-->>>
TERMINAL 58
<<<--

DjAnton

New member
-->>>../images/Emo165.gif TERMINAL 58 ../images/Emo165.gif<<<--

אתם מוזמנים למסיבה הכי גדולה בהסטוריה של אריאל.! מועדון הטרמינל חוגג את עצמאות 58 במסיבת: ראפ,טראנס,דאנס, טרנס כבד, ופסיכודלי.! על המוזיקה: D.j Balulu ראפ, ראגיי. VS D.j St.Anton נותן בראש עם טראנס 2006 מי כול הסוגים בסט מיוחד (LIVE) וקבלו שייקרים טיביעיים+ מופעה זיקוקים+ קייטריג מטורף! פתיחה 12:00. כניסה 30 שח. בקיצור--->>> Terminal 58 <<--- פעם אחת בחיים.!

DjAnton

New member
כול מי שהייה אתמול בטרמינל.. ../images/Emo127.gif

כול מי שהייה תיכתבו תגובות... מה הייה פסדר? מה הייה לא פסדר? פשטות תיכתבו.... אשמח לתגובות... תודה מי ראש די ג'יי אנטון. תגובות נוספות אתם יכולים להשאיר גם בכתובת הזאת: www.dj-anton.area.co.il

DjAnton

New member
מה??

בחור אני לא רוצה להשמע מוזר, אבל למה לדבר כחה?.. רציתי תגובות מי מי שהייה שם.. לא תגובה כללית אל המקום.

W a C K o

New member
שמע לא הייתי שם כי לפי מה שהלך בחוץ

בפנים היה גנון. כאילו פנאן שיש מסיבות להעסיק את הילדודס של אריאל והכל. ופנאן שיש מסיבות להעסיק את ה רוקרים והמטאליסטים של אריאל.. אבל מה עם מסיבות לחברה 18+? מסיבות קלאב תקרא לזה.מסיבות היפהופ ופופ תקרא לזה לא יודע אבל מה עם סבבה יכול להיות שהייתה אחלה מסיבה בפנים אני לא שולל מה שכן שמו סלקטורים בכיתה ז' חח וכל מי שעמד בחוץ היה בכיתה ה' וכל מי שהיה בפנים ממה שהבנתי היה בכיתה ו' קיצר מלוכלך. רק מחזק את הטענה שהמקום מעפן ועדיף לאכול KFC MMM :O

DjAnton

New member
דוגרי לא מבין אותך..

לגבי מסיבות 18+ כן צריך להכניס את זה חזק, אבל זה לא אני, טוב קיצור אין לי ממש כח לדבר אל הנושא הזה.. בקטנות.. שהייה לכולם לילה טוב.

למעלה