עצמאות 07 - איך היה?

../images/Emo165.gifעצמאות 07 - איך היה? ../images/Emo165.gif

נו, ספרו חויות, אצלי היה סבבה, בערב על אף הרוחות והקור אכלתי סטיקים כמצוות היום וראיתי גם סרט חרש שנקרא "שיר ולחן", לדעתי מצויין, בין לבין ביקרתי גם בבית הלוחם בירושלים והשתתפתי בהופעה של טיפקס, אין אצלם אפס, היה טוב, שמח, ומגניב כרגיל, קובי גם ניסה להביא את המשיח כשהוא פתאום פרץ בשירת משיח משיח,,, אני חייב לציין שהביצוע ל"כפתור אדום משביח כל פעם יותר מקודמו, (תגידו טיפקסים כמה אתם מתאמנים על זה....) חיפשתי שם את מאיר (BIG M) ולא מצאתי אותו רק אחרי המופע, איך שהקטנצ'יק הזה מתחבא... צילמתי קצת והעלתי את התמונות לאלבום, אתם מוזמנים לראות.

טיפקסית

New member
עצמאות 07

נשארתי בבסיס הצבאי שלי, אבל האמת שהיה סבבה לאללה עם החבר'ה שנשארו בבסיס,והיה אפילו על האש בחסות הטבחים שלנו. עבר מהר [מאוד]. מחכים כבר לחג הביכורים,אז הולכת להיות פה חגיגה אמיתית.

1mayush

New member
עצמאות 2007 ../images/Emo104.gif

היה כיף אבל לא יותר מידי ...
את טיפקס לא יכולתי ללכת לראות כי זה היה רחוק בשבילי המופעים.. אז הלכתי לראות את יוסי אזולאי שאני אוהבת בפארק דניה בירושלים היה הופעה מלאה... הוא נתן את כולו.. רק חבל שהסאונדמן היה דפוק.. היה צריך את מאיר.. הוא שולט בתחום
ואז בסוף דיברתי איתו קצת כי הוא מכיר אותי... (ההורים שלו שכנים שלי) אממ זהו .. (= כללי היה נחמד... ואז יום אחרי החגיגות הלכתי עם חברה לעשות על האש יחד עם המשפחה שלה

למעלה