אתם ח-י-י-ב-י-ם לקרוא את

וואו עידית לא מפסיקה להפתיע..../images/Emo8.gif

כל הכבוד!!!! הפרסום הבא, בידיעות אחרונות או מעריב, תבחרי...

רדע רדע, יש לכם זיכרון קצת קצר,

התודה מגיעה לאש"ת לא לי. אני רק סיגננתי מה שכבר כתוב באתר של אושרי ושיפצתי וזה... אבל אש"ת לבד אחראית על הפרסום הזה! נקוה שזה יעזור להורים שבדרך. דרך אגב, לא הכרתי את האתר הזה קודם, איזו בורות הוא כזה חמוד. תודה גדולה ממני לאש"ת.

tgdr

New member
../images/Emo151.gif../images/Emo45.gif../images/Emo48.gif

קצר ומעניין ושתמשיך היא במאמרים ואיהב שיתחיל לכתוב שירים וסיפורים ובהמשך נעשה ערב מרצים ומשוררים. יש לי רק הערה קטנטונת לעידית בני בכורי יחידי טופל בשיטה הזו (למרות שלא קראו לה כך כבר ב1976 בהדסה ירושלים. וחוץ מזה באמת מברוק!!!!

tgdr

New member
../images/Emo151.gifתוספת לתופסת

אני מצרף לברכות את אש"ת כמובן, נו אז כבר יש לנו שלושה לערב מרצים ומשוררים ומי המתנדב הבא????

שיטת פונזטי לפי הפרוטוקול שלה

לפי הידוע לי לא יושמה במלואה אלא לקחו "קצת מפה וקצת מישם". גם גווניבר טופלה בעזרת השיטה. גם היום שיש יותר רופאים שמטופלים רובם לא צמודים לפרוטוקול. והיה ציטוט מפונזטי שאולי יבהיר עוד קצת: "2. כמה זמן מטפלים בק"פ בשיטה זו? ק"פ טופל באמצעות מניפולציות, תחבושות, ברים וגיבוסים במשך מאות שנים. חיתוך גיד אכילס- טנוטומי- התחיל באמצע המאה ה-19, ניתוחי רצועות נרחבים נהיו אופנתיים ב-50 שנים האחרונות." זה מיתוך שאלות נפוצות- כאן במאמרים.

tgdr

New member
../images/Emo151.gif

בס..דר. האמת שבזמו כשגיא טופל בק"פ הטיפול נראה לנו הגיוני וסביר וגם לא התעמקנו בהיסטורי של הטיפול, אז בהחלט סביר שפונזי (יאמר לזכותו)אסף את כל קיטעי הטיפולים ויצר שיטה (פרוטוקול) מסודרת, כל הכבוד לו!! רפי

האתר של אושרי

לפני שהכרתי את הפורום הזה קראתי כמעט את כל מה שכתוב באתר כך שהמאמר היה מוכר לי . כל הכבוד לעידית היא תמיד שם בשביל להגיד מילה טובה וכמובן לעדכן את כל העידכונים האחרונים

למעלה