הפינה בשבועית

HoFiT592

New member
../images/Emo166.gifהפינה בשבועית../images/Emo166.gif

שיר השבוע של באסטד:
שיר השבוע של סאן אוף דורק:
שיר השבוע לא של באסטד או סאן אוף דורק:
אלבום השבוע:
משפט השבוע:
סמיילי השבוע:
תמונת השבוע:

m i c k e y 15

New member
../images/Emo165.gifשלי../images/Emo165.gif

שיר השבוע של באסטד: nerdy אוח שיר מעלף שיר השבוע של סאן אוף דורק: Holly...I'm The One Boyband שיר השבוע לא של באסטד או סאן אוף דורק:McFly-She Loves You McFly- Too Close For Comfort Useless ID - its alright Useless Id - State Of Fear Blink 182 - Dumpweed אלבום השבוע:Enema of the State-בלינק 182 משפט השבוע: ''מה אתה עושה? תצוגת אופנה??'' חח אבא שלי החליף פה איזה מיליון חולצות..וחשבתי שאני בתצוגת אוןפנה סמיילי השבוע:
אני ציוניתת תמונת השבוע:

may90

New member
okay

שיר השבוע של באסטד: וואי ראיתי אתמול את הדיוידי כמחוות נוסטלגיה אממ 3AM שיר השבוע של סאן אוף דורק: אין שיר השבוע לא של באסטד או סאן אוף דורק: but it's better if you do-P!atd אלבום השבוע: אין משפט השבוע: אין? סמיילי השבוע: נו אין >< תמונת השבוע: הו הוהוהוהו הו תמונה שאני כ"כ אוהבת ^_^ צילמתי באקראיות ויצא כה מגניבי

לושהה

New member
שלי../images/Emo9.gif

שיר השבוע של באסטד: Last Summer שיר השבוע של סאן אוף דורק: -.- שיר השבוע לא של באסטד או סאן אוף דורק: Panic! At The Disco- I Write Sinds Not Tragedies Westlife- Amazing McFly- The Guy Who Turned Her Down McFly- I'll Be Ok אלבום השבוע: -.- משפט השבוע: "שקד אומרת שאני מתוסבכת. שאני מתנהגת כמו פאקצה,אומרת לפעמים מילים שם ערסים,ושומעת מוזיקה של פריקים".
סמיילי השבוע:
תמונת השבוע:

לושהה

New member
הוו לגמרי../images/Emo99.gif

הוא כזה שווה
וחמוודד..אם מישי ראתה תפרק של מגרש ביתי ביום חמישי

I LOVE BMSF

New member
שלי=]

שיר השבוע של באסטד: Who's David שיר השבוע של סאן אוף דורק:Boyband שיר השבוע לא של באסטד או סאן אוף דורק:Because You Live- ג'סי מקרטני אלבום השבוע: ----- משפט השבוע:LET THE MEAGIK BEAGIN סמיילי השבוע:=] תמונת השבוע:==> אוווי דאגי כזה מושלם!!!

LovE BuSTeD

New member
שלי

שיר השבוע של באסטד:סליפינג שיר השבוע של סאן אוף דורק:בוי באנד שיר השבוע לא של באסטד או סאן אוף דורק:how you remind me-nickeback אלבום השבוע:אין משפט השבוע:אין סמיילי השבוע:אין תמונת השבוע:אין

פופי דו

New member
שלי

שיר השבוע של באסטד: אין. שיר השבוע של סאן אוף דורק: murdered the mosh שיר השבוע לא של באסטד או סאן אוף דורק: dance dance-fall out boy אלבום השבוע: של fall out boy האחרון משפט השבוע: "מיאוו אני סיני מפחיד" סמיילי השבוע:
תמונת השבוע: שמתעללים בדאגי זה הכי כיףףףףף:)

נממ... בא לי גם...

שיר השבוע של באסטד: טוב, רק לא מזמן התחלתי לשמוע אותם, אני בפורום בעיקר בגלל סאן אוף דורק, אבל ממש התאהבתי בשיר what i go to school for שיר השבוע של סאן אוף דורק: boyband שיר השבוע לא של באסטד או סאן אוף דורק: god must hate me - simpel plan אלבום השבוע: american idiot - greenday משפט השבוע: ג'ה שומר עליכם! סמיילי השבוע:
(פשוט סמיילי חמוד!) תמונת השבוע:

shanibu

New member
שלי! ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של באסטד: let it go שיר השבוע של סאן אוף דורק: boy band שיר השבוע לא של באסטד או סאן אוף דורק: matt willis - up all night
fall out boy - dance dance
maroon 5 - this love maroon 5 - sunday morning אלבום השבוע: maroon 5 - songs about jane משפט השבוע: אממ... הלכתי עם חברות לראיין רופא בשביל עבודה במדעים, אז חברה שלי אמרה "יש לי שאלה אישית" והרופא ענה "אני נשוי" סמיילי השבוע:
תמונת השבוע: אני הכנתי
ג'יימס

למעלה