חג שמח

Fairywitch

New member
../images/Emo165.gif../images/Emo166.gifחג שמח../images/Emo70.gif../images/Emo164.gif../images/Emo102.gif

איפה הייתם ואיך ביליתם
חג עצמאות שמח

Deanb

New member
יום עצמאות שמחחחח!!! אני עשיתי

על האש עם משפחתי אתמול בבית ובאו המון חברים. היום אני מצלם תחרות כישרונות שאני מפיק, בנוסח איידול... אנחנו מצלמים את החצי גמר היום והנושא הוא שנות ה-70!

חג שמח ומעולה לכולם!!!!!

אתמול בערב אני הייתי בהופעות!! (ראיתי את עברי לידר, את גבסו, את מרגול ועוד המון...) אגב ראיתי ריקודים מהממים, בתוכם ריקודים אירים (אני מתה על כל דבר אירי!! =) והיו פול מלחמות שלג =) והיום סתם עשינו טיול משפחתי קטן עם הדודים ועוד מעט אנחנו הולכים למנגל אצל דוד שלי =) חג שמייח =)

whatever4

New member
../images/Emo165.gifחג שמח../images/Emo165.gif

אני סתם הסתובבתי בת"א עם חברות בניסיון למצוא מקום נורמלי לבלות (ללא הצלחה).

MEYTALUG

New member
../images/Emo104.gif חג שמח לכווולם ../images/Emo165.gif

הי לכולם חג שמח ונפלא גמרנו עם המנגל היה צפוי וטעים אצלנו היו מופעים מקומיים מצעד מחולות עם כל החוגים מתנ]חים וקצת זיקוקים כוכבת הערב הגיע לגיחה קטנה שי אחד שבוצע על ידי נעמה לוי ממועמדות כוכב נולד 3 שרה שיר של ריקי גל הנה פתחתי חלון היה יפה תהנו מיטל

נועה167

New member
חג שמחחחח../images/Emo166.gif../images/Emo165.gif

הייתי בהתחלה אצל חברה עם עוד אנשים ואז הלכנו להופעווות יוניי בלוך שייגעצ עיברי לידר :)

../images/Emo165.gifיום עצמאות שמח../images/Emo165.gif

אני הייתי ברוק העצמאות היה כיף!!!

14מתן

New member
יום עצמאות שמח../images/Emo166.gif../images/Emo165.gif../images/Emo164.gif

אתמול בערב הלכתי לבמות בדרום גבעתיים נינט הראל סקעת ודודו טסה הופיעו אחרי זה הלכתי עם חברים לעשות על האש ואז היום מהבוקר עד 6 ו חצי בדיוק (כן כן הספקתי לראות איידול !) שוב עשינו על האש אבל הפעם המשפחה

Fairywitch

New member
נצל"ש../images/Emo70.gif אני נוסעת לירושלים../images/Emo13.gif

מחר אני נוסעת, ואחזור במוצ"ש בלילה. שמרו על הגחלת, אני אתגעגע
חנה.

Fairywitch

New member
הכלב הגיש מחאה רשמית../images/Emo13.gif

והכלב שלי בוני מוסיף: "למה? למה להשוות כלבים לכל בנאדם שהוא? זה נורא מעליב את הכלב..."

Fairywitch

New member
היה כ"כ כייף../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

אני אשמח לספר, אבל אני כבר שפוכה... מחר, חברים, מחר...

למעלה