יום עצמאות שמייח לכולם

גל GS

New member
../images/Emo165.gifיום עצמאות שמייח לכולם../images/Emo110.gif

דה קולינג שולטים!!!!!!!!! לכל חברי הפורום אני אוהבת אותכם!!!!!!!!

יום עצמאות שמחחחחחחחחחחחחח

אני ישראלית גאה!!!
!! שיו, קבעתי עם החברות שלי לעצמאות.. בטח יהיה משעמם!!! ואני עצבנית רצח! זאת אומרת שנראה שבכלל לא יהיה כיף, כמו שקיוויתי, אני חשבתי שזה יהיה היום הכי כיף בעולם, אבל כנראה שאני אחכה לאכזבה אחת גדולה!!!! טוב...... ביי ביי אוהבת -

עצמאות שמחה לכולם!!!

ומי שהולך לרוק עצמאות---> גמאניייי יהיה שםםםםםםםםםםם
רוק עצמאות רולזזזזזזזזזזז הולך להיות פ33ה

Drorrrrrr

New member
../images/Emo165.gif חג שמח ../images/Emo70.gif

שיהיה רק טוב ותזכרו ש: לא נולד הבנזונה שיעצור את ישראל כמו ש-TC אומרים: Unstoppable תיהנו ותשמרו על עצמכם אוהב

crazy4tc

New member
יום עצמאות שמח!!!!

אנשים תהנו!!!
ותסגרו חשבונות עם אנשים!!
שיהיה לכם הכי כיף בעולם!!!!
אה ועוד משהו: אני פורומית דה קולינגית גאה!!!
מה אתם אומרים על זה?

adi u

New member
../images/Emo104.gifהאיייייי....

יום עצמאות שמח לכוווולם... תהנו לכם...איפה שלא תהיו.. אם זה בבית
או ברוק עצמאות
או סתם בטיילת (או כל מקום אחר) משפריצים קצף אחד על השני

גל GS

New member
אנשים חשבתי זה../images/Emo110.gif

הולך להחות חרא של יום עצמאות אבל היה לי ממש כיף!!! אז תספרו חוויות או איפה אתם מתכוונים למנגל מחר

אצלי היה הכל חרא!

חוץ מהזיקוקים, שבאמת השקיעו השנה, שום דבר לא היה יפה! טוב, אבל קניתי כמה דברים! ואם 2 מהחברות שלי לא היו איתי, ממזמן הייתי חוזרת הביתה! והחברות האחרות?! מה איכפת לי מהם כבר! אפילו לחכות איתי כדי שיבואו לקחת אותי הביתה, הם לא יכלו!!! בפעם הבאה, אני לא הולכת איתן לחגוג את העצמאות... חבריה, תחשבו על זה, שאם לא היינו מנצחים בכל המלחמות, לא הייתה לנו מדינה!!!!!!! אבל יש לנו!!!
באהבה -

aYaLoLy

New member
../images/Emo166.gifיומ עצמאות שמייייח

אצלי היה חביב!! היינו בגג של חברה שלי עמ כמה בנות.... אבל היה ממש כיפפפפ הכרחתי אותמ לשמוע את TC והנ צחקו עליהמ
. אבל לא שמו המורדיממממ ארבל פספסתי את הקצפפפ איזה חראאאאא רציתי כל ככ להתעלל עמ קצפ שה המשמעות של יומ העצמאותתתת אבל ראינו זיקוקימ והיה ממש יפה!!! ל מי שהיה ברוק עצמאות!!! איכ היההההההה?

Charmed 4ever.

New member
הנה סיקור מה עשיתי ../images/Emo54.gif|מיוחדת|

זה מתוך הודעה שכתבתי לידיד באייסי פלוס תוספות..: הייתי עם חברים בבמות והיה ממש כיף (עכשיו פה לא ממש כתבתי מה היה, אז אני מפרטת:) בהתחלה אני ועוד שתי חברות שלי הלכנו לאיפה שקונים דברים וקניתי כתר סטיק לייט ב6 שקלים, אח"כ החברות שלי החליטו שהן הולכות כי לאחת מהן היה אסור להכנס לפארק (?!) אז אני התקשרתי לשאר האנשים שהיו בהתחלה אחרי שהגעתי לנדנדות של הפארק, ואז חברה שלי אמרה לי ללכת לאיפה שהאוהל של הנעלמים אז מצאתי אותה שם, וגם הספקתי לדבר עם המדריך שלי בנוע"ל לשעבר, ואז הלכתי איתם לשבת על הדשא, ישבנו ו"צפינו" בבמות ואז נקרע לי הסטיק לייט וזה היה מפחיד ואסף, שבמקרה ובמזל היה לו מים, הביא לי מים לשטוף ידיים, ואז הם החליטו שהם קמים והולכים לקנות שתייה וקצף בדיוק כשריקי גל עלתה, ואני רציתי לשמוע... לא נורא, לקחתי לי מהסרטים האלה המגניבים אחד כחול ואחד לבן וקשרתי על הידיים והייתי מאגניבה! ואז הם קנו ספריי והתחילו להשפריץ אחד על השני ואני פשוט התרחקתי וכל פעם שבאו ילדים עם ספריי התחלתי ללכת לאט הצידה והייתי נקייה למופת. ואז איזה ילד מטומטם בא, משפריץ עליי וכשאני מסתכלת עליו במבט כועס ומאשים הוא עושה לי "לא, לא" והולך טיפה אז שילחתי עליו את החברים שלי, שהשפריצו על אחד החברים שלו, אבל לא נורא... ואח"כ חזרנו לשבת וראינו זיקוקים ואני התקדמתי לכיוון הזיקוקים והזיקוק האחרון היה מהמם! ואז הלכתי עם מיטל ואילה לבית של מיטל שבו נפגשנו בהתחלה ולקחתי את הגזייה. אח"כ הלכתי אל חברה שלי,מיקה(שם היו חברים אחרים), לבד, מנסה לגלות את הדרך בעזרת אנשים קצת חסרי כיוון וכמה מאבטחים נחמדים שאמרו לי לאן ללכת, עם נעלי בובה עם עקב ופלטפורמה, כאבו לי הרגליים אימים. אח"כ גל וטל הלכו, לוידעת למה, ואני ורודנה התייבשנו בחוץ, דיברנו עם אנשים בטלפון ואחת עם השנייה עד שעידו יצא וגילה לנו שכל הזמן שהם היו שם הם רק ניסו להפעיל את המנגל. אח"כ רודנה הלכה כי שיעמם לה ואני נכנסתי פנימה עם עידו ומיקה ובסוף המנגל עבד אז הכנו אוכל על המנגל ואכלנו.. אח"כ הדס הגיעה ואז אמא של מיקה ביקשה שנלך לאכול בשולחן בחצר הקדמית אבל הוא היה רטוב אז הלכנו למדרגות של קצה הרחוב (לרחוב קוראים רחוב המדרגות) וסיימנו לאכול, היינו מיקה, הדס, עידו, אחות של מיקה ואני. ואז ההורים של עידו שאלו אם הוא רוצה ליסוע הביתה והוא אמר כן כי בכל מקרה לא עשינו מדורה אז נסעתי איתו וחיכיתי לאח שלי משלוש וחצי, שהגעתי, עד ארבע.

Charmed 4ever.

New member
אה, אוי, שכחתי ../images/Emo54.gif|מיוחדת|

לפני שהלכתי לקחת את הגזייה ממיטל אז ילד אחד ביקש מאורי לשים לו קצת קצף על היד ואורי הטמבל לא יודע לכוון ואני קיבלתי ספריי על כל הרגל... לא נורא.

ט ל i i ש

New member
רוק עצמאות 2003~~~!!!!

היה הדבר הכי כיפ בעולם כולו!!! הגענו לשם בערך בעשר וחצי ויש ירדנו למטה לרקוד היה קצתטרנסים ואז עלו דיאלזיה בארץ הפלאות...עזבו סתם איכס!!!!! אחר כך עלו חצלוים בחלל-קורע!!!!! שיר על תחת וציצי גם היה!!!! הםםם אחר כך עלינו למעלה כי נמחצנו!!! לא היה נחמד להימחץ... והיה הופעה של אמממ נו שכחתי שלל מזה משנה קיצר היו הופעות שוות וזה היה ממש כיפפפפ לראות מלמעלה את כל האנשים קופצים בשרים ביחד בהופעה של ההיוהודים החלטנו לעמוד בגלל שאם היינו יושביםהיינו נררמסים למוות!!!!!!!!!!! הופעה של מוניקה סקס דג נחש עברי לידר דנה ברגר סאבלימנל ואביב גפן היו טובות!!!!!!!!!!!!!!!! קניתי 2 בקבוקי מים שעליהם בזבזתי פאקינג 20 שקל!!!!!!!!!!! קיצר חזתי ב-8 הלכתי קצת לישון עד 2 כי אני רווצה להירדם בלילה!! קיצר היה כיפ1!!!!

כן גם אני הייתי ברוק עצמאות..

אין לי כוח לפרט עכשיו, רק הרגע קמתייייייייי!!!!!!! *מפהקת בקול גדול* אולי אחר כך אספר איך היה.... :( אבל היה פיצוץ

crazy4tc

New member
וזה מה שעבר עליי:

בערב הלכתי לאיזה מקום שאף אחד לא מכיר, ראיתי את חברה שלי מופיעה בריקודי עם... אחרי ההופעה היא באה להגיד לנו שלום לפני שהיא הולכת לבית של חבר שלה, אז היא הלכה להגיד שלום לאבא שלה ובינתיים את מי אני רואה בקהל... את החבר שלה!! מסתבר שהוא הלך לראות אותה בסתר (כדי שאף אחד לא ידע שהוא הלך לראות ריקודי עם :)) אני כמובן אמרתי לחברה שלי אז עכשיו יש לי עסק איתו... אופס... את שאר הערב בילינו בריקודים כשבהתחלה לא הסכמתי לרקוד כי היה רק מזרחית... וכל הלילה היו מסביבנו ערסים ופרחות כשהם רוקדים כאילו הם יצאו מקליפ של נלי או משהו...
היום הכריחו אותי ללכת לאיזה כינוס משפחתי
רק עכשיו חזרתי... היה משעמם רצח!!!

למעלה