יום עצמאות שמח

gils33

New member
../images/Emo165.gif../images/Emo166.gifיום עצמאות שמח../images/Emo166.gif../images/Emo116.gif

מי הופיע אצלכם הערב? ואיפה אתם ממנגלים? ראיתם כבר זיקוקים? שתפו שתפו אני פה בבית עם ילדה חולה
שומע את הזיקוקין ורואה טלויזיה.

boy in the well

New member
אני חוגג עם חברים ...

ואתמול השגנו כרטיסים לכל החבר'ה בסינמה סיטי בוויאיפי. והיה מעולה, חוץ מהסרט שהיה משעמם. והיום אנחנו נמנגל על האש בפארק הירקון. בטח יהיה יותר טוב מהסרט. מצפה לראות אנשים ... boy in the well

gils33

New member
../images/Emo3.gifאני מאמין שיהיו כמה אנשים בפארק הירקון

boy in the well

New member
אכן היו אנשים ...

בפארק הירקון. אבל אני התכוונתי לאנשים שיבואו לאירוע שלי. זה סוג של גיבוש בעבודה. משהו כזה. חזרנו, היה נחמד. אבל חם מאד ומעייף. נראה לי שנה הבאה נוותר ונעשה משהו עם המשפחה ...טוב, עוד יום עצמאות עבר ... boy in the well

AlonPe

New member
בסוף לא עושים כלום...

ואולי דפקא יותר טוב! השרב ביטל לנו ת'תוכניות, וחוצמיזה הכול יהיה עמוס וצפוף וחם ומהביל. אז בינתיים "סתם" בבית. כשהשעמום יתחיל להכות, ניקח אותם לבריכה פה לייד, שבטח תהיה כמעט ריקה!
ואולי גם סרט. חגשמח!

gils33

New member
אנחנו היינו בתערוכת הרכב של צה"ל

באורנית,היה יפה,הציגו את כל הכלים תומת,מרכבה,רובים לסוגיהם,חיילים שהסבירו בנעם על כל דבר ומה תפקידו. ארוע מקסים,מאורגן להפליא - הדבר היחיד שלא היה טוב זה מזג האוויר החמסיני/שרבי שהכביד מאוד על השהייה

elotan

Member
נסענו אתמול לצימר בבית לחם הגלילית

עם עוד שני זוגות חברים, לכל אחד שני ילדים פחות או יותר בני אותו גיל. בערב עשינו על האש והבוקר הלכנו למקום בשם "שביל פרות החלב" (בתוך המושבה). מקום מקסים ומדהים, הבנות נהנו שחבל על הזמן. האכילו עגלים, חלבו פרה ולקינוח הכינו חמאה ושוקו.

motior

Member
לא עשינו על האש (שוב!)

לרגל השרב הסתפקנו בטיול קצר - בגן לאומי חוף השרון וגם בתוך קיבוץ געש ולסיכום טבלנו רגליים בים (רק הילדים) זיקוקים ראינו מהגג (היה מצוין - ראינו לפחות עשרה מופעי זיקוקים במרחקים שונים) בכפר סבא ההופעות ממש לא משכו אותנו שתהיה בריאה!

למעלה