יום עצמאות שמח

maruan

New member
../images/Emo104.gif ../images/Emo104.gif כול הארץ דגלים ../images/Emo104.gif...

חג עצמאות שמח לכול עם ישראל ובמיוחד לחיילי צה"ל
עד 120 למדינה בכי מתוקה בכול המזרי התיכון

יעקב ר

New member
../images/Emo165.gif../images/Emo104.gifיום עצמאות שמח../images/Emo104.gif../images/Emo104.gif../images/Emo165.gif

למנהלת הפורום, לכל הגולשים ולכל אזרחי המדינה באשר הם נמצאים. חג עצמעות שמח והעיקר לא לאבד את התקווה- לפי שירו של שייק´ה פייקוב ( קטע מתוך השיר ) אל תאאבדו את התקווה יהיה עוד טוב למדינה עם עוז רוחנו ועם האל יהיה עוד טוב לישראל אל תאבדו את התקווה אלפי שנים אותה נישא אנחנו עם הסגולה אנחנו דור הגאולה אל תאבדו את התקווה הן זו ארצנו היחידה הושיטו יד אח אל אח בזה כוחנו ובו נבטח יום העצמאות ה-54 למדינת ישראל - - http://anat.sweethome.co.il/fire.htm

maruan

New member
../images/Emo165.gif ../images/Emo104.gif חג עצמאות שמח../images/Emo165.gif../images/Emo104.gif

החג הכי משמעותי בכול החגים בעולם הוא חג העצמאות של מדינת ישראל היקרה יום ההולדת ה-54 למדינת ישראל הוא היום הכי יפה והכי משמעותי והכי מפואר זה חג צבא ההגנה לישראל זה היום הכי מקסים בכול ימות השנה ובכול חודשי השנה אני מאחל לכול עמך ישראל חג עצמאות שמח עד 120 למדינה הכי יקרה ולמדינה הכי אהובה שאני מעריץ ואני גאה להיות אחד מתושביה והעונג כולו שלי לחיות במדינה הכי נאורה בכול ערי המזרח התיכון
מקווה שהמלחמה תסתיים במהרה וכול החיילים ישובו הביתה בשלום לאמא ולאבא ולאחים ולאחיות הקב"ה יהיה עם כול חיילי צה"ל
חזק לכול חיילי צה"ל

shiri 80

New member
חג שמח ..+ סיפור עם הרבה כבוד.

ראשית , אומנם קצת באיחור ..הרשו לי לאחל לכם ולכל עם ישראל חג שמח מי ייתן ונדע קצת שקט ולו לעשור בודד אחד.... ושאולי דור אחד , אחד ויחיד יידע לגדול במדינתו ללא פחד על קיומו. בתקווה שכל חיילינו יחזרו בשלום,ושאכן ניג את מטרתונו. הרגשתי צורך לחבור שוב אליכם בכדי לספר לכם על מקרה שקרה לי. ביום הזיכרון מתקיים בעירי טקס שנתי לזכר כל החיילים שנפלו במלחמות ישראל וגרו כאן. הטקס מושך אליו כמידי שנה יותר ויותר אנשים,מאות ילדים ,בני נוער ועד למבוגר שבאדם מגיעיםף,עד כי נדמה לי שיגיע היום שכל הרחוב מסביב לאנדרטה ייסגר כולו (כיום רק מחציתו).. כמו כל שאר האנשים הגיע גם בחור צעיר ישוב על כסא גלגלים זה שנים רבות , המוכר לי מסביבת ביתי,אט אט הוא קרב לו ככל הניתן לקרבת הבמה כאשר מחסומי מתכת מונעים את המעבר. ולכשנסתיים הטקס והקהל נתבקש לקום הוא תמך עצמו על הברזלים וחציו עומד חציו נוטה לשבת שר את התקווה. ראיתי בכך כמעשה בעל אצילות נפש, כמעשה פטריוטי ומלא בכבוד. באנשים כאלו הנותנים כבוד למדינתנו עלינו להיזכר בכל פעם שצצות להן אימרות שונות המשמיצות את ערכינו ואי שמרתינו עליהם. כאשר אנו מכבדים את המקום ממנו באנו ,למרות כל הקשיים, למרות כל הבירוקרטיות ומחדלי היום יום ,אז אנו יודעים לעמוד איתנים כניצב מולינו אויב בשער. הדברים הקטנים הללו ,הסמליות שלכאורה נראית לעיתים חסרת משמעות היא הנוטעת בנו את האמונה התקווה והאחדות-ישר כוח בברכת חג שמח ושבת שלום שלכם שירי

tipid

New member
יום העצמאות, יומ הולדת למדינה שקט ו

אאחל לכולנו ולמדינתנו הרבה אחווה שלווה והרבה שנים ארוכות וניחוח. תמר

למעלה