה ישראלי אהוב: שחקנית טלוויזיה ישראלית אהובה: שאלת הכן או לא - אנימה יפני - כן / לא? אוכל: מאכל אהוב: (מאכל לועזי אהוב: ) מי הבשלן הכי טוב במשפחה: מה את יודעת להכין: מה ארוחת הבוקר שלך בד"כ? מה ארוחת הצהריים שלך בד"כ? מה ארוחת הערב שלך בד"כ? הממתק המועדף עליך: החטיף המלוח המועדף: לאיזה מסעדות את נוהגת ללכת? ...ומה את נוהגת להזמין בהן? מה את שמה בפיתה עם הפאלפל: והקינוח המועדף: וכמובן - שאלת הכן או לא: ג'אנק פוד - כן / לא:

תשובה...

באיזו שנה הצטרפת למכבי:כשהסניף נפתח..כיתה ח' מה תרצי להיות כשתגדלי:או עובדת סוציאלית או משהו בחינוך מיוחד באיזה מגמות את?זה נקרא מגמת מח"ר שהפרוש זה מדעי החברה והרוח ואני מגבירה פסיכולוגיה סציולוגיה וערבית הפאדיחה הכי גדולה שזכורה לך ממכבי:אמממ שביקשתי מיעל פישר נשיקת לילה טוב אבל היו עוד מלא טובות...כמו הלילה האחרון בקורס מדריכים... הפאדיחה הכי גדולה שזכורה לך בכלל:אוייי היו פוווול דבר מצחיק שקרה לך לאחרונה: אמממ לא נראה לי שיש וגם אם כן אני לא זוכרת הדבר הכי מצחיק שאת זוכרת מהחיים שלך בכלליות:לא זוכרת... מתיחה טובה לאחד באפריל:להתחבאות למורה במקלט:) מוזיקה:רוק האמן המוזיקלי הכי אהוב:אביב גפן זמר לועזי אהוב:אין זמרת לועזית אהובה:אין זמר ישראלי אהוב:אביב גפן זמרת ישראלית אהובה:אין להקה לועזית אהובה:אין להקה ישראלית אהובה:שייגעצ:) דיסק לועזי אהוב:לא אוהבת מוזיקה לועזית דיסק ישראלי אהוב:משקאות חריפים שיר לועזי אהוב:אין שיר ישראלי אהוב:התמונות שבאלבום בנוסח של שייגעצ ציטוט חזק משיר לועזי:לא יודעת ציטוט חזק משיר ישראלי:הלילות מלאים משקאות חריפים\שייגעצ שאלת הכן או ל - כוכב נולד - כן / לא?למה לא? קולנוע:לא אוהבת כל כך קולנוע... סרט אהוב:יעד סופי שלוש סרט ישראלי אהוב:סוףף העולם שמאלה סרט לועזי אהוב:סוף העולם שמאלה סרט דרמה אהוב:אין סרט מתח אהוב:יעד סופי שלוש זה שוג של מתח ואימה... סרט קומדיה אהוב:אין סרט מצויר אהוב:ארתור שחקן קולנוע לועזי אהוב:אין שחקנית קולנוע לועזית אהובה:אין שחקן קולנוע ישראלי אהוב:יהודה לוי נחשב? שחקנית קולנוע ישראלית אהובה:ששכחתי איך קוראים לה אבל היא הבת של משה איבגי נראלי שאלת הכן או לא - סרטי וולט דיסני - כן / לא?כןןן טלוויזיה: (את הרי יודעת מה הולך לבוא עכשיו.... ) תכנית טלוויזיה אהובה:ארתור סדרת טלוויזיה לועזית אהובה:אין סדרת טלוויזיה ישראלית אהובה:לא דעת סדרת דרמה מועדפת:אין סדרת מתח מועדפת:אין סדרה קומית מועדפת:לא אוהבת לראות ממש סדרות סדרה מצוירת מועדפת:ארתור תכנית אירוחל מועדפת:ארץ נהדרת הטלנובלה הכי אהובה עד עכשיו:האלפופה-טלנובלה בע"מ שחקן טלוויזיה לועזי אהוב:אין שחקנית טלוויזיה לועזית אהובה:אין שקן טלוויזיה ישראלי אהוב:יהודה לוי שחקנית טלוויזיה ישראלית אהובה:עדי הימבלי שאלת הכן או לא - אנימה יפני - כן / לא?לא אוכל: מאכל אהוב:ספגטי (מאכל לועזי אהוב: )ספגטי מי הבשלן הכי טוב במשפחה:אמא ואבא מה את יודעת להכין:כמעט הכל מה ארוחת הבוקר שלך בד"כ?כריות עם חלב מה ארוחת הצהריים שלך בד"כ?אמממ פחמימות ובשר.. מה ארוחת הערב שלך בד"כ?סלט הירקות של אמא הממתק המועדף עליך:מסטיק החטיף המלוח המועדף:במבה לאיזה מסעדות את נוהגת ללכת? ...בשרים.. ומה את נוהגת להזמין בהן?שיפוד קבב שיפוד לבבות מה את שמה בפיתה עם הפאלפל:חומוס צ'יפס סלט והקינוח המועדף:גלידה או עוגת שוקולד וכמובן - שאלת הכן או לא: ג'אנק פוד - כן / לא:כן

נממנממ שירלי..

עודמעט אני אעלה את השאלון האררוווך שלי. כרגע אינלי כוח. שאלות קטנות: את נהנהת בתנועה
אוהבת את התפקיד שלך
חושבת על מכבי מחוץ לימי הפעילות
כמה אוהבת את מכבי מ-1 עד 10: כמה מוכנה לתת בשביל מכבי מ-1 עד 10: אממ הרוב אני דיי יודעת עלייך.

תשובה..

את נהנת בתנועה:כןן עד מאוד... אוהבת את התפקיד שלך:לא אבל שנה הבאה בעזרת השם הדרכה.. חושבת על מכבי חוץ מימי פעילות:אפילו בחלום... כמה את אוהבת את מכבי מ-1-10: 9 כמה מוכנה לתת בשביל מכבי מ-1-10: כמעט 10

תשובה....

שם:שירלי שוט גיל:16 וחצי סניף:ראשון מערב תפקיד בסניף:מזכירה וועדת תרבות...שנה הבאה הדרכה בעזרת השם! תחביבים:מכבי,להתנדב ולהיות עם חברות וידידים

../images/Emo32.gifציפיתי...

ציפיתי ממש ליותר מהראיון... קיבלתי אותה בקטנה.. איזה כיייף חחחחח לא הקשתם יותר מדי... אבל יש לכם עוד קצת זמן..

למעלה