נילי'לה איפה את היום? מה קורה?

נילי41

New member
../images/Emo165.gifבוקר טוב פורום - עצמאות שמח../images/Emo20.gif

עוד לילה שקט עבר על כוחותינו. י. ישב אתמול בערב עד תשע וחצי וצפה בטקס של יום העצמאות. הוא לא רצה ללכת לישון ונשאר לצפות עד הסוף. האמת שבין 7 ל-8 בערב הוא קצת נמנמם בכורסה שלו, כך שכנראה באמת לא היה עייף. בלילה התעורר באחת, ירד לשירותים, קיבל כדור שינה והמשכנו לישון עד 5 בבוקר. הוא שוב ירד לשירותים וחזר למיטה והמשיך לישון עד 9 בבוקר. לא רציתי להפריע לו או להעיר אותו כי אין צורך היום, ולכן התאחרנו. תודה לכל המודאגים, אצלנו הכל בסדר. אנחנו נהיה כל היום בבית, איננו יוצאים לדרכים ולא למנגלים, אם תהיינה תוכניות טובות בטלוויזיה אנחנו נצפה בהן. אולי מישהו יקפוץ לביקור. מאחלת חג שמח ויום עגול לכל עם ישראל ולכל חברי מועדון החברים העצובים שלנו, 'מועדון אלצהיימר'. שיהיה יום עגול לכ-ו-ל-ם

hregev

New member
../images/Emo165.gif חג עצמאות שמח ../images/Emo166.gif

גם אנחנו לא יוצאים לשום מקום, דוקא הוזמננו אבל אישי לא יכול לסבול רעש, וממילא הוא גם לא אוכל בגלל בעיות הבטן שלו. אז טוב שיש לנו טלויזיה. באמצע הלילה הוא התעורר והלך לסלון ואמר שאינו יכול לישון במיטה כי יש שם משהו לא טוב, כמה ששאלנו (אני והבן שלנו) מה הוא מרגיש הוא לא יכול היה לענות, במשך די הרבה זמן לא ידענו מה קורה עד שאמרתי לבן שלי שיביא את השמיכה שלו לסלון ואולי הוא יישן שם, אולי חם לו, אישי לא ידע לאמר מה הוא מרגיש, שאלתי אם חם לו? והוא אמר שלא רק במיטה יש משהו לא טוב, מאחר וידעתי שהמצעים נקיים ולא יכול להיות שום דבר, החלטתי שכנראה חם לו והפעלנו את המאוורר, תוך כמה דקות הוא נרגע ונרדם. והכל בא למקומו בשלום. היום מצב רוחו לא כל כך טוב ונקווה שישתפר. נחה עלי הרוח ואני הולכת להדליק מנגל חד פעמי ולעשות לנו על האש, כדי שנרגיש כמו כל אזרחי ישראל. חג שמח - חני

חג עצמאות שמח

חני יקרה , כתבתי לך מסר , אני מקווה שקראת אותו , לגבי התרופה של בעלי. נילי , אריאלה וחני וכל חברי הפורום היקרים , חג עצמאות שמח והלואי שבשנה הבאה נחגוג ונהיה מאושרים יותר. גם אצלנו די יבש. בערב ישבנו בבית. בעלי הלך לתפילה החגיגית , אך מאחר והיה מאד צפוף שם ולא מצא גם סידור , חזר הביתה. ראינו את הזיקוקים מהבית ואת תכניות הטלויזיה. הבוקר לקחתי אותו להליכה למשק של גיסי , גם בשביל הצעידה וגם לקטוף שסק. הוא קיטר בהתחלה וכשחזרנו די כעס כי הוא הזיע. אמרתי לו שעכשיו יגיע הקיץ והוא תמיד יזיע בהליכות , אך אפשר פשוט להתקלח. הוא באמת נכנס למקלחת והוצאתי לו חולצה נקייה כי הוא לא תמיד מבין לבד מתי צריך להחליף חולצה ומכנסיים. שני ילדים בבית ואני עושה "מנגל" במחבת החשמלית ונאכל בבית. אחיו הזמין אותנו(גיסתי בעצם) שנבוא אליהם למנגל אך לא הצלחתי להבין מבעלי מה הו רוצה. אתמול אמר שלא רוצה והיום כשאני אומרת לו שאוכלים בבית אז הוא אומר לי: תמיד את קובעת. כך שלא משנה מה אני עושה תמיד יש תסכול. זהו חברות יקרות , מין עצב כזה יש בלב שאנני יכולה לעשות מה שאני רוצה והכל לפי מה שמתאים לו. חג שמח ובשורות טובות , טובה

hregev

New member
../images/Emo165.gif טובה יקרה

קודם - תודה לך על תשומת הלב, אבל חיפשתי עכשיו בפורום וחזרתי עד ה-16 לחודש ולא מצאתי את המסר ששלחת לי בנוגע לשם התרופה לשיפור הכושר המילולי. אצל אישי הבעיה מחריפה מאד, וזה גורם לו לייאוש רב. אודה לך על תשובתך שוב - חני -

hregev

New member
לטובה - תיקון

קודם כל אני מודה לך על תשובתך. הבעיה שלי היתה שלא ידעתי להוציא מסר מהפורום, נילי התקשרה אלי והנחתה אותי איך לעשות זאת ועכשיו אני יודעת איך להוציא מסרים אישיים - ושוב תודה. להתראות ושבוע טוב - חני -

חני בוקר טוב

חני יקרה , אכן חשבתי שאולי את לא מכירה את המסרים ולכן כתבתי לך. לא רציתי לכתוב בפורום על התרופה עצמה. אני לא בטוחה עד כמה זה עוזר , אולי קצת אך כדאי לנסות , כמובן אם אין איזו מיגבלה רפואית אחרת. עם בעלי אני כל הזמן בניחושים ופנטומימה , כך אני מנסה להבין למה הוא מתכוון ומנסה להנחות אותו למשהו שיעזור לי להבין על מה הוא רוצה לדבר או לשתף אותי. בדרך כלל משהו שהוא חווה במשך היום ורוצה לשתף כשאני חוזרת. כבר פעמיים הוא רשם שם על פתק ואז יכולנו להבין על מה הוא רוצה לדבר. מאחלת לך שיהיו לך המון כוחות לטפל בו במסירות , נשיקות ממני , יום טוב, טובה

hregev

New member
טובה רוב תודות ../images/Emo24.gif

טובה - באמת המון תודות, אני שמחה שניחשת שאיני יודעת להוציא מסרים (עכשיו כבר - כן) בנוגע לכדורים האמורים אני מתכוונת לשאול עליהם כשנהיה במרפאת הזכרון בתל-השומר את הרופאה המטפלת, ואז נשמע מה יש לה להגיד על זה. בכל אופן אינני מתכוונת לתת לו שום דבר לפני בירור מפני הוא סובל גם מלחץ דם גבוה , עבר דום-לב, לפני 15 שנה עבר ניתוח להצרת קיבה (עם פתיחת בטן) שלא התאחה יפה והיום יש לו המון כאבים (כנראה שישנה חסימה) כך שלא אעיז לעשות שום דבר מבלי להתייעץ. בכל אופן תודה עבור הדאגה. בנושא ליכולת המילולית של בעלך, נראה לי שיש הבדל אחד ביניהם - בעלי היה פטפטן ותמיד היה מסמר הערב, כך שקשה לכולם לקבל את הקושי שיש לו היום, בנוסף הוא אינו מסוגל כבר לכתוב אפילו לחתום כבר אינו יודע, הוא היה בולע ספרים והיום אינו עושה כלום לא יכול לקרוא, יושב מול הטלויזיה ולא מסוגל לקרוא את הכתוב, שאלתי אותו כמה פעמים מה אמרו, אז הוא ענה לי שאינו יודע, כך שהשינויים הם עצומים. טוב, לא אלעה אותך בבעיות שלי כי יש לך מספיק משלך. להתראות בבשורות טובות ושנשמע רק טוב. חני

../images/Emo24.gifחני גם בן זוגי החתימה שלו שונתה

ללא הכר, תגידי כל הממוריט שבן זוגך לוקח מה זה עוזר? הוא מדרדר יותר מבן זוגי? את רואה שינוי? חני את הוצאת תו נכה?

hregev

New member
אריאלה יקירתי ../images/Emo24.gif

אריאלה מתוקה - לא הבנתי את הקשר בין חתימתו של אישי לממוריט ?? אישי כבר הרבה זמן שכח לכתוב , לחתום ואפפילו לקרוא, הוא יושב מול הטלויזיה אבל לא יכול לקרוא את הכתוב. הוא היה יושב שעות מול המחשב באינטרנט ומשחק כל מיני משחקים והיום הוא שכח הכל. אני הוצאתי תו נכה והוא על שם אישי וגם האוטו רשום על שמו, מכיון שאסור לו לנהוג אז אני נוהגת. להתראות ולילה טוב - חני -

../images/Emo24.gifחני מה הממוריט עוזר? האם בחשיבה?

האם בדיבור? האם בתיפקוד היום יומי? ? במה את מרגישה שינוי כשהוא לוקח את הכדורים? מצד אחד אני שמחה שבן זוגי לא לוקח את הכדורים כי אולי מצד אחד יכול קצת לעזור לו איני יודעת במה ומצד שני המחלה מתארכת והעינוי לשנינו מתארך ,איני יודעת איזה אבסורד זה שגם הרופאים אומרים שאין תרופה למחלה והכדורים רק מאריכים את סבל החולה, עדיף שלא יקח את הכדורים וגם מהכדורים יכול לחלות במחלות אחרות נוספות אני חלילה לא אומרת לך שלא תתני לו כדורים אבל אני אומרת לך מה אני חושבת אם המחלה מתמשכת והסבל מתמשך מה כדאי?

למעלה