מיהו ישראלי

MichRanger

New member
../images/Emo165.gifמיהו ישראלי../images/Emo165.gif../images/Emo185.gif

לקוח מפורום סקרים ושאלונים כל ישאלי אמר לפחות פעם בחיים שלו (סמנו את מה שאמרתם): 1.בוקר טוב אליהו 2.תסלח לי מאוד 3.ילד לך תשחק ליד הבית שלך 4.לא רואה אותך ממטר 5.תראה לי איפה זה כתוב 6.לא חשוב הגיל, העיקר התרגיל/זה לא הגיל זה התרגיל 7.ברכו את ה' המבורך ברוך ה' המברך לעולם ועד 8.איזה מספר נכנס? 9.לא נרדמתי כל הלילה 10.או שכן או שלא 11.למה מי מת? 12.לך תוכיח שאין לך אחות 13.דיברו איתך בקשר אלי? 14.על החיים ועל המוות 15. עוד שנה ו- חודשים למניאק 16.נשבע לך ביקר לי 17.ומה אני, עז? 18.לך חפש ת'חברים שלך 19.צריך להיכנס בהם 20.כל העומד מאחורי ומלפני ומצדדי, הוא העומד 21.תגיד, איפה נעלמת? 22.למי אמרת מניאק? 23.ילד, איפה אבא שלך? 24.שקט, שקט, חדשות 25.אם תרצו אין זו אגדה 26.ויקומו המלפפונים וישתינו על הגנן 27.אין לי שום דבר נגד דתיים 28.אני, אל תראה אותי ככה 29.כל כלב ביג'י יומו 30.יש לי קשרים 31.יאללה יאללה
ישראלי זה... (סמנו את מה שבעינכם הוא הכי ישראלי) 34.להוציא מדוזה מהמים ולהתעלל בה על מטקה 35.לפגוש במפתיע מישהו שבדיוק מדברים עליו ולהגיד: "מדברים על החמור והחמור מופיע" 36.לזרוק מהחלון של המכונית קליפות של גרעינים ולהגיד: "זה זבל אורגני, זה טוב לאדמה" 37.להיות פטריוטי גדול אבל לקנות תמיד תוצרת חוץ 38.לכנות "אחי" את מי שהכרת רק לפני 5 דקות 39.לא להצליח אף פעם להשחיל את הקשית הדקיקה למקום המסומן בשקית הטרופית (ובסופו של דבר לתלוש עם השיניים את אחד הקצוות) 40.לדפוק על אבטיח בכדי לדעת אם הוא מתוק 41.להחזיק באופן קבוע בתא מטען של הרכב מנגל, כסאות מתקפלים לים, שואב אבק קטן וארגז מלא בחומרי ניקוי לטיפוח הרכב 42.לטעום בסופרמרקט מכל הדוגמיות שמחלקים חינם ולא לקנות שום דבר 43.למשש את כל הלחמים במכלות לפני שבחורים אחד 44.לשבת על "הברזלים" בשכונה 45.לשקר בסקרים טלפונים 45.להוסיף גרגרי אורז למלחייה כדי לספוג את הלחות 46.לפרוש מקריאת ההגדה בליל הסדר מיד אחרי הארוחה 47.לדבר ספרדית שוטפת רק מצפייה בטלנובלות 48.להריח את האוכל לפני שטועמים 49.לא לאכול את בית העין רק בגלל שהצהוב התפוצץ בטיגון 50.לסנוור בחזרה את מיש מסנוור אותך 51.להחזיק את המקל במשמרות בטיחות 52.לחסל את שקית שקדי המרק עוד לפני שהמרק מוכן 53.לשאול את מי ששכח לסגור את הדלת "תגיד, נולדת באוטובוס?" 54.לדעת שהחורף הגיע כי יש קרמבו בחנויות 55.לשחק "ארץ עיר" ולדעת שהחיה היחידה באות ו' היא וירוס 56.להשתמש בתעודת זהות בתור ארנק 57.לחפש עמוק בתוך מקרר החלב בסופרמרקט קרטון חלב עם תאריך תפוגה הכי רחוק שאפשר 58.לנקב חריץ קטנטן בשקית שוקו, ולהתיז לתוך הפה סילון של שוקו. 59.לעמוד מאחורי מישהו שמתראיין לטלוויזיה ולהתקשר הביתה שיראו אותך בשידור חי 60.לסתום עם חתיכת נייר טואלט את החור של המפתח בשירותים (שלא יציצו...)

MichRanger

New member
../images/Emo163.gif../images/Emo165.gif../images/Emo102.gif../images/Emo164.gif../images/Emo185.gif

כל ישאלי אמר לפחות פעם בחיים שלו (סמנו את מה שאמרתם): 1.בוקר טוב אליהו 2.תסלח לי מאוד 3.ילד לך תשחק ליד הבית שלך 4.לא רואה אותך ממטר 5.תראה לי איפה זה כתוב 6.לא חשוב הגיל, העיקר התרגיל/זה לא הגיל זה התרגיל 7.ברכו את ה' המבורך ברוך ה' המברך לעולם ועד 8.איזה מספר נכנס? 9.לא נרדמתי כל הלילה 10.או שכן או שלא
11.למה מי מת? 12.לך תוכיח שאין לך אחות 13.דיברו איתך בקשר אלי? 14.על החיים ועל המוות
15. עוד שנה ו- חודשים למניאק 16.נשבע לך ביקר לי 17.ומה אני, עז? 18.לך חפש ת'חברים שלך 19.צריך להיכנס בהם 20.כל העומד מאחורי ומלפני ומצדדי, הוא העומד
21.תגיד, איפה נעלמת? 22.למי אמרת מניאק? 23.ילד, איפה אבא שלך? 24.שקט, שקט, חדשות 25.אם תרצו אין זו אגדה 26.ויקומו המלפפונים וישתינו על הגנן (מה? XDDDDDDDDDDDDD) 27.אין לי שום דבר נגד דתיים 28.אני, אל תראה אותי ככה
29.כל כלב ביג'י יומו 30.יש לי קשרים 31.יאללה יאללה
ישראלי זה... (סמנו את מה שבעינכם הוא הכי ישראלי) אני מסמנת מה ישראלי לדעתי לא מה שעשיתי
34.להוציא מדוזה מהמים ולהתעלל בה על מטקה
35.לפגוש במפתיע מישהו שבדיוק מדברים עליו ולהגיד: "מדברים על החמור והחמור מופיע"
36.לזרוק מהחלון של המכונית קליפות של גרעינים ולהגיד: "זה זבל אורגני, זה טוב לאדמה" 37.להיות פטריוטי גדול אבל לקנות תמיד תוצרת חוץ 38.לכנות "אחי" את מי שהכרת רק לפני 5 דקות
39.לא להצליח אף פעם להשחיל את הקשית הדקיקה למקום המסומן בשקית הטרופית (ובסופו של דבר לתלוש עם השיניים את אחד הקצוות) 40.לדפוק על אבטיח בכדי לדעת אם הוא מתוק 41.להחזיק באופן קבוע בתא מטען של הרכב מנגל, כסאות מתקפלים לים, שואב אבק קטן וארגז מלא בחומרי ניקוי לטיפוח הרכב 42.לטעום בסופרמרקט מכל הדוגמיות שמחלקים חינם ולא לקנות שום דבר
43.למשש את כל הלחמים במכלות לפני שבחורים אחד
44.לשבת על "הברזלים" בשכונה 45.לשקר בסקרים טלפונים 45.להוסיף גרגרי אורז למלחייה כדי לספוג את הלחות 46.לפרוש מקריאת ההגדה בליל הסדר מיד אחרי הארוחה
47.לדבר ספרדית שוטפת רק מצפייה בטלנובלות
48.להריח את האוכל לפני שטועמים 49.לא לאכול את בית העין רק בגלל שהצהוב התפוצץ בטיגון 50.לסנוור בחזרה את מיש מסנוור אותך
51.להחזיק את המקל במשמרות בטיחות 52.לחסל את שקית שקדי המרק עוד לפני שהמרק מוכן 53.לשאול את מי ששכח לסגור את הדלת "תגיד, נולדת באוטובוס?"
54.לדעת שהחורף הגיע כי יש קרמבו בחנויות 55.לשחק "ארץ עיר" ולדעת שהחיה היחידה באות ו' היא וירוס 56.להשתמש בתעודת זהות בתור ארנק 57.לחפש עמוק בתוך מקרר החלב בסופרמרקט קרטון חלב עם תאריך תפוגה הכי רחוק שאפשר 58.לנקב חריץ קטנטן בשקית שוקו, ולהתיז לתוך הפה סילון של שוקו. 59.לעמוד מאחורי מישהו שמתראיין לטלוויזיה ולהתקשר הביתה שיראו אותך בשידור חי 60.לסתום עם חתיכת נייר טואלט את החור של המפתח בשירותים (שלא יציצו...)

3has3

New member
../images/Emo153.gif אני D:

כל ישאלי אמר לפחות פעם בחיים שלו (סמנו את מה שאמרתם): 1.בוקר טוב אליהו
XDDDDDD 2.תסלח לי מאוד 3.ילד לך תשחק ליד הבית שלך
D: 4.לא רואה אותך ממטר 5.תראה לי איפה זה כתוב
6.לא חשוב הגיל, העיקר התרגיל/זה לא הגיל זה התרגיל
כי זה היה בפרסומות המציקות שזוכרים בעל פה XD 7.ברכו את ה' המבורך ברוך ה' המברך לעולם ועד 8.איזה מספר נכנס? 9.לא נרדמתי כל הלילה
10.או שכן או שלא 11.למה מי מת?
12.לך תוכיח שאין לך אחות 13.דיברו איתך בקשר אלי?
14.על החיים ועל המוות
XDDDDDD 15. עוד שנה ו- חודשים למניאק 16.נשבע לך ביקר לי 17.ומה אני, עז?
דעע XD 18.לך חפש ת'חברים שלך
XDDDDDDDD 19.צריך להיכנס בהם 20.כל העומד מאחורי ומלפני ומצדדי, הוא העומד
דעעע מחבואים לשלטון XD 21.תגיד, איפה נעלמת?
22.למי אמרת מניאק? 23.ילד, איפה אבא שלך? 24.שקט, שקט, חדשות
25.אם תרצו אין זו אגדה
*קול של הרצל* 26.ויקומו המלפפונים וישתינו על הגנן XDDDDDDDDDDDD 27.אין לי שום דבר נגד דתיים
28.אני, אל תראה אותי ככה 29.כל כלב ביג'י יומו 30.יש לי קשרים
31.יאללה יאללה ישראלי זה... (סמנו את מה שבעינכם הוא הכי ישראלי) 34.להוציא מדוזה מהמים ולהתעלל בה על מטקה
דעעע 36.לזרוק מהחלון של המכונית קליפות של גרעינים ולהגיד: "זה זבל אורגני, זה טוב לאדמה"
זה קורה כל הפסקה XDD הם אוכלים משהו וזורקים על הרצפה D: 37.להיות פטריוטי גדול אבל לקנות תמיד תוצרת חוץ
38.לכנות "אחי" את מי שהכרת רק לפני 5 דקות
39.לא להצליח אף פעם להשחיל את הקשית הדקיקה למקום המסומן בשקית הטרופית (ובסופו של דבר לתלוש עם השיניים את אחד הקצוות) 40.לדפוק על אבטיח בכדי לדעת אם הוא מתוק
41.להחזיק באופן קבוע בתא מטען של הרכב מנגל, כסאות מתקפלים לים, שואב אבק קטן וארגז מלא בחומרי ניקוי לטיפוח הרכב
42.לטעום בסופרמרקט מכל הדוגמיות שמחלקים חינם ולא לקנות שום דבר
XDDD 43.למשש את כל הלחמים במכלות לפני שבחורים אחד 44.לשבת על "הברזלים" בשכונה
45.לשקר בסקרים טלפונים
45.להוסיף גרגרי אורז למלחייה כדי לספוג את הלחות 46.לפרוש מקריאת ההגדה בליל הסדר מיד אחרי הארוחה
48.להריח את האוכל לפני שטועמים 49.לא לאכול את בית העין רק בגלל שהצהוב התפוצץ בטיגון 50.לסנוור בחזרה את מיש מסנוור אותך 51.להחזיק את המקל במשמרות בטיחות 52.לחסל את שקית שקדי המרק עוד לפני שהמרק מוכן
53.לשאול את מי ששכח לסגור את הדלת "תגיד, נולדת באוטובוס?"
XDDD 54.לדעת שהחורף הגיע כי יש קרמבו בחנויות 55.לשחק "ארץ עיר" ולדעת שהחיה היחידה באות ו' היא וירוס
56.להשתמש בתעודת זהות בתור ארנק 57.לחפש עמוק בתוך מקרר החלב בסופרמרקט קרטון חלב עם תאריך תפוגה הכי רחוק שאפשר
58.לנקב חריץ קטנטן בשקית שוקו, ולהתיז לתוך הפה סילון של שוקו. 59.לעמוד מאחורי מישהו שמתראיין לטלוויזיה ולהתקשר הביתה שיראו אותך בשידור חי
XDDDDD 60.לסתום עם חתיכת נייר טואלט את החור של המפתח בשירותים (שלא יציצו...)

chen010189

New member
ברוח התחרות:"אמרת נינט לפחות פעם אחת בחיים"

פחח D: כל ישאלי אמר לפחות פעם בחיים שלו (סמנו את מה שאמרתם): 1.בוקר טוב אליהו
2.תסלח לי מאוד
3.ילד לך תשחק ליד הבית שלך 4.לא רואה אותך ממטר 5.תראה לי איפה זה כתוב 6.לא חשוב הגיל, העיקר התרגיל/זה לא הגיל זה התרגיל
בצחוק כזה אבל נו :O 7.ברכו את ה' המבורך ברוך ה' המברך לעולם ועד 8.איזה מספר נכנס? 9.לא נרדמתי כל הלילה
10.או שכן או שלא
רק כשבא לי להיות צינית XD 11.למה מי מת?
14.על החיים ועל המוות
15. עוד שנה ו- חודשים למניאק 16.נשבע לך ביקר לי 17.ומה אני, עז? 18.לך חפש ת'חברים שלך
19.צריך להיכנס בהם
20.כל העומד מאחורי ומלפני ומצדדי, הוא העומד
מן הסתם, מכירים עוד משהו טוב לעשות אחרה"צ עם החברים בגיל 10? XDD 21.תגיד, איפה נעלמת? 22.למי אמרת מניאק? 23.ילד, איפה אבא שלך? 24.שקט, שקט, חדשות 25.אם תרצו אין זו אגדה 26.ויקומו המלפפונים וישתינו על הגנן 27.אין לי שום דבר נגד דתיים
כבר לא אקטואלי, בערך, לפעמים 28.אני, אל תראה אותי ככה 29.כל כלב ביג'י יומו 30.יש לי קשרים
31.יאללה יאללה
ישראלי זה... (סמנו את מה שבעינכם הוא הכי ישראלי) 34.להוציא מדוזה מהמים ולהתעלל בה על מטקה 35.לפגוש במפתיע מישהו שבדיוק מדברים עליו ולהגיד: "מדברים על החמור והחמור מופיע" 36.לזרוק מהחלון של המכונית קליפות של גרעינים ולהגיד: "זה זבל אורגני, זה טוב לאדמה"
(מזכיר לי אותי שאני זורקת גרעין של פרי מהחלון "לא נורא, יצמח שם עץ עוד כמה שנים יודו לי" XD) 37.להיות פטריוטי גדול אבל לקנות תמיד תוצרת חוץ
39.לא להצליח אף פעם להשחיל את הקשית הדקיקה למקום המסומן בשקית הטרופית (ובסופו של דבר לתלוש עם השיניים את אחד הקצוות)
40.לדפוק על אבטיח בכדי לדעת אם הוא מתוק 41.להחזיק באופן קבוע בתא מטען של הרכב מנגל, כסאות מתקפלים לים, שואב אבק קטן וארגז מלא בחומרי ניקוי לטיפוח הרכב 42.לטעום בסופרמרקט מכל הדוגמיות שמחלקים חינם ולא לקנות שום דבר
כמו אמא שלי D: 43.למשש את כל הלחמים במכלות לפני שבחורים אחד 44.לשבת על "הברזלים" בשכונה 45.לשקר בסקרים טלפונים
כל כך אני...אבל רק לפעמים שאני ברוח של צחוקים 45.להוסיף גרגרי אורז למלחייה כדי לספוג את הלחות
עוד פעם כמו אמא שלי D: אף פעם לא הבנתי מזה עושה חח 46.לפרוש מקריאת ההגדה בליל הסדר מיד אחרי הארוחה
אצלינו לא קוראים בזכותי
או שאני עושה להם את המוות, מה עשיתי לה' שאני צריכה לסבול חבורה של זייפנים עם קול קורע עור תוף? 47.לדבר ספרדית שוטפת רק מצפייה בטלנובלות 48.להריח את האוכל לפני שטועמים
עוד פעם כמו אמא שלי XD 49.לא לאכול את בית העין רק בגלל שהצהוב התפוצץ בטיגון 50.לסנוור בחזרה את מיש מסנוור אותך 51.להחזיק את המקל במשמרות בטיחות 52.לחסל את שקית שקדי המרק עוד לפני שהמרק מוכן 53.לשאול את מי ששכח לסגור את הדלת "תגיד, נולדת באוטובוס?"
54.לדעת שהחורף הגיע כי יש קרמבו בחנויות
55.לשחק "ארץ עיר" ולדעת שהחיה היחידה באות ו' היא וירוס 56.להשתמש בתעודת זהות בתור ארנק
לא יודעת כמה זה ישראלי אבל אני עושה את זה ה-מ-ו-ן
57.לחפש עמוק בתוך מקרר החלב בסופרמרקט קרטון חלב עם תאריך תפוגה הכי רחוק שאפשר
!!!!!! XD חשבתי שזאת רק אני!!! חחחחחח 58.לנקב חריץ קטנטן בשקית שוקו, ולהתיז לתוך הפה סילון של שוקו. 59.לעמוד מאחורי מישהו שמתראיין לטלוויזיה ולהתקשר הביתה שיראו אותך בשידור חי
חחחחחחחחחחח יואו הכי, אני ואבא שלי לא מפסיקים להיקרע מהדברים האלה כשאנחנו רואים את זה בטלוויזיה. או שלפני כמה זמן אחת רקדה ריקודי בטן ואני ואמא שלי נשפכנו XD 60.לסתום עם חתיכת נייר טואלט את החור של המפתח בשירותים (שלא יציצו...)

panci thet i

New member
D: לעלעלע! ../images/Emo165.gif

2.תסלח לי מאוד 3.ילד לך תשחק ליד הבית שלך 4.לא רואה אותך ממטר 5.תראה לי איפה זה כתוב 6.לא חשוב הגיל, העיקר התרגיל/זה לא הגיל זה התרגיל
חחח 7.ברכו את ה' המבורך ברוך ה' המברך לעולם ועד 8.איזה מספר נכנס? 9.לא נרדמתי כל הלילה
10.או שכן או שלא
11.למה מי מת?
12.לך תוכיח שאין לך אחות 13.דיברו איתך בקשר אלי? 14.על החיים ועל המוות
15. עוד שנה ו- חודשים למניאק 16.נשבע לך ביקר לי 17.ומה אני, עז?
18.לך חפש ת'חברים שלך
19.צריך להיכנס בהם
חחחח 21.תגיד, איפה נעלמת? 22.למי אמרת מניאק? 23.ילד, איפה אבא שלך? 24.שקט, שקט, חדשות 25.אם תרצו אין זו אגדה
26.ויקומו המלפפונים וישתינו על הגנן 0.0 27.אין לי שום דבר נגד דתיים 28.אני, אל תראה אותי ככה 29.כל כלב ביג'י יומו 30.יש לי קשרים 31.יאללה יאללה
ישראלי זה... (סמנו את מה שבעינכם הוא הכי ישראלי) 34.להוציא מדוזה מהמים ולהתעלל בה על מטקה 0.0 35.לפגוש במפתיע מישהו שבדיוק מדברים עליו ולהגיד: "מדברים על החמור והחמור מופיע"
חחח 36.לזרוק מהחלון של המכונית קליפות של גרעינים ולהגיד: "זה זבל אורגני, זה טוב לאדמה"
37.להיות פטריוטי גדול אבל לקנות תמיד תוצרת חוץ 38.לכנות "אחי" את מי שהכרת רק לפני 5 דקות
39.לא להצליח אף פעם להשחיל את הקשית הדקיקה למקום המסומן בשקית הטרופית (ובסופו של דבר לתלוש עם השיניים את אחד הקצוות) 40.לדפוק על אבטיח בכדי לדעת אם הוא מתוק 41.להחזיק באופן קבוע בתא מטען של הרכב מנגל, כסאות מתקפלים לים, שואב אבק קטן וארגז מלא בחומרי ניקוי לטיפוח הרכב 42.לטעום בסופרמרקט מכל הדוגמיות שמחלקים חינם ולא לקנות שום דבר
חחחח 43.למשש את כל הלחמים במכלות לפני שבחורים אחד
44.לשבת על "הברזלים" בשכונה 45.לשקר בסקרים טלפונים 45.להוסיף גרגרי אורז למלחייה כדי לספוג את הלחות 46.לפרוש מקריאת ההגדה בליל הסדר מיד אחרי הארוחה
חחחחחחח 47.לדבר ספרדית שוטפת רק מצפייה בטלנובלות 48.להריח את האוכל לפני שטועמים 49.לא לאכול את בית העין רק בגלל שהצהוב התפוצץ בטיגון 50.לסנוור בחזרה את מיש מסנוור אותך 51.להחזיק את המקל במשמרות בטיחות 52.לחסל את שקית שקדי המרק עוד לפני שהמרק מוכן 53.לשאול את מי ששכח לסגור את הדלת "תגיד, נולדת באוטובוס?"
חחח 54.לדעת שהחורף הגיע כי יש קרמבו בחנויות 55.לשחק "ארץ עיר" ולדעת שהחיה היחידה באות ו' היא וירוס
56.להשתמש בתעודת זהות בתור ארנק( חח) 57.לחפש עמוק בתוך מקרר החלב בסופרמרקט קרטון חלב עם תאריך תפוגה הכי רחוק שאפשר
58.לנקב חריץ קטנטן בשקית שוקו, ולהתיז לתוך הפה סילון של שוקו.
59.לעמוד מאחורי מישהו שמתראיין לטלוויזיה ולהתקשר הביתה שיראו אותך בשידור חי 60.לסתום עם חתיכת נייר טואלט את החור של המפתח בשירותים (שלא יציצו...) XDDDDDDDDDD

ישראלים רולזזזזזז ../images/Emo47.gif ../images/Emo101.gif

2.תסלח לי מאוד 3.ילד לך תשחק ליד הבית שלך 4.לא רואה אותך ממטר 5.תראה לי איפה זה כתוב
6.לא חשוב הגיל, העיקר התרגיל/זה לא הגיל זה התרגיל 7.ברכו את ה' המבורך ברוך ה' המברך לעולם ועד 8.איזה מספר נכנס? 9.לא נרדמתי כל הלילה
10.או שכן או שלא
11.למה מי מת?
>< 14.על החיים ועל המוות
15. עוד שנה ו- חודשים למניאק 16.נשבע לך ביקר לי
17.ומה אני, עז?
18.לך חפש ת'חברים שלך
19.צריך להיכנס בהם
21.תגיד, איפה נעלמת?
22.למי אמרת מניאק? 23.ילד, איפה אבא שלך? 24.שקט, שקט, חדשות 25.אם תרצו אין זו אגדה
26.ויקומו המלפפונים וישתינו על הגנן 27.אין לי שום דבר נגד דתיים
28.אני, אל תראה אותי ככה
29.כל כלב ביג'י יומו
30.יש לי קשרים
31.יאללה יאללה
ישראלי זה... (סמנו את מה שבעינכם הוא הכי ישראלי) 34.להוציא מדוזה מהמים ולהתעלל בה על מטקה
36.לזרוק מהחלון של המכונית קליפות של גרעינים ולהגיד: "זה זבל אורגני, זה טוב לאדמה"
37.להיות פטריוטי גדול אבל לקנות תמיד תוצרת חוץ
39.לא להצליח אף פעם להשחיל את הקשית הדקיקה למקום המסומן בשקית הטרופית (ובסופו של דבר לתלוש עם השיניים את אחד הקצוות) 40.לדפוק על אבטיח בכדי לדעת אם הוא מתוק
41.להחזיק באופן קבוע בתא מטען של הרכב מנגל, כסאות מתקפלים לים, שואב אבק קטן וארגז מלא בחומרי ניקוי לטיפוח הרכב
44.לשבת על "הברזלים" בשכונה
45.לשקר בסקרים טלפונים 45.להוסיף גרגרי אורז למלחייה כדי לספוג את הלחות 46.לפרוש מקריאת ההגדה בליל הסדר מיד אחרי הארוחה 47.לדבר ספרדית שוטפת רק מצפייה בטלנובלות
48.להריח את האוכל לפני שטועמים 49.לא לאכול את בית העין רק בגלל שהצהוב התפוצץ בטיגון 50.לסנוור בחזרה את מיש מסנוור אותך
51.להחזיק את המקל במשמרות בטיחות 52.לחסל את שקית שקדי המרק עוד לפני שהמרק מוכן 53.לשאול את מי ששכח לסגור את הדלת "תגיד, נולדת באוטובוס?"
55.לשחק "ארץ עיר" ולדעת שהחיה היחידה באות ו' היא וירוס
XDDDDDDDDD 56.להשתמש בתעודת זהות בתור ארנק
אני שונאת אנשים כאלה >< 57.לחפש עמוק בתוך מקרר החלב בסופרמרקט קרטון חלב עם תאריך תפוגה הכי רחוק שאפשר
ססס'כיף זה לשתות ככה D: 59.לעמוד מאחורי מישהו שמתראיין לטלוויזיה ולהתקשר הביתה שיראו אותך בשידור חי
XDDDDDDDDDג 60.לסתום עם חתיכת נייר טואלט את החור של המפתח בשירותים (שלא יציצו...)

Mori C

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo165.gifישראל בת 60 וואוו! DD:

כל ישאלי אמר לפחות פעם בחיים שלו (סמנו את מה שאמרתם):
1.בוקר טוב אליהו
2.תסלח לי מאוד
3.ילד לך תשחק ליד הבית שלך
4.לא רואה אותך ממטר
5.תראה לי איפה זה כתוב
7.ברכו את ה' המבורך ברוך ה' המברך לעולם ועד
8.איזה מספר נכנס?
9.לא נרדמתי כל הלילה
10.או שכן או שלא
11.למה מי מת?
12.לך תוכיח שאין לך אחות
13.דיברו איתך בקשר אלי?
14.על החיים ועל המוות
15. עוד שנה ו- חודשים למניאק
16.נשבע לך ביקר לי
17.ומה אני, עז?
18.לך חפש ת'חברים שלך
19.צריך להיכנס בהם
21.תגיד, איפה נעלמת?
22.למי אמרת מניאק?
23.ילד, איפה אבא שלך?
24.שקט, שקט, חדשות
25.אם תרצו אין זו אגדה
26.ויקומו המלפפונים וישתינו על הגנן
27.אין לי שום דבר נגד דתיים
28.אני, אל תראה אותי ככה
29.כל כלב ביג'י יומו
30.יש לי קשרים
31.יאללה יאללה
ישראלי זה... (סמנו את מה שבעינכם הוא הכי ישראלי)
36.לזרוק מהחלון של המכונית קליפות של גרעינים ולהגיד: "זה זבל אורגני, זה טוב לאדמה"
39.לא להצליח אף פעם להשחיל את הקשית הדקיקה למקום המסומן בשקית הטרופית (ובסופו של דבר לתלוש עם השיניים את אחד הקצוות)
40.לדפוק על אבטיח בכדי לדעת אם הוא מתוק
45.לשקר בסקרים טלפונים
45.להוסיף גרגרי אורז למלחייה כדי לספוג את הלחות
46.לפרוש מקריאת ההגדה בליל הסדר מיד אחרי הארוחה
48.להריח את האוכל לפני שטועמים
49.לא לאכול את בית העין רק בגלל שהצהוב התפוצץ בטיגון
50.לסנוור בחזרה את מיש מסנוור אותך
51.להחזיק את המקל במשמרות בטיחות
52.לחסל את שקית שקדי המרק עוד לפני שהמרק מוכן
56.להשתמש בתעודת זהות בתור ארנק
59.לעמוד מאחורי מישהו שמתראיין לטלוויזיה ולהתקשר הביתה שיראו אותך בשידור חי
60.לסתום עם חתיכת נייר טואלט את החור של המפתח בשירותים (שלא יציצו...)
הודגש באמצעות מדגישומטיק

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifאני כולי ישראלי..

טעים, טרי ועסיסי
1.בוקר טוב אליהו
2.תסלח לי מאוד
4.לא רואה אותך ממטר
5.תראה לי איפה זה כתוב
8.איזה מספר נכנס?
9.לא נרדמתי כל הלילה
10.או שכן או שלא
11.למה מי מת?
12.לך תוכיח שאין לך אחות
13.דיברו איתך בקשר אלי?
14.על החיים ועל המוות
16.נשבע לך ביקר לי
17.ומה אני, עז?
18.לך חפש ת'חברים שלך
19.צריך להיכנס בהם
21.תגיד, איפה נעלמת?
22.למי אמרת מניאק?
23.ילד, איפה אבא שלך?
24.שקט, שקט, חדשות
25.אם תרצו אין זו אגדה
28.אני, אל תראה אותי ככה
29.כל כלב ביג'י יומו
30.יש לי קשרים
31.יאללה יאללה

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifלמה לא ראיתי שיש המשך../images/Emo122.gif?

36.לזרוק מהחלון של המכונית קליפות של גרעינים ולהגיד: "זה זבל אורגני, זה טוב לאדמה" 37.להיות פטריוטי גדול אבל לקנות תמיד תוצרת חוץ 38.לכנות "אחי" את מי שהכרת רק לפני 5 דקות
45.לשקר בסקרים טלפונים 45.להוסיף גרגרי אורז למלחייה כדי לספוג את הלחות 46.לפרוש מקריאת ההגדה בליל הסדר מיד אחרי הארוחה
47.לדבר ספרדית שוטפת רק מצפייה בטלנובלות 48.להריח את האוכל לפני שטועמים 49.לא לאכול את בית העין רק בגלל שהצהוב התפוצץ בטיגון 50.לסנוור בחזרה את מיש מסנוור אותך 51.להחזיק את המקל במשמרות בטיחות
נראה לי כי רק בישראל יש שקדי מרק לא?
וירוס זה לא חיה [אז תרשמו וומבט- זאת דווקא כן חיה
] 56.להשתמש בתעודת זהות בתור ארנק 57.לחפש עמוק בתוך מקרר החלב בסופרמרקט קרטון חלב עם תאריך תפוגה הכי רחוק שאפשר

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifהווו יצאתי טיפשה. שוב.../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif

חשבתי שזה מה שאני אמרתי אי פעם בחיים בתור ישראלית, לא מה ישראלי אומר

חחחחחחחחחח אהבתייי! ../images/Emo6.gif

2.תסלח לי מאוד 3.ילד לך תשחק ליד הבית שלך 4.לא רואה אותך ממטר
5.תראה לי איפה זה כתוב
6.לא חשוב הגיל, העיקר התרגיל/זה לא הגיל זה התרגיל 7.ברכו את ה' המבורך ברוך ה' המברך לעולם ועד 8.איזה מספר נכנס? 9.לא נרדמתי כל הלילה
10.או שכן או שלא
11.למה מי מת?
14.על החיים ועל המוות
15. עוד שנה ו- חודשים למניאק 16.נשבע לך ביקר לי
17.ומה אני, עז?
18.לך חפש ת'חברים שלך
19.צריך להיכנס בהם
21.תגיד, איפה נעלמת?
22.למי אמרת מניאק? 23.ילד, איפה אבא שלך? 24.שקט, שקט, חדשות 25.אם תרצו אין זו אגדה
אומיגאדXDDDDDDDDDDDD 28.אני, אל תראה אותי ככה
29.כל כלב ביג'י יומו
30.יש לי קשרים 31.יאללה יאללה
ישראלי זה... (סמנו את מה שבעינכם הוא הכי ישראלי) 34.להוציא מדוזה מהמים ולהתעלל בה על מטקה 35.לפגוש במפתיע מישהו שבדיוק מדברים עליו ולהגיד: "מדברים על החמור והחמור מופיע" [אצלנו זה יותר נכון חבל שלא דיברנו על מיליון דולר!] 36.לזרוק מהחלון של המכונית קליפות של גרעינים ולהגיד: "זה זבל אורגני, זה טוב לאדמה" 37.להיות פטריוטי גדול אבל לקנות תמיד תוצרת חוץ
!! 40.לדפוק על אבטיח בכדי לדעת אם הוא מתוק 41.להחזיק באופן קבוע בתא מטען של הרכב מנגל, כסאות מתקפלים לים, שואב אבק קטן וארגז מלא בחומרי ניקוי לטיפוח הרכב 42.לטעום בסופרמרקט מכל הדוגמיות שמחלקים חינם ולא לקנות שום דבר
!! 43.למשש את כל הלחמים במכלות לפני שבחורים אחד 44.לשבת על "הברזלים" בשכונה
45.לשקר בסקרים טלפונים
!!!! 45.להוסיף גרגרי אורז למלחייה כדי לספוג את הלחות
הכי אמא שלי בעולם XDDDD 46.לפרוש מקריאת ההגדה בליל הסדר מיד אחרי הארוחה
49.לא לאכול את בית העין רק בגלל שהצהוב התפוצץ בטיגוןXDDDDDDDDDD
!!!!!! 52.לחסל את שקית שקדי המרק עוד לפני שהמרק מוכן
כל כךךךך 53.לשאול את מי ששכח לסגור את הדלת "תגיד, נולדת באוטובוס?" XD
אני לא אומרת אבל 54.לדעת שהחורף הגיע כי יש קרמבו בחנויות
! 55.לשחק "ארץ עיר" ולדעת שהחיה היחידה באות ו' היא וירוס חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 56.להשתמש בתעודת זהות בתור ארנק
הכי ההורים שלי 57.לחפש עמוק בתוך מקרר החלב בסופרמרקט קרטון חלב עם תאריך תפוגה הכי רחוק שאפשר
הכי ההורים שלי XDDDD 58.לנקב חריץ קטנטן בשקית שוקו, ולהתיז לתוך הפה סילון של שוקו.
!! 59.לעמוד מאחורי מישהו שמתראיין לטלוויזיה ולהתקשר הביתה שיראו אותך בשידור חי
XDDDDDDDDDD

Be My Escape

New member
../images/Emo165.gifאללה ישראליות!

כל ישראלי אמר לפחות פעם אחת בחיים שלו:
1.בוקר טוב אליהו
2.תסלח לי מאוד
XD
4.לא רואה אותך ממטר
5.תראה לי איפה זה כתוב
8.איזה מספר נכנס?
9.לא נרדמתי כל הלילה
10.או שכן או שלא
11.למה מי מת?
12.לך תוכיח שאין לך אחות
13.דיברו איתך בקשר אלי?
14.על החיים ועל המוות
16.נשבע לך ביקר לי
17.ומה אני, עז?
18.לך חפש ת'חברים שלך
19.צריך להיכנס בהם
21.תגיד, איפה נעלמת?
22.למי אמרת מניאק?
23.ילד, איפה אבא שלך?
24.שקט, שקט, חדשות
25.אם תרצו אין זו אגדה
28.אני, אל תראה אותי ככה
29.כל כלב ביג'י יומו
30.יש לי קשרים
ישראלי זה... (סמנו את מה שבעינכם הוא הכי ישראלי)
XDDD
XD
45.לשקר בסקרים טלפונים
49.לא לאכול את ביצת העין רק בגלל שהצהוב התפוצץ בטיגון
50.לסנוור בחזרה את מי שמסנוור אותך
60.לסתום עם חתיכת נייר טואלט את החור של המפתח בשירותים (שלא יציצו...) *רוב הדברים פה זה דברים שגם אחרים בעולם עושים.><'

DontWakeMeUp

New member
וואי שאלון טוב D:

ואני לא אוהבת כ"כ שאלונים כל ישאלי אמר לפחות פעם בחיים שלו (סמנו את מה שאמרתם): 1.בוקר טוב אליהו 2.תסלח לי מאוד 3.ילד לך תשחק ליד הבית שלך
4.לא רואה אותך ממטר
5.תראה לי איפה זה כתוב
10.או שכן או שלא
11.למה מי מת?
12.לך תוכיח שאין לך אחות או ההורים שלך אחים? XDDDD 13.דיברו איתך בקשר אלי?
14.על החיים ועל המוות
XDDDD 18.לך חפש ת'חברים שלך
19.צריך להיכנס בהם
21.תגיד, איפה נעלמת?
22.למי אמרת מניאק?
23.ילד, איפה אבא שלך? 24.שקט, שקט, חדשות 25.אם תרצו אין זו אגדה
חחחחחח 28.אני, אל תראה אותי ככה 29.כל כלב ביג'י יומו 30.יש לי קשרים
31.יאללה יאללה
ישראלי זה... (סמנו את מה שבעינכם הוא הכי ישראלי) 34.להוציא מדוזה מהמים ולהתעלל בה על מטקה
XDDDDDDDDDD 35.לפגוש במפתיע מישהו שבדיוק מדברים עליו ולהגיד: "מדברים על החמור והחמור מופיע"
XDD 39.לא להצליח אף פעם להשחיל את הקשית הדקיקה למקום המסומן בשקית הטרופית (ובסופו של דבר לתלוש עם השיניים את אחד הקצוות)
40.לדפוק על אבטיח בכדי לדעת אם הוא מתוק 41.להחזיק באופן קבוע בתא מטען של הרכב מנגל, כסאות מתקפלים לים, שואב אבק קטן וארגז מלא בחומרי ניקוי לטיפוח הרכב 42.לטעום בסופרמרקט מכל הדוגמיות שמחלקים חינם ולא לקנות שום דבר
חחחחחחחח אמא שלי 44.לשבת על "הברזלים" בשכונה
45.לשקר בסקרים טלפונים
45.להוסיף גרגרי אורז למלחייה כדי לספוג את הלחות 46.לפרוש מקריאת ההגדה בליל הסדר מיד אחרי הארוחה
אני חחח אני מאוד בררנית [וואט דה פאק] באוכל 49.לא לאכול את בית העין רק בגלל שהצהוב התפוצץ בטיגון
חחחחח 51.להחזיק את המקל במשמרות בטיחות 52.לחסל את שקית שקדי המרק עוד לפני שהמרק מוכן
XDDDDD 56.להשתמש בתעודת זהות בתור ארנק
אבא שלי חחחח 57.לחפש עמוק בתוך מקרר החלב בסופרמרקט קרטון חלב עם תאריך תפוגה הכי רחוק שאפשר
מודה באשמה XD אומגאד שאלון טוב D:

NoAmItA ChAn

New member
אומגאש, אני גרוזינית! |הלם|

2.תסלח לי מאוד 3.ילד לך תשחק ליד הבית שלך 4.לא רואה אותך ממטר 5.תראה לי איפה זה כתוב
10.או שכן או שלא
11.למה מי מת?
18.לך חפש ת'חברים שלך
19.צריך להיכנס בהם 20.כל העומד מאחורי ומלפני ומצדדי, הוא העומד
21.תגיד, איפה נעלמת?
22.למי אמרת מניאק? 23.ילד, איפה אבא שלך?
24.שקט, שקט, חדשות 25.אם תרצו אין זו אגדה
28.אני, אל תראה אותי ככה
29.כל כלב ביג'י יומו
30.יש לי קשרים
31.יאללה יאללה
אבוי, אני ישראלית! |הלם| ישראלי זה... (סמנו את מה שבעינכם הוא הכי ישראלי) 34.להוציא מדוזה מהמים ולהתעלל בה על מטקה 35.לפגוש במפתיע מישהו שבדיוק מדברים עליו ולהגיד: "מדברים על החמור והחמור מופיע" 36.לזרוק מהחלון של המכונית קליפות של גרעינים ולהגיד: "זה זבל אורגני, זה טוב לאדמה" 37.להיות פטריוטי גדול אבל לקנות תמיד תוצרת חוץ 38.לכנות "אחי" את מי שהכרת רק לפני 5 דקות 39.לא להצליח אף פעם להשחיל את הקשית הדקיקה למקום המסומן בשקית הטרופית (ובסופו של דבר לתלוש עם השיניים את אחד הקצוות)
43.למשש את כל הלחמים במכלות לפני שבחורים אחד 44.לשבת על "הברזלים" בשכונה 45.לשקר בסקרים טלפונים 45.להוסיף גרגרי אורז למלחייה כדי לספוג את הלחות 46.לפרוש מקריאת ההגדה בליל הסדר מיד אחרי הארוחה 47.לדבר ספרדית שוטפת רק מצפייה בטלנובלות
49.לא לאכול את ביצת העין רק בגלל שהצהוב התפוצץ בטיגון 50.לסנוור בחזרה את מי שמסנוור אותך 51.להחזיק את המקל במשמרות בטיחות
54.לדעת שהחורף הגיע כי יש קרמבו בחנויות 55.לשחק "ארץ עיר" ולדעת שהחיה היחידה באות ו' היא וירוס
יש עוד חיה בו' - וומבט. 56.להשתמש בתעודת זהות בתור ארנק 57.לחפש עמוק בתוך מקרר החלב בסופרמרקט קרטון חלב עם תאריך תפוגה הכי רחוק שאפשר
58.לנקב חריץ קטנטן בשקית שוקו, ולהתיז לתוך הפה סילון של שוקו. 59.לעמוד מאחורי מישהו שמתראיין לטלוויזיה ולהתקשר הביתה שיראו אותך בשידור חי 60.לסתום עם חתיכת נייר טואלט את החור של המפתח בשירותים (שלא יציצו...)

Mcfly for ever

New member
../images/Emo165.gif אני ../images/Emo165.gif

.בוקר טוב אליהו
2.תסלח לי מאוד 3.ילד לך תשחק ליד הבית שלך
4.לא רואה אותך ממטר 5.תראה לי איפה זה כתוב
10.או שכן או שלא
11.למה מי מת? 12.לך תוכיח שאין לך אחות 13.דיברו איתך בקשר אלי?
14.על החיים ועל המוות
=) 15. עוד שנה ו- חודשים למניאק 16.נשבע לך ביקר לי
17.ומה אני, עז?
18.לך חפש ת'חברים שלך 19.צריך להיכנס בהם 20.כל העומד מאחורי ומלפני ומצדדי, הוא העומד
21.תגיד, איפה נעלמת? 22.למי אמרת מניאק? 23.ילד, איפה אבא שלך? 24.שקט, שקט, חדשות 25.אם תרצו אין זו אגדה
26.ויקומו המלפפונים וישתינו על הגנן 27.אין לי שום דבר נגד דתיים 28.אני, אל תראה אותי ככה 29.כל כלב ביג'י יומו 30.יש לי קשרים 31.יאללה יאללה
ישראלי זה... 34.להוציא מדוזה מהמים ולהתעלל בה על מטקה
38.לכנות "אחי" את מי שהכרת רק לפני 5 דקות 39.לא להצליח אף פעם להשחיל את הקשית הדקיקה למקום המסומן בשקית הטרופית (ובסופו של דבר לתלוש עם השיניים את אחד הקצוות)
44.לשבת על "הברזלים" בשכונה 45.לשקר בסקרים טלפונים
כל כך אני 49.לא לאכול את בית העין רק בגלל שהצהוב התפוצץ בטיגון 50.לסנוור בחזרה את מיש מסנוור אותך
51.להחזיק את המקל במשמרות בטיחות 52.לחסל את שקית שקדי המרק עוד לפני שהמרק מוכן
54.לדעת שהחורף הגיע כי יש קרמבו בחנויות 55.לשחק "ארץ עיר" ולדעת שהחיה היחידה באות ו' היא וירוס
56.להשתמש בתעודת זהות בתור ארנק 57.לחפש עמוק בתוך מקרר החלב בסופרמרקט קרטון חלב עם תאריך תפוגה הכי רחוק שאפשר 58.לנקב חריץ קטנטן בשקית שוקו, ולהתיז לתוך הפה סילון של שוקו.

עונהD:

10.או שכן או שלא
11.למה מי מת?
16.נשבע לך ביקר לי 17.ומה אני, עז?
18.לך חפש ת'חברים שלך
19.צריך להיכנס בהם 20.כל העומד מאחורי ומלפני ומצדדי, הוא העומד
21.תגיד, איפה נעלמת?
22.למי אמרת מניאק? 23.ילד, איפה אבא שלך? 24.שקט, שקט, חדשות 25.אם תרצו אין זו אגדה 26.ויקומו המלפפונים וישתינו על הגנן 27.אין לי שום דבר נגד דתיים
28.אני, אל תראה אותי ככה 29.כל כלב ביג'י יומו
30.יש לי קשרים 31.יאללה יאללה
ישראלי זה... (סמנו את מה שבעינכם הוא הכי ישראלי) 34.להוציא מדוזה מהמים ולהתעלל בה על מטקה 35.לפגוש במפתיע מישהו שבדיוק מדברים עליו ולהגיד: "מדברים על החמור והחמור מופיע"
36.לזרוק מהחלון של המכונית קליפות של גרעינים ולהגיד: "זה זבל אורגני, זה טוב לאדמה" 37.להיות פטריוטי גדול אבל לקנות תמיד תוצרת חוץ
41.להחזיק באופן קבוע בתא מטען של הרכב מנגל, כסאות מתקפלים לים, שואב אבק קטן וארגז מלא בחומרי ניקוי לטיפוח הרכב 42.לטעום בסופרמרקט מכל הדוגמיות שמחלקים חינם ולא לקנות שום דבר
!!!! 43.למשש את כל הלחמים במכלות לפני שבחורים אחד
45.לשקר בסקרים טלפונים
הכי ישראלי..בעיקר אני
45.להוסיף גרגרי אורז למלחייה כדי לספוג את הלחות 46.לפרוש מקריאת ההגדה בליל הסדר מיד אחרי הארוחה 47.לדבר ספרדית שוטפת רק מצפייה בטלנובלות 48.להריח את האוכל לפני שטועמים 49.לא לאכול את בית העין רק בגלל שהצהוב התפוצץ בטיגון 50.לסנוור בחזרה את מיש מסנוור אותך
56.להשתמש בתעודת זהות בתור ארנק 57.לחפש עמוק בתוך מקרר החלב בסופרמרקט קרטון חלב עם תאריך תפוגה הכי רחוק שאפשר
58.לנקב חריץ קטנטן בשקית שוקו, ולהתיז לתוך הפה סילון של שוקו. 59.לעמוד מאחורי מישהו שמתראיין לטלוויזיה ולהתקשר הביתה שיראו אותך בשידור חי
60.לסתום עם חתיכת נייר טואלט את החור של המפתח בשירותים (שלא יציצו...) XDDDDDDD

עונה

1.בוקר טוב אליהו 2.תסלח לי מאוד 3.ילד לך תשחק ליד הבית שלך 4.לא רואה אותך ממטר 5.תראה לי איפה זה כתוב
6.לא חשוב הגיל, העיקר התרגיל/זה לא הגיל זה התרגיל 7.ברכו את ה' המבורך ברוך ה' המברך לעולם ועד 8.איזה מספר נכנס?
9.לא נרדמתי כל הלילה
10.או שכן או שלא
11.למה מי מת?
18.לך חפש ת'חברים שלך 19.צריך להיכנס בהם 20.כל העומד מאחורי ומלפני ומצדדי, הוא העומד
21.תגיד, איפה נעלמת? 22.למי אמרת מניאק? 23.ילד, איפה אבא שלך? 24.שקט, שקט, חדשות 25.אם תרצו אין זו אגדה 26.ויקומו המלפפונים וישתינו על הגנן 27.אין לי שום דבר נגד דתיים 28.אני, אל תראה אותי ככה 29.כל כלב ביג'י יומו 30.יש לי קשרים 31.יאללה יאללה
ישראלי זה... (סמנו את מה שבעינכם הוא הכי ישראלי) 34.להוציא מדוזה מהמים ולהתעלל בה על מטקה 35.לפגוש במפתיע מישהו שבדיוק מדברים עליו ולהגיד: "מדברים על החמור והחמור מופיע"
37.להיות פטריוטי גדול אבל לקנות תמיד תוצרת חוץ 38.לכנות "אחי" את מי שהכרת רק לפני 5 דקות
39.לא להצליח אף פעם להשחיל את הקשית הדקיקה למקום המסומן בשקית הטרופית (ובסופו של דבר לתלוש עם השיניים את אחד הקצוות) 40.לדפוק על אבטיח בכדי לדעת אם הוא מתוק 41.להחזיק באופן קבוע בתא מטען של הרכב מנגל, כסאות מתקפלים לים, שואב אבק קטן וארגז מלא בחומרי ניקוי לטיפוח הרכב
57.לחפש עמוק בתוך מקרר החלב בסופרמרקט קרטון חלב עם תאריך תפוגה הכי רחוק שאפשר 58.לנקב חריץ קטנטן בשקית שוקו, ולהתיז לתוך הפה סילון של שוקו. 59.לעמוד מאחורי מישהו שמתראיין לטלוויזיה ולהתקשר הביתה שיראו אותך בשידור חי 60.לסתום עם חתיכת נייר טואלט את החור של המפתח בשירותים (שלא יציצו...)

למעלה