תמונות+הכתבה מהעיתון Rocksound

חח לא סיימתי אבל שיהיהXDD

בבקשה:]] ואין לי כוח להמשיך עכשיו אני אמריך אח"כ וד"א הרשמי עובד לך?לי לא

השיער של תומו ../images/Emo99.gif

אני מזכירה שאסור לשים סריקות של עיתונים וכתבות בתפוז, זאת הפרה של זכויות יוצרים. את יכולה לשים לינק לתמונה אבל לא את התמונה עצמה. אני אאלץ למחוק את הקבצים, לכן כדאי שתשימי קישורים ותודה על הכל יקירה

i am777

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo207.gif../images/Emo207.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif תכנסו!

אוקי, דברתי עם חברה שלי מאוסטרליה. מסתבר שהיא לא סיפרה לי שהיא מכירה את 30STM.... אז שאלתי אותה והיא אמרה לי שכן.....- מפה זה מתחיל............ היא אמרה לי שהיא פגשה את ג'ארד באוסטרליה אחרי ההופעה....היא ניצחה באיזושהי תחרות(שהייתה שם.....זה לא משנה) קיצר , היא פגשה אותה לשיחה אישית....היא דיברה איתו היא הקליטה איתו שיר שהיא בחרה קיבלה את שני האלבומים בפגישה......הביאו לה כמה מדבקות....וכל מיני היא קיבלה ממנו את המפרט שלוו - של ג'ארד... ואת המקלות של שאנון. והיא דיברה איתו מלא (כמובן כמו שאנחנו אומרות.....הוא חופר ברמות) והיא קיבלה בנוסף לכל נשיקה
(לא למות בנות\בנים)

מגניב ;

ג'ארד נשמע כמו בן אדם נחמד. הוא היחידי שלא פגשתי עדיין. שאנון מותק, תומו מותק, טים מותק.. ועם ג'ארד לא הצחלתי לדבר בגלל שהוא תמיד מוקף מטומטמות כל מה שהוא עשה לי זה לעשות לי "נונונו" בהופעה כי התבלבלתי במילה ו..כמובן לחתום לי.

למעלה