שרשור שבועי

HagarStar

New member
../images/Emo165.gifשרשור שבועי../images/Emo165.gif../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

שיר השבוע של פראמור: שיר השבוע לא של פראמור: קליפ השבוע: להקת/אומן השבוע: אלבום השבוע: משהו חיובי שקרה השבוע: משהו שלילי שקרה השבוע: סדרת השבוע: סרט השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע:

BegForMercy

New member
../images/Emo41.gif

שיר השבוע של פראמור: LTFB שיר השבוע לא של פראמור: Dear God- A7X Times Like These- Blessthefall Warmness On The Soul- A7X Schizophrenia- Brokencyde Hearts Burst Into Fire- BFMV Noises- You Me At Six קליפ השבוע: Times Like These לייב של בלס להקת/אומן השבוע: בלס נראהלי אלבום השבוע: ^ משהו חיובי שקרה השבוע: יום העצמאות משהו שלילי שקרה השבוע: גיבוש סדרת השבוע: לא סרט השבוע: שודדי הקאריביים 1+2 בקרוב אני אראה את 3 ציטוט השבוע: "בולבול!!!" תמונת השבוע: מוזר כ'כ.

../images/Emo210.gif "אל תחכי, אל תתני לחיים לעבור בשחור לבן

אני אוסיף לך צבעים, אני בא להציל אותך , חכי, אני בדרך אלייך , אני בא , אני בא , אני בא .." אביבבבבב הזה כזה מלך
שיר השבוע של פראמור: הגרסה שהם עשו לMy hero של Foo fighters ^^ שיר השבוע לא של פראמור: טמבל - בן ארצי , שיר אחד המשעשעים
קליפ השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=DOcDRIpU-No&feature=related להקת/אומן השבוע: אביב גפן כמובן
אלבום השבוע: Scream , Aim , Fire - BFMV משהו חיובי שקרה השבוע: רוק"צ !@#
משהו שלילי שקרה השבוע: האקס הטמבל הזה שלח חברים שלו לשאול אם אני נמרחת על בנים לידו בכוונה ואפילו לא חיבקתי אף אחד כשהייתי לידו
וגם אח'כ הוא צעק עליי בטלפון ><" סדרת השבוע: לא סדרה , תוכנית שעשו על עומר אל-קבץ שהיה המרכז שבט שלי פעם והוא כזה מקסים . בקיצוור , שלמה ארצי ראיין את ההורים שלו וכתב עליו שיר וזה היה אחד המקסימים . (ביום הזיכרון לחללי צה"ל , כמובן .) סרט השבוע: לא ראיתי השבוע סרטים , אבל אני אראה היום "רודף העפיפונים" אז סביר להניח שהוא יהיה כי זה יהיה הסרט היחיד בשבוע XD ציטוט השבוע: "הייתי רוצה שיחה לדבר אחד על אחד עם כל אחד מכם . יהיה מעניין גם לי וגם לכם . אבל בעיקר לכם ! אז אנחנו נישאר במתכונת הזו של 16 (אאל"ט זה המספר שהוא אמר) אלף על ארבעה .." [יובל מנדלסון הטיפש הזה
] קראת ?
איך קוראים לחבר / חברה שלך ?

Johnni456

New member
"היייתי בפריז וגם ברומא"../images/Emo79.gif

שיר השבוע של פראמור: אמרג'נסי שיר השבוע לא של פראמור: dead men's ballet של Sixx am קליפ השבוע: "שלום לך ארץ נהדרת" של שייגעצ
להקת/אומן השבוע:שייגעצ ו-Sixx am אלבום השבוע:AWKIF משהו חיובי שקרה השבוע:נפגשתי עם אורלנדו משהו שלילי שקרה השבוע: לא הלכתי לרוקצ
סדרת השבוע:
סרט השבוע:את מטורפת, אתה חתיך ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif

שיר השבוע של פראמור: טאדס וואט יו גט. לט דה פליים בגין. שיר השבוע לא של פראמור: לאדעת. קליפ השבוע: לאדעת. להקת/אומן השבוע: פארמור לוסטפרופטס ופיונרל. אלבום השבוע: לאדעת. משהו חיובי שקרה השבוע: רוק"צצצצצצצצצצצצ! משהו שלילי שקרה השבוע: קיבלתי רק 80 בפיזיקה ;; סדרת השבוע: גוסיפ גירל
סרט השבוע: זוג משמיים
ציטוט השבוע: - תמונת השבוע: -

oo ELLA oo

New member
עונה :)

שיר השבוע של פראמור:הללויה שיר השבוע לא של פראמור:avril lavigne -losing grip avril lavigne-he wasn't Linkin Park - What I've Done Linkim Park -Numb Evanescence - Bring Me To Life Evanescence - Lithium קליפ השבוע:Evanescence - Lithium להקת/אומן השבוע:אבריל,אוונסנס,לינקין פארק ופראמור :) אלבום השבוע:Evanescence-the open door משהו חיובי שקרה השבוע:יום העצמאות :) משהו שלילי שקרה השבוע:אין P: סדרת השבוע:אמממ...פטיטו ? סרט השבוע:אין ><' ציטוט השבוע:אין תמונת השבוע:אין לי כוח XD

Emergency Exit

New member
"אך אין מקום כמו ארץישראל!" ../images/Emo166.gif

שיר השבוע של פראמור: hallelujah שיר השבוע לא של פראמור: מופע הארנבות - אמברלה (קאבר), 'Lenny kravitzs - where are we runnin קליפ השבוע: אביתר בנאי - תתחנני אליי להקת/אומן השבוע: אביתר בנאי\ מופע הארנבות\מוניקה\שייגעצ אלבום השבוע: לאדעת
משהו חיובי שקרה השבוע: רוק''צצצצצצצצצ. פעולה נחמדה היום. והיתי אצל חברהמראשון משהו שלילי שקרה השבוע: ביזבזתי המוןכסף + נסיעות לראשון. בולבוללללל. ומבחנים בקרוב. סדרת השבוע: וויל וגרייס סרט השבוע: שודדי הקארייבים1. (היההיום) ציטוט השבוע: אני: "אבאלהההה בוא ללונה פארק נרכב על הסוס הלבןןןןןן" , "רגע, גם אני וגם אבאשלי? מסכן הסוסהלבן.." *אחרי כמה דקות* "אהאעעעע הסוס הלבן בא לנקוםםםםםםם" תמונת השבוע: |חץ|

HagarStar

New member
ממ../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

שיר השבוע של פראמור: מיזביז? שיר השבוע לא של פראמור: איי דונט לייק דה וויב אין דה וי איי פי - אלקטרוואמפ קליפ השבוע: איי דונט לייק... להקת/אומן השבוע: אליסה ג'ורדנה אלבום השבוע: קיוט משהו חיובי שקרה השבוע: אהה הכל? D: משהו שלילי שקרה השבוע: סדרת השבוע: ריפר ושנות ה70 סרט השבוע: דה לוקאווט ופרנויד פארק ציטוט השבוע: תמונת השבוע: ציור שיש על הקיר במסדרון בבצפר :ם

A t a s h i

New member
סופשבוע. 3>

שיר השבוע של פראמור: FAPIPO. שיר השבוע לא של פראמור: Evanescence - Lies (Remake). קליפ השבוע: Flyleaf - Sorrow.
להקת/אומן השבוע: Evanescence. אלבום השבוע: Evanescence - Origin. משהו חיובי שקרה השבוע: יומולדת של חברה, היה בסט. 3> ואתמול בערב חברה הייתה אצלי והיה ממש כיף. :] משהו שלילי שקרה השבוע: חרא של ערב עצמאות, ארר. >< סדרת השבוע: 'אחת שיודעת'. סרט השבוע: ראיתי רק את 'בלופר', שהיה גרוע, אז. :X ציטוט השבוע: נה. תמונת השבוע: נה.

A t a s h i

New member
חח, כע, זה יוצא משעשע, ../images/Emo6.gif

אבל למי יש כוח לכתוב את כל השם? XD

למעלה