יומעצמעאות שמח לכולם!! שיהיה לכולכם את היומעצמאות הכי הכי שיש!!!
N Ne§t£A Gi®L New member 26/4/04 #1 ../images/Emo165.gifיומעצמעאות שמח לכולם!!../images/Emo108.gif שיהיה לכולכם את היומעצמאות הכי הכי שיש!!!
../images/Emo165.gifיומעצמעאות שמח לכולם!!../images/Emo108.gif שיהיה לכולכם את היומעצמאות הכי הכי שיש!!!
M MysteriOfir New member 27/4/04 #2 יום עצמאות שמח!!!+שאלה הייתי אתמול ברוק עצמאות בראשל"צ והיה בנזונה!!!! שייגעץ OWNZ!!! מונקיה סקס גם! (למרות שחטפתי מכה לבטן שגרמה לי בחילה בזמן פוגו ב"על הרצפה" מי עוד היה שם מהפורום? (או בחיפה לחלופין)
יום עצמאות שמח!!!+שאלה הייתי אתמול ברוק עצמאות בראשל"צ והיה בנזונה!!!! שייגעץ OWNZ!!! מונקיה סקס גם! (למרות שחטפתי מכה לבטן שגרמה לי בחילה בזמן פוגו ב"על הרצפה" מי עוד היה שם מהפורום? (או בחיפה לחלופין)
N Ne§t£A Gi®L New member 27/4/04 #3 אני../images/Emo108.gif אוףףף היה צריך לתאם את זה אולי היינו נפגשים.
N Ne§t£A Gi®L New member 28/4/04 #5 אמצע-ימינה../images/Emo108.gif למעלה רוב הזמן. וכשהייתי למטה- אז בצד שמאל.
D Devilish Angel New member 6/5/04 #6 יו מה קרה לפורום לירי? מה קרה למה הוא ייבש כזה כבר כמה ימים אף אחד לא כתב כלום...
N Ne§t£A Gi®L New member 8/5/04 #7 ../images/Emo4.gif../images/Emo108.gif פשוט מדכא להכנס הנה ולראות שאין הודעות... תנו רמז משהו מה אפשר לעשות? משחקים שמעלים לפורום-לא משתתפים בהם... כל שרשורי התמונות נגמרים בתמונות שאני מעלה+2 גג שעוד מישהו מעלה. אין מה לעדכן [מה לעשות, לא אשמתי]. מה אפשר לעשות?
../images/Emo4.gif../images/Emo108.gif פשוט מדכא להכנס הנה ולראות שאין הודעות... תנו רמז משהו מה אפשר לעשות? משחקים שמעלים לפורום-לא משתתפים בהם... כל שרשורי התמונות נגמרים בתמונות שאני מעלה+2 גג שעוד מישהו מעלה. אין מה לעדכן [מה לעשות, לא אשמתי]. מה אפשר לעשות?
M MysteriOfir New member 12/5/04 #8 לירי צודקת אני מגבי מתי שאני יכול (צבא וכו')..חבל שלירי ועוד שתי אנשים בערך (כולל אני) פעילים פה...וגם זה לא כול הזמן
לירי צודקת אני מגבי מתי שאני יכול (צבא וכו')..חבל שלירי ועוד שתי אנשים בערך (כולל אני) פעילים פה...וגם זה לא כול הזמן