סיכום~שבועי

אלינה מ

New member
../images/Emo165.gifסיכום~שבועי../images/Emo165.gif

שיר השבוע (של הראל)-
שיר השבוע בכללי (לא של הראל)-
דיסק שאתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שעשה לכם את השבוע-
משהו שהרס לכם תשבוע-
מאכל השבוע-
תיכנונים לסופ"ש-
ציטוט/ סקופ/ משפט השבוע?
סרט/ ספר/ סדרת השבוע-
סכמו את השבוע ב-4 מילים-
תמונת השבוע-
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
יום העצמאות: -איך היה יום העצמאות? -איפה חגגתם? -איזה אומנים הופיעו אצליכם?

1 shiran 1

New member
סוף שבוע נעים

שיר השבוע (של הראל)- לבדי שיר השבוע בכללי (לא של הראל)- דיסק שאתם רוצים להמליץ עליו- משהו שעשה לכם את השבוע-אין משהו שהרס לכם תשבוע-כל המתכונות שהיו לי מאכל השבוע-צ'יפס תיכנונים לסופ"ש-ללמוד ללמוד ללמוד ציטוט/ סקופ/ משפט השבוע? סרט/ ספר/ סדרת השבוע-אחת שיודעת סכמו את השבוע ב-4 מילים-חרא חרא חרא חרא תמונת השבוע- השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:לעבור את המתכונת בתנ"ך - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שיחזירו את המתכונות ואני אקבל ציון טוב -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: יום העצמאות: -איך היה יום העצמאות?סביר -איפה חגגתם? בירושלים -איזה אומנים הופיעו אצליכם?יהורם גאון אליסה שפרגה ושלומי משו

אני../images/Emo166.gif

שיר השבוע (של הראל)- את שיר השבוע בכללי (לא של הראל)-home is where the heart is-Lady Antebellum דיסק שאתם רוצים להמליץ עליו-חחח
משהו שעשה לכם את השבוע-כלום משהו שהרס לכם תשבוע-כלום
מאכל השבוע-הרבה פיתות תיכנונים לסופ"ש-לישון
ציטוט/ סקופ/ משפט השבוע?אמ..אולמרט קיבל שוחד?
סרט/ ספר/ סדרת השבוע-חסינת כאב סכמו את השבוע ב-4 מילים-יום העצמאות 60 יא תמונת השבוע-
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:לא יודעת - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:לא יודעת -שיר שפתחתם איתו את השבוע:looking for a good time-Lady Antebellum -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:חחח אתם לא רוצים לדעת. יום העצמאות: -איך היה יום העצמאות?נחמד
-איפה חגגתם? בבית וקצת בחוץ -איזה אומנים הופיעו אצליכם?ישי לוי? לא יודעת מי הופיע באמת? שבוע טוב!

אלינה מ

New member
מסכמת :)

שיר השבוע (של הראל)- אין :0 שיר השבוע בכללי (לא של הראל)- היהודים- ירושלים של זהב, עברי לידר- מרי לנצח ומחכים למשיח, Here Without You, Youre Beautiful, Enjoy The Silence דיסק שאתם רוצים להמליץ עליו- משהו שעשה לכם את השבוע- עברי לידר
הוא מדהים משהו שהרס לכם תשבוע- פספסתי את ההופעה של הכנסייה ועוד כמה דברים.. מאכל השבוע- שניצל תירס בצורה מוגזמת חח תיכנונים לסופ"ש- מבחנים ועוד מבחנים ציטוט/ סקופ/ משפט השבוע? עברי: "וואו, חכו רגע אני חייב לצלם אותכם!" ראש עיריית נתניה: "..והעיר בת 80" אחד מהקהל: "לא נכון ישקרנים היא בת 79"
סרט/ ספר/ סדרת השבוע- סכמו את השבוע ב-4 מילים- בסך הכל היה נפלא תמונת השבוע- השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיעבור - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לעבור את המבחנים.. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: נראה לי אביב הנצחי של הכנסייה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: תאמת לא בא לי לראות כבר אף אחד יום העצמאות: -איך היה יום העצמאות? נפלא -איפה חגגתם? נחשו חח נתניה -איזה אומנים הופיעו אצליכם? הראל סקעת, עידן יניב, עברי לידר, נינט טייב, סינרגיה, משינה והפיג'מות
פיספסתי בחדרה את הכנסייה :/

מסכמת :]

שיר השבוע (של הראל)- כבר לא שיר השבוע בכללי (לא של הראל)- תסתכלי עלינו - דניאל בן חיים דיסק שאתם רוצים להמליץ עליו- X משהו שעשה לכם את השבוע- לפגוווש את הראלייי :) משהו שהרס לכם תשבוע- כלללום ברוך השם מאכל השבוע- יפרח .. תיכנונים לסופ"ש- חברים ציטוט/ סקופ/ משפט השבוע? - שהראל איחר להופעה אצלנו אז זה שאחראי לאירועים - " ראש העיר אמר לי שאם אני לא מחזיק אותכם 20 דק' מפטרים אותי אז תעזרו לי "חחחחחח סרט/ ספר/ סדרת השבוע- אממ סכמו את השבוע ב-4 מילים- שבוע הזה פשוט מושלם ! תמונת השבוע- נוסיף .. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אזכרה של סבתא =\ - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: :x -שיר שפתחתם איתו את השבוע: כבר לא של הראאל -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: חח באלי את הראל שווב יום העצמאות: -איך היה יום העצמאות? מוווושלםםם -איפה חגגתם? בעיר שלי -איזה אומנים הופיעו אצליכם? רק הראלייי בגלל זה היה מושלם P:

למעלה