HOWDY
אהלן! נראה לי שלהגיב לפה זאת אחלה דרך להתחיל לכתוב פה בפורום, לא? אז כדי לא להיות לא מנומס: אני אהוד. מנגן בגיטרה. בדיוק הקמתי להקה חדשה, שמשלבת למען האמת הרבה סגנונות, אבל אם אני צריך להצביע על שניים ספציפיים, אז זה השילוב בין גראנג' לבלוז. ומיותר לציין שאניא והב לשמוע אליס אין צ'יינס
התחלתי לשמוע אותם אחרי ששמעתי את רוסטר. אם אתם שואלים אותי, מדובר באחד השירים הטובים ביותר שהם כתבו. יודעים מה, מדובר באחד משירי הגראנג' הטובים ביותר שנכתבו אי פעם. ואני אומר רק אחד הטובים, פשוט כי אני לא מאמין שבמוזיקה יש דבר כזה הכי טוב... שיר השבוע של אליס- nutshell פשוט כי ניגנתי אותו. וגם כי הוא שיר ממש יפה... שיר השבוע לא של אליס- call me a dog / temple of the dog. hunger strike / temple of the dog אלבום השבוע- temple of the dog סרט/סדרת השבוע- הפמליה ספר השבוע- קצת קשה לענות על זה כשלא קראתי ספר השבוע... מאכל השבוע- בן&ג'ריס אמן השבוע- הייתי אומר שזה צמוד בין אליס אין צ'יינס לטמפל אוף דה דוג... משהו טוב שקרה השבוע- האמת שזה קרה כבר לפני איזה שבועיים, אבל היי - אני אזרח
זה משהו לא רע בכלל... משהו רע שקרה השבוע- היה חם ודי משעמם... אני צריך יותר זמן איכות עם הגיטרות שלי. תוכניות לשבוע הבא (עלינו לטובה)- לצרף באסיסט ללהקה החדשה ולהתחיל לחשוב על הופעות
ציטוט השבוע- וואלה אין לי מושג... הייתי מצטט איזה שיר אבל זה די בנאלי, לא? תמונת השבוע- בגלל שאני חדש כאן, אז קבלו תמונה שלי, מהשלג האחרון, משחק פוטבול
יצא מגניב שהתמונה תפסה את הכדור שבריר שניה אחרי שהוא יצא מהיד שלי...