חג שמח לכולם

דנ120

New member
../images/Emo165.gifחג שמח לכולם../images/Emo166.gif../images/Emo116.gif../images/Emo170.gif

חןשסק

New member
../images/Emo166.gif../images/Emo116.gifחג שמייח../images/Emo165.gif

איך היה החג?! איפה ביליתם בערב? איך היה המנגל? מי עכשיו ברגעים אלו בפארק הירקון? ספרו, ספרו! אני הייתי ברוק עצמאות, היו מלא ילדים קטנים.. אבל חוץ מזה- המוזיקה הייתה אחלה ונהנתי מאוד
ב8 וחצי בבוקר הלכתי לישון, אחרי 3 שעות קמתי כדי לנסוע לדודים שלי למושב בדרום לעשות על האש... אם לא הייתי נרדמת בין הביסים של הפיתה, סביר להניח שהייתי אוכלת יותר... היה מלא בשר.. ומחר צבא

NoWords

New member
באמת היו מלא ילדים קטנים.

אבל היה ברור לי שזה יהיה ככה. אני נורא נהניתי, ביחוד בגלל שזו גם הייתה פעם ראשונה שלי שם והיה כיף לראות את האמנים בלייב סופסוף. נורא חיכיתי לברי, אביב, מוניקהסקס ואריק ברמן וממשששש נהניתי בהופעות שלהם. הם אדירים
. גם חמי רודנר והסולן של מופע הארנבות של דר. קספר היו פשוט מצויינים!!! אחת ההופעות! עברי היה קצר, אבל הייתי כ"כ עייפה ששמחתי על זה כי הוא היה הופעה אחרונה וגם כבר הייתי בהופעה שלו השנה. מה קשור באמתתת היו לא קשורים לכלום. אממ ולא יודעת, סה"כ היה ממש כיף :) אני שמחה שהייתי עד הסוף, וזה היה אחלה של יוםעצמאות.

ההופעות היו טובות!../images/Emo165.gif

ת'אמת מאביב ציפיתי ליותר.. אחרי מיליון הופעות שלו שראיתי, ציפיתי שהוא יפתיע בשירים פחות ידועים שלו אבל רוק עצמאות נשאר רוק עצמאות ויש דור שלם חדש של קטינים לחנך.. והוא דפק את השירים הידועים שלו יותר.. כולם היו מדהימים, ושמחתי לראות את סינרגיה ואריק ברמן פעם ראשונה בהופעה.. אריק ברמן חמוד שירים יפים, אבל השירים שלו מתאימים יותר למקומות יותר קטנים ולא לרוק"צ זאת דעתי... ג'וני מדהים! ריגששששש וסינרגיה היו גדולים!!!! הייתי על הכתפיים של חבר שלי בהופעה הזאת ~!! אחלה יום עצמאות ! חג שמח אנשים ..

cobainos

New member
היה כיף למרות הגנון!

לא הייתי בביט69, אבל למי אכפת מבחינתי ברי היה ראשון...קצת לא מתאים, כי הוא שיא הערב או אחד השיאים ולא הייתי מחומם מספיק. אבל היה ענק גם ככה אביב היה סבבה, מוניקה היה נחמד. את אריק ברמן שמחתי לראות כי עוד לא הייתי בהופעה שלו והמופע של חמי רודניר ושי להב(ככה קוראים לסולן של הקספרים) באמת היה מעולה! שירים של איפה הילד ושיר של הקספרים...אדיר מבחינתי. לא היה לי כח לחכות לעברי לידר והלכתי בשיר השני של סינרגיה. סיכום: היה כיף,כנראה פעם אחרונה כי הרגשתי ממש זקן.

mary17

New member
היה מעולה!!

פעם ראשנה שהייתי ברוק"צ ולא שמעתי אותו מהבית
היה לי ממש קר ותכננתי לפרוש בשיא אבל בסוף השתכנעתי להשאר (ומזל כי כל האמנים שאני הכי אוהבת היו בסוף) התעצבנתי שעיברי שר רק כמה שירים והורידו אותו
אבל בכלליות היה כיף
הספקתי לישון 3 שעות עשיתי פיקניק עםן המשפחה בפארק הזיכרון והלכתי לאירוע של גאידמק חזרתי מאודדדדדדד עייפה אבל זה היה שווה את זה! היה לי ערב\יום עצמאות ממש ממש טוב!

היה כיף =]]

יצאתי למסיבה במגשימים והיה חמודדדד! הייתי בטוחה שאני אשתכר שם למוות אבל בסופו של דבר סתם תפסתי ראש (אחלההה ראש) והיה צחוקים ונחמד לאללה בקיצר ב6 וחצי חזרתי הביתה, ישנתי שעתיים ואז נסעתי עם ההורים שלי ואחותי. היה יום פתוח שכזה בשדה דב (בסיס ח"א) שהציגו מלא מטוסים ומסוקים והיה מטס ראווה (די חלש בעיני, לעומת מה שיצא לי לראות בטקסי ענידת כנפיים.. אבל כולם שם ממש התלהבו והיה חמוד לאללה), וגם במרינה בהרצליה היתה מין תצוגה של חיל הים (אח"כ היה גם משט אבל לא יצא לי לראותו) אח"כ הלכנו למסעדה, ואז חזרנו הביתה, נמנמתי משו כמו חצי שעה-שעה ואז הלכתי לעבודה (הייתי בטוחה שאני אהיה שם גמורה אבל דווקא היה לי מרץ) וזהו! היה ממש נחמד! אני ממש אוהבת את יום העצמאות, גורם לי להרגיש מין גאווה שכזו.

למעלה