יום עצמאות שמח!

hadaroshh

New member
../images/Emo165.gif../images/Emo166.gifיום עצמאות שמח!../images/Emo165.gif

אני לא אהיה פה עד יום ראשון אז גם שבת שלום וסופ"ש נעים

שלקוששש

New member
ספיישל יום העצמאות...

אהלן חבר'הההההההההההההההההההההההההההההה מה קורה!? איך היה יום העצמאות!? אותי חברה שלי לקחה כמתנה ליום הולדת (כי ב15.5 אני בת 19) לרוק העצמאות החיפה תכלס-אם היו אומרים לי לשלם לשם.. לא הייתי הולכת היה באמת שווה יריקה... אבל היה גם צחוקים היה סקאזי- גועל נפששששששששש (הרגשתי שאני בוגדת בעופר ניסים שאני שומעת את המוזיקה גועל מפש של סקאזי) אביב גפן דפק הופעה בת זונה שייגעצ הצחיקו אותנו... מוניקה סקס- ישנתי ופיספסתי שחר אבן צור :( הדג נחש- הביאו אותה בהופעה בת זונה (איפה ראיתי את המשפט גיא מר גם יפה גם שר!? כפרע עליו איזה חמוד הואאאאאאאא) כנסיית השכל סתם מעפנים... ו... נראה לי שזהו... היה... טוב שלא אני שילמתי על הכניסה חחחח מה אתם עשיתם!?

RTur

New member
אני הייתי באופקים חחח..

נסענו כל המשפחה לחברים באופקים.. פרסמו שתהיה שם הופעה של משינה, יהודה סעדו והגייבויז (לא שבשביל זה באתי.. חח) ובסוף התברר שכל ההופעות האלה זה בעצם היום ולא אתמול! חחחח

דויד6

New member
התנצלות מדודו

היי ארתור לצערי עדיין לא יצא לי לשלוח לך .עבר עליי חודש אינטנסיבי.אשמח אם תוכל לשלוח לי שוב את הכתובת המדויקת.מקווה שאצלך הכל בסדר ושאתה מבסוט.מודה לך על פועלך בפורום.דודו

RTur

New member
זה בסדר.. זה לא שזה דחוף או משו ../images/Emo13.gif

כנסיית השכל מעפנים?!../images/Emo12.gif אבוי!!

לא הייתי... אבל הם בד"כ טובים
וגיא מר- כפרעליו
ראית את המשפט הזה בחתימה של צאלה- "צאלה האחת1"
אני אתמול הייתי במסיבה בישוב, היה נחמד...
הייתי אמורה לנסוע ב- 00:00 לעפולה, להופעה של נינט ומירי מסיקה, אבל בסוף לא נסעתי והסתובבתי עם כמה חברות בישוב
ועכשיו חזרתי מחברים עשינו על האש

שלקוששש

New member
ארתור

לא נורא, העיקר נהנת!? מממ הציורים של יובל (אני לא יודעת איך קוראים לך ואם את בן או בת..) מאיזה ישוב את(ה)!?

חחחח../images/Emo6.gif

אני בת, קוראים לי צליל
אני מאיזה ישוב בצפון, אין מצב שאת מכירה- שרונה, בכל מקרה
והשיר בחתימה זה "זה רק הלב שכואב לך" של אביב גפן
[שאלת אותי נכון?
]

שלקוששש

New member
כן בובה שאלתי אותך

עכשיו אני גם יודעת שאת צליל.. חחח קבלו אותי שניה בפוזה של סלב ברוק העצמאות בחיפה אני הנמוכה עם החולצה ה...לא יודעת איזה צבע זה חח

שלקוששש

New member
חחח חמודה..

תודה! את האמת, אני יודעת שאני יפה! פעם לא הייתי כזאת אז עכשיו אני מודעת לזה חחחח שיהיה לכולם סופשבוע נעים

למעלה